Jump to content

help! soclu h7 faza scurta!

Mihaela
 Share

Postare recomandată

Va rog sa ma ajutati!

Cineva mi-a montat un bec la faza scurta si mi s-a rupt soclul.Am cautat la vreo 5 magazine de piese auto (Cluj)soclul respectiv si mi s-a spus ca numai reprezentanta aduce.Am sunat la reprezentanta si mi s-a spus ca se aduce numai cu far cu tot si costa 570 ron :icon_cheesygrin: plus manopera!Nu pot sa cred ca nu exista undeva in tara asta bucata aia nenorocita de plastic.

Multumiri in avans

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Buna!

Incearca sa te duci la o reprezentata Vw si sa vorbesti cu un electrician, poate are el ramas de la alta masina si te poate ajuta. Daca nu , nu am idee unde ar trebui sa te duci!

Link către comentariu

ingerul_danutz

da o fuga cu un prieten la dezmembrari.

Am sunat la reprezentanta si mi s-a spus ca se aduce numai cu far cu tot si costa 570 ron plus manopera!Nu pot sa cred ca nu exista undeva in tara asta bucata aia nenorocita de plastic.

...doar nu de pomana am intrat in UE :vaidecapulmeu:

Modificat de ingerul_danutz
Link către comentariu

eu nu iti ziceam sa suni .. aia e calea oficiala .. sa teduci pe sub mana ... cum se zice, poate te ajuta careva!

Offf greu mai intelegi ... :)

Link către comentariu

mpa@tuninggarage
Va rog sa ma ajutati!

Cineva mi-a montat un bec la faza scurta si mi s-a rupt soclul.Am cautat la vreo 5 magazine de piese auto (Cluj)soclul respectiv si mi s-a spus ca numai reprezentanta aduce.Am sunat la reprezentanta si mi s-a spus ca se aduce numai cu far cu tot si costa 570 ron :) plus manopera!Nu pot sa cred ca nu exista undeva in tara asta bucata aia nenorocita de plastic.

Multumiri in avans

Sau fa apel la un binevoitor de pe forum care are acest far spart;)

Deci Polo 6n2:D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!