Jump to content

intalnirea de iarna vwforum 13.01.2007

eugen
 Share

Postare recomandată

au fost ceva masini, vreo 10-15 golfuri 1 si 2 dar majoritatea nu cred ca erau inscrisi pe forum. oricum, au lipsit multi... puteam sa fim chiar 30 daca ne straduiam putin.

per total n-a fost rau, pizza buna.... s-au facut multe poze. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

abia astept pozele, din pacate eu am fost in calitate de spectator si asta spre final.oricum...atatea cate au fost, nota 10.mai mult sa lasam pozele sa vorbeasca si sa arate realitatea

@Sorin> in afara de promisiunea care i-am facut-o lui eugen de a venii, unul dintre motive era si faptul ca tu (mai mult ca sigur eram) vei aparea cu VR'u.. :blink: nu a fost sa fie dar lasa ca si BPR'u arata...poate data viitoare sau dc nu prin cartier..

@smith> progres rau de tot..bravo inca o data, imi place

salut restul baietilor..micutzu, PAK, Razvan (KXU) si eugen ;)

hai cu pozeleeeee :vaidecapulmeu:

Modificat de Bizonul
Link către comentariu

Sorin Golf 3 cabrio
@Sorin> in afara de promisiunea care i-am facut-o lui eugen de a venii, unul dintre motive era si faptul ca tu (mai mult ca sigur eram) vei aparea cu VR'u.. :lol: nu a fost sa fie dar lasa ca si BPR'u arata...poate data viitoare sau dc nu prin cartier..

Stai sa se mai incalzeasca putin afara, sa se usuce bine asfaltul si cu siguranta il vei auzi prin minunatul cartier gonind noaptea pe strazi...

Link către comentariu

Astept si eu poze cu mk2 de la intalnire. Au lipsit "fotografii profesionisti" sau sunt date pozele la developat?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

haha, uite si golfu meu acolo... yes, fuck me i'm famous :rolleyes:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!