Jump to content

MAF facut-praf (la propriu :) dupa 9000 km ??

param
 Share

Postare recomandată

Hello ,

Am o SKODA Octavia 1.9 TDI 66kw la care am pus un MAF Bosch nou acum 6 luni. Am schimbat si filtrul de aer. Daca dupa schimb in mod clar motorul era mai fisnet acum din nou (dupa cca 9000 km) performantele au scazut simtitor :?

A mai patit cineva de pe forum sa se strice un MAF nou dupa perioada asa de scurta cu filtru de aer nou si conditii de praf "normale" din Romania(BV) ?

E posibil ca la un test VAGCOM sa se afle cauza exacta si gradul real de pierdere de performanta ?

Tocmai am citit topicul http://forum.vwforum.ro/forum/viewtopic.php?t=611 despre posibilitatea folosirii MAF -ului Pierburg pentru Mercedes in loc de cel original sau OEM Bosch. Este acest model mai fiabil ?

Multumesc mult

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ma indoiesc sincer ca un MAF se poate "uza" in 6 luni. Da, se poate masura cu VAG-COM.

Link către comentariu

sigur a fost debitmetrul de vina ? sau sigur el este si acum de vina?

Link către comentariu

la prima schimbare acum 6 luni cred ca in mod clar MAF-ul a fost problema caci dupa schimbare masina mergea mult mai bine.

Daca si acum e aceeasi problema nu stiu. Asta incerc sa aflu ...

Link către comentariu

Ce inseamna mult mai bine ? Deci totusi era loc si de mai bine ?

Daca MAF-ul era de vina, la schimbare trebuia sa-ti rup gatul la apasarea pe acceleratie.

Nu cred ca a fost Maf-ul nici atunci si nici acum.

Apeleaza la VAG-com

Eu am pus PIERBURG de un an si sunt FF multumit. Si am economisit si vreo 5-6 milioane fata de BOSCH.

ANDI sa traiasca !

Link către comentariu

Am inteles.

Credeti ca ar fi posibil sa ma ajute cineva cu un test VAG-com? Am inteles ca exista asemena testere si in proprietatea privata celor de pe forum...

multumesc mult in avans

Link către comentariu

Ma intreb daca cei de la reprezentanta SKODA din BV (delcar) stiu/vor sa foloseasca VAG-com...

Inainte de schimbarea primului MAF "calculatorul" nu a raportat nici o eroare! Proba de foc a fost schimbarea MAF-ului cu unul de pe o masina din service!!! si incercarea masinii : "vezi Domle , merge mult mai bine acum"

Link către comentariu

Din cate stiu eu nu se stocheaza nici o eroare in caz de MAF dus, se poate afla daca este bun sau nu prin verificare masurarea cantitatii de aer raportate de el.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!