Jump to content

Motor OBOSIT ?


Buzz
 Share

Postare recomandată

Am citit niste posturi cu referire la viteza maxima si timpul de atingere a acesteia, aici pe forum si am ramas 'tablou'. Pe scurt... viteza maxima pe care am atins-o eu este 150 si asta cam greutz.Mai mult, cred ca mi-a luat si foarte mult pana acolo.. cred ca e vorba de minute bune - nici nu am 'dat in ea' ca un killer ce-i drept.Oricum am simtit ca a ajuns foarte greu acolo.Masina am luat-o la 100.000 km, de la o tipa pe care o cunosc si pot sa zic ca nu a fost forjata.

Ce as putea face sa sporesc prestanta motorului?? Mi-ar placea sa fie mai nervos..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sorin Golf 3 cabrio

Vrei motor mai nervos?

Este simplu! Altul mai performant cu cai mai multi!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Poate ai pus benzina de calitate slaba, eu cu motor ABS cu 230.000+ km la bord ajung la 150 fara sa mi dau seama, si poate mai mult ( nu stiu exact cat, am mers si la 165 ).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cu putin noroc, line dreapta, fara alte masini sa te incurce un 1,8 (ADZ, ABS) ajunge si la 190-195 km/h. Am prins viteza asta intre Arad si Oradea pe o portiune in linie dreapta chiar in ziua in care am luat masina. Un coleg de-al meu de serviciu a mers si cu 200km/h cu vento 1,8 dupa ce a primit un transplant de injector (nou).

A.. era sa uit, vineri (29.12.06) a mers si P_C_D cu golful lui cu vreo 170km/h (tot 1,8 ABS) si din cate am inteles destul de lejer a prins viteza asta si nici nu era linie dreapta.

Deci... mai incercati.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca ai luat-o la 100.000km si sunt reali, de la o tipa care nu a forjat-o cum vrei sa fuga?!

Nu este invatata asa ca trebuie sa o dai pe brazda!! :)

Este si ea ca femeile virgine!! :D :D

Este posibil sa fie de vina si injectorul, dar cand este obosit este foarte galagios, nu se infige masina are mai multe sintome!

Poti sa iei in calcul si ce a specificat un coleg mai sus BENZINA!

Avansul sunt mai multe cauze!!

Modificat de milika
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

200 cu Vento 1,8?

Scuze, dar nu prea cred.Viteza data de constructor pentru motorul ABS este de 178, si asta in conditiile unui motor nou.Si nemtii nu prea se joaca cu datele, dar ma rog.O singura data i-am dat 150, mai mergea putin, dar dupa 120 imi apare un zgomot in dreptul manetei schimbatorului ca si cand ar fi gaurit catalizatorul.A mai intalnit cineva zgomotul acela?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

deci io am atins 145 km/h dar cred ca aveam mai mult de atat deoarece am jentzile si cauciucurile de dimensiuni mai mari decat in talon! in talon am 175/70 R13 iar io pe masina am 185/65/R14! dupa calculele mele aveam in jur de 160 km/h cand pe bord imi indica 145! si cred ca daca aveam rotzile mai mici crestea lejer pana in 170 deoarece cu rotile pe care le am nu urca mai mult de 4000 ture motoru! la 145 cat indica pe bord am fix 4000 ture si nu mai urca nici macar 100 rpm ;) mi se pare ciudat ca un motor de 100 cai ca al tau sa nu prinda macar 170 km/h! am prieteni care au reusit sa filmeze mergand cu un golf 3 1.4 de 60 cai cand au prins impresionanta viteza de 175 km/ h ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

injectorul nu este 'galagios' si alimentez numai de la OMV (mai nou Carrera 95 sau 98) / OMV 98.

oricum, daca ati observat, mai am un topic postat unde tema este ca masina nu mai merge de loc..so.. ;)((

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ciudat , am mers pe autostrada soarelui cu 170 , nu zic ca mergea si mai mult dar akolo a ajuns sigur . Vezi sa nu iti patineze ambreiajul .

Numai bine .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@paul :viteza din talon este viteza constructiva pe care o poate atinge masina si nu viteza maxima...de exemplu eu la golful meu am 178 km/h in talon si am ajuns destul de lejer la 180 si mai mergeam pana la 200 205 asa ca e posibil....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cel mai bine testati cu GPS-ul si o sa vedeti ca de fapt la 200 aveti 180.La viteza aia iti mai trebuie o treapta la cutie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu,cu al meu Golfuletz 1.8,75 cp,am mers asta vara pe Autostrada Soarelui cu 160 Km/h,si mai aveam ceva pedala.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu comentez cele scrise de paul_ral dar eu spun ce am vazut si ce am auzit despre masina cu acest motor (1,8 l 90 CP). (Eu am mers cu 190km/h si sunt sigur ca mergea si mai repede daca aveam unde). Acum folosesc benzina efix de la rompetrol si sunt foarte multumit de ea. As putea spune ca e chiar mai buna decat cea de 100 de la OMV, masiana e muuuult mai sprintena si reactioneaza mai repede la acceleratie. Am mai recomandat benzina asta si la alti prieteni si cunostinte si toti care au folosit-o sunt de acord cu mine ca e super buna. Daca P_C_D citeste il rog sa confirme asta (are el un priete nu matiz care a incercat efix...) dar il las pe el sa povestesca.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!