Jump to content

cw VW Golf MKV GTI

picolo

Postare recomandată

post-9546-1167943932_thumb.jpg

Nu trebuie sa vopsesti spoilerul trebuie sa cumperi altul,am atasat o fotografie si dupa cum se vede portiunea din buclier care la masina ta este neagra se poate inlocui cu una ca cea din poza. Probabil ca te pot ajuta cei de unde ai cumparat-o (dealer-ul vw). Exista o brosura acolo cu accesorii originale.E pacat sa mozolesti frumusete de masina cu vopsea pt ca plasticul din acea parte a buclierului are alta compozitie fata de partea superioara.Nu trebuie decat sa comanzi jumatatea inferioara a buclierului si stiu sigur ca vine separat.

Foarte frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si fara evenimente nedorite! Si eu sunt un fan al culorii albe pt masina.

Link către comentariu

Salut, gata a venit jucaria ? ;)

Sa ai parte de ea, sa te bucuri de motoras, si sa ma dai si pe mine cu ea cind om reusi sa ne intilnim. ;)

Link către comentariu

Un asemenea motor se testeaza pe un drum demn de puterea lui si de adrenalina care ti-o ofera, adica pe Craiova - Pitesti.

Noua centura este prea linistita.

Ai facut ceva Km ? cum merge ? mai bine zis cum te simti tu in ea ? cum este fata de Mercedesul cu care mai mergeai ? fata de un G 5 Gt tdi ?

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos. Ce as vrea sa stiu si eu ar fi daca scaunele alea sunt mai usoare decat cele din versiunea de baza. Cantar si chei de desfacut am eu. Te bagi ?

Link către comentariu

hey baieti, am si eu o rugaminte...in EU a iesit sau iese curand Editia Aniversara 30-a de GTI si mi-as dori si eu un lucru mic de pe masin acea...pielea de la schimbator (ceea ce imbraca baza) are cusaturi rosii pe ea...nu cumva puteti sa-mi spuneti unde o pot gasi? Sau daca cineva dintre voi puteti sa-mi faceti rost de una...platesc bineinteles ;) Puteti sa ma ajutati? Aici un SUA as fi cel mai tare sa am eu asa ceva...toti isi doresc sa vina la noi Editia 30. Multumesc mult!

Link către comentariu

@MAK,fuscobal: km am facut cam 1600 pana acum, eu ma simt foarte comod in ea, scaunele sunt putin mai dure decat cele normale de pe GTI; fata de E Klasse este total diferit:confortul este muuult sub MB, acceleratia 0-200 se face mult mai rapid, in curbe stranse MB-ul fiind mai greu aluneca cu tate cele 4 roti cu tot ESP-ul lui. fata de GT TDI nu stiu, nu am condus. fuscobal desi sunt f curios sa stiu exact ce greutate au scaunele nu ma bag la desfacut, am mai facut odata greseala asta la fostul meu audi si cel din dreapta a zdranganit pana in ziua in care am vandut-o (operatia a fost executata de cei de la reprezentanta). pot sa-ti spun clar ca sunt mai usoare decat cele stock gti dar nu stiu cu cat. :lol:

numai bine.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am schimbat cd playerul din fabrica cu un alpine CDA-9812RR. Diferenta este sesizabila; nu "fantastica" cum sustineau altii dar este o diferenta sesizabila mai ales ca head-unit-ul are cativa asi in maneca. am cumparat un adaptor VW-ISO si am montat foarte usor noul mp3 insa puterea este cam mare pt. difuzoare: puterea mp3-ului+puterea amplificatorului (sub scaunul soferului este un amplif. am sonorizarea vw sound).

am facut cu ocazia asta niste poze. astept pareri.

img00243im.th.jpgimg00155kw.th.jpgimg00201so.th.jpg

post-1579-1169402722_thumb.jpg

post-1579-1169402750_thumb.jpg

Modificat de picolo
Link către comentariu

am o intrebare de ce nu ai incalzire in scaune? mi se pare ciudat sa ai piele si sa nu ai incalzire

in rest frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu
am o intrebare de ce nu ai incalzire in scaune? mi se pare ciudat sa ai piele si sa nu ai incalzire

in rest frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos

vezi poza 2 din primul post al topicului..........mie unul nu mi se pare ca arata a "pele" ;)

Link către comentariu

@dirtyone: SUB NICI O FORMA NU-SI MERITA VW SOUND BANII! Costa foarte mult si se aude ca in stalp. Recomand sa iei sonorizare de 10 difuzoare normala DOAR pentr ca ai adaptorul pentru difuzoare. In rest este o mare porcarie. Ma chinui sa fac cumva sa scap de ea si ma orientez spre o firma after-market. Iar RCD-500 se aude mai prost decat un Daewoo Tank. Este priml lucru care trebuie schimbat de pe masina asta.

@Strumf... - scaunele nu sunt piele. Parerea mea este ca nu are ce cauta intr-o masina mica-sport. Din cate stiu n-am putut comanda incalzire in scaune, sau scaune electrice. Dar isi fac toti banii.

Link către comentariu

pentru computerul de bord da, nimic nu s-a schimbat. pentru cd-player am numai butonul de "mute" si cel de raspuns la telefon. astept sa se scoata pe piata un adaptor pt comenzi hu after-market.

Link către comentariu

Aha.Merci!Ma batea gandul sa-l schimb dar astept sa apara adaptor.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Am vazut in revista "auto motor sport" un mic articol despre Vw parade si spre uimirea mea e si golfuletul meu in poza. frumos sentimentul....

img0068gr0.th.jpgimg0094bd7.th.jpgimg0095mj8.th.jpg

articolul din revista: img0001rs0.th.jpg

as dori sa felicit castigatorii, eu am plecat mai devreme pentru ca trebuia sa ajung in craiova si nu am prins ceremonia de premiere; genial golful negru cu kit rieger si cutremurator G4 fmm.

Link către comentariu
  • 1 year later...

Acum arata si mai bine masina ...

Felicitari pentru pasiune Picolo !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!