Jump to content

B6 2.0 Tdi 140cp Vs. 2.0tdi 170cp

mircea812
 Share

Postare recomandată

Referitor la consum, nu vad nici o diferenta intre: 1,9- 130 CP; 2,0- 140 CP; 2,0- 170 CP. Consumul e proportional cu puterea. Deci nu vad un avans tehnologic, in aceasta privinta.

8 luni, GRooVe? Jumatate din optiunile ce le am nu le doresc, si un sfert din ele nu le-am folosit niciodata. Dar imi vandusem masina, iar asta intra in fabricatie in cateva zile. Am o presimtire ca mai aveai tu ceva prin garaj...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eh mai aveam, dar a fost tot neplacut.

Mai ales ca nu am stiut de la inceput ca va dura atat.

M-au dus cu zaharelul, 3 luni, 4, 6 si a venit in 8.

Mi-au facut si un discount, dar...neplacerea asteptarii a ramas.

As fi renuntat la acel discount pt a veni mai repede masina.

Nici acum nu-mi explic de ce s-a intamplat asta, dar...bine ca a trecut.

Link către comentariu

Referitor la consum, nu vad nici o diferenta intre: 1,9- 130 CP; 2,0- 140 CP; 2,0- 170 CP. Consumul e proportional cu puterea. Deci nu vad un avans tehnologic, in aceasta privinta.

8 luni, GRooVe? Jumatate din optiunile ce le am nu le doresc, si un sfert din ele nu le-am folosit niciodata. Dar imi vandusem masina, iar asta intra in fabricatie in cateva zile. Am o presimtire ca mai aveai tu ceva prin garaj...

Ai uitat ca B6 e ceva mai greu ca B5.

Link către comentariu

Ne poate spune deci un posesor de 2.0 TDI - 170 CP care e consumul si apoi sa il comparam cu cel de 140 CP?

Multumesc

Link către comentariu

Eu am 140 caluti...

In oras consuma cam in medie 9l/100 km daca este aglomerat...daca apuc sa bag si viteza a 3-a si sa merg cat de cat asa...scade sub 7

In afara consuma cam 5.5l/100 km ..depinde de viteza :salut:

Link către comentariu

Super, scoti cat un ALH de 90cp. Acum serios cum mergi de scoti sub 7 in conditii normale in oras? Si afara 5.5 scoti la 120km/h maxim, ca daca mergi mai intepat...

Link către comentariu

Deci fara sa exagerez, in oras cand este liber, si merg cu a 3-a (2500 ~ 3000 turatii) pot sa scot si 6.5 ... (chiar am fost la aeroport acum 2 saptamani intr-o duminica, 4 persoane in masina din Pantelimon 6.8 L/100 KM)

iar in afara...da, daca trec de 120km/h creste consumul :offtopic:

P.S. Nu merg subturat, am tinut sa mentionez :D

Modificat de DArtagnan
Link către comentariu

Pai zi si tu atunci...Pantelimon - Otopeni 6.5...si atunci ziceam ca te inteleg. Dar daca-mi zici Pantelimon - Unirii sub 7........

Link către comentariu

Repet, depinde de cat de aglomerat e :offtopic:

Daca e bara la bara vad si peste 10% :D

Link către comentariu

Daca diferenta intre 2 motoare de 2.0l este de 1000 euro , nu ar fi mai bine si mai ieftin un chiptuning la motorul de 140 CP si sigur s-ar ajunge tot la 170 CP dar la un pret de doar ~ 350 euro :offtopic:

Link către comentariu

Garantia se duce atunci. Nu neaparat nevoie de ea sa spunem, insa in cazul nasol esti papat :offtopic:

Eu cred ca merita diferenta de 1000 euro.

Link către comentariu

Ba da, dar pe asta de 170 cu 350 Euro il poti duce la peste 200 CP.

Link către comentariu

S-a mai discutat ca nu e aceeasi treaba, e mare diferenta intre chip tuning si varianta originala de 170 CP.

Link către comentariu

• 1 month later...

Ieri am ridicat si eu mult asteptata masina. De la Brasov, Tess, pana la Bucuresti mi-a aratat BC un consum mediu de 6,4 l. Acum am 192 km la bord.

Masina este in rodaj, nu m-am 'dat' la ea, insa am testat-o cateva minute si cu 130-140, in rest mers linistit, 70-80 in localitate si 100-110 in afara. Eu apreciez acest prim consum ca fiind unul bun. Astept sa mai vad dupa ce se lasa motorul.O sa mai revin, pentru cei interesati, cu date despre consum.

Alex

Modificat de Alecsica
Link către comentariu

Nu stiu ce sa zic despre cele afirmate mai sus pentru ca cilindreea si puterea dicteaza consumul. Din ce am citit DSG-ul mananca cel putin cat o manuala, iar 4motion mai inghite ceva. Pe site-ul VW.de se scria ca 170CP consuma in urban 1l in plus fata de 140. Chiar am vrut acel motor, cu toate ca incurajarile celor de la Porsche de genul "acela nu se va aduce in Ro" cel mult TSI-ul, insa am considerat ca cipul e mai ok,mai simplu de obtinut rezultatul final, adica 170CP. Nu-mi pare rau de 140 e chiar bun insa consumul variaza f mult in functie de sofer si factorii exteriori(traficul). Am obtinut o medie de 4,8 din Ploiesti si pana in Bucuresti (chiar in fata casei),e adevarat seara. Dar dupa amiaza pe Magheru am scos si 15,4.

Raman la parerea ca un pret de 30000 nu-mi induce ideea ca sunt smecher si nu ma mai uit cat consum.Smecheria se naste mai sus ceva, eu dau 30k pentru ca vreau o masina buna,comfortabila,fara prea multe compromisuri.

Cunosc destui indivizi care si-au luat jeep, ca de are omul alt nivel, iar in scurt timp l-au dat ca nu mai faceau fata distractiei.Mi-am luat o masina pe care sa-mi pot permite sa o intretin, fara a-mi bate joc de ea, sa o pot duce intr-un service autorizat in Ro, stiind ce preturi se practica la noi si lasand deoparte conceptia celui din service ca eu ,clientul, sunt un BOU care trebuie ars ca si-a luat o masina buna. A cumpara o masina sa arati ce muschi ti-au crescut si sa ajungi sa schimbi cate ceva pe marginea drumului mi se pare ..de kkt. Poate isi cumpara o pipeta sa puna combustibil si face o asigurare facatura ca sa completeze imaginea...omului nou de succes.Brava lor...de cocliti. :)

Link către comentariu

S-a mai discutat pe aici despre 140 plus CIP sau direct 170.

Parerea mea este ca daca vrei neaparat 170 de cai ii iei din fabrica. Nu se compara. Cat despre consum, din ce am inteles eu, DSG nu ia mai mult cu 1l la 100 decat o manuala.

La alte masini insa da, cutia automata consuma mai mult, dar DSG-ul nu.

Link către comentariu

nu stiu cum reusiti sa scoateti consumurile alea.... ori eu nu stiu sa merg decat f sportiv, ori al meu pasat (170CP/DSG) e defect......pt ca eu am reusit si 10l/100km extraurban, pe cand la voi vad ca rar va apropiati de consumul asta intraurban.

Link către comentariu

eu am un 140 cai 4motion de o saptamana si am 1300 km facuti dar nu am reusit sa scot un consum mai mic de 7,5 afara si 9 in oras am o medie de 9,8 cam tot timpul

Link către comentariu

consum 7.8 intr-un oras aglomerat si 6.5 afara...

cp din fabrica nu se compara cu cei adusi din chip..sunt de acord

e ca un sportiv cu steroizi si ...viata scurta!

Link către comentariu

valiy, ai pus punctul pe i. Sunt 100% de acord cu tine la toate capitolele. Si mai adaug: chiar daca iti iei masina de 100 de mii de euro, o iti tot pentru tine, nu ca sa fii "cel mai tare din parcare". Insa putini sunt asa. Oricum, in nici un caz lumea nu te respecta mai mult, dat poate te invidiaza mai mult...

Link către comentariu

Consum mediu pe BC in primii 4000 km 7.6 l/100km

Link către comentariu

• 1 month later...

consum mediu in primii 3000 km: 8,6l/100km, dar in afara am mers maxim 650km, asa ca...probabil e vreo 9 sau 9,1 in oras si vreo 6 afara...deocamdata nu a consumat ulei DELOC (ma uit la joja saptamanal)

Link către comentariu

consum mediu in primii 3000 km: 8,6l/100km, dar in afara am mers maxim 650km, asa ca...probabil e vreo 9 sau 9,1 in oras si vreo 6 afara...deocamdata nu a consumat ulei DELOC (ma uit la joja saptamanal)

La mers sub 100km/h in localitati iar in afara 150-170, MFD-ul zice 8,6l/100km in vreo 2500km.

In Bucuresti am mers cel mult 500km restul i-am facut afara.

Link către comentariu

eu am un 140 cai 4motion de o saptamana si am 1300 km facuti dar nu am reusit sa scot un consum mai mic de 7,5 afara si 9 in oras am o medie de 9,8 cam tot timpul

Stai linistit...din pacate asa consuma.

Ca sa stai linistit mie in Buc imi ia in mod normal 12/13/14 iar afara, daca merg ca mortu..constant cu 100 in tr 6 imi ia uuuusooor sub 7..

Iar media mea pe bc e de 9,6/9,8.

Asta e..obisnuieste-te

Link către comentariu

• 2 months later...

Eu am 2500km facuti iar pe BC am consum de 7,8 mediu. Cei drept am venit cu ea de la Constanta si am mai facut decat un drum pana la Rasnov in km astia. E mult, putin? Eu zic ca e ok tinand cond de faptul ca merg in Bucuresti. Acum :offtopic:nu prea imi dau seama de ce se aprinde asa de des DPF-ul iar mai nou cand eram pe DN1 s-a aprisns si semnul de motor fault. A clipit de cateva ori dupa care s-a stins impreuna cu DPF. S-a mai intamplat cuiva asa ceva. Stiti ce este?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!