Jump to content

golf 1,9 tdi(90 cp) sau hyundai accent 1,5 crdi(110 cp)

4-life(golf-lV-tdi)
 Share

Postare recomandată

4-life(golf-lV-tdi)

am si eu o intrebare pt cunoscatori...la o *** pe 400 m care ar avea castig de cauza ...golful sau hyundaiul ?..au cam aceeasi greutate..cred ca golful e mai greu cu vreo 20-30 kg...golf 1,9 tdi(90cp)---hyundai accent 1,5 crdi(110cp)...multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

deci vrei sa compari 2 masini, una din ele fiind un pic mai grea si avand 20CP in minus :Driver: ... si unde-i nedumerirea?

P.S. Se muta la Versus

Link către comentariu

si soferii cum sunt? :lol: sau :Driver:

legat de cutiile de viteze, parca as inclina catre Golf.

si vezi ca liniutele se fac pe 1/4 mila adica 402 m :lol:

la diezele mai bine va dati din mers.

Link către comentariu

S-ar putea sa-l bata hyundaiu...are cuplu de 235 N*M, pe cand golfu are 220 N*M si cu 20 de cai mai putini. Asta la plecarea de pe loc, in mers nu se stie, trage destul de binisor si golful de la 2000 de ture in sus

Link către comentariu

Sunt Golfist, dar la o *** pe 400 m nu as paria pe Golf. Imi pare rau sa recunosc dar Hyundai ii aici pe pole position.

p.s. Sunt convins ca ai pus aceasta intrebare pt. ca vrei sa faci o *** pe pariu cu acel Hyundai. Fa-o doar de simpla curiozitate, fara a fi pe bani. Nu are rost sa-ti pierzi banii aiurea.

Richard Nagy

Link către comentariu

• 3 years later...

Am condus si Accent si Golf... sunt fan VAG dar nu prea exista comparatie intre cele 2 , diferenta de 20 de cp (insemnand approx 20% din total) este foarte mare... hyundai-ul bate golful si la demaraj si la viteza... numai ca dupa parerea mea instabilitatea la viteza te omoara... pe cand golf-ul la viteza se lipeste de asfalt.

Link către comentariu

• 4 months later...

Cu hyundaiul o sa sari de pe sosea, sau sa ramai fara servo, eu am patit-o, si nu e o senzatie placuta sa stai pe plafon :ninja:

Link către comentariu

faza cu saritul de pe sosea am patit-o si eu cu un accent, am trecut apoi in dreapta si l-am lasat pe om sa isi conduca masina cum stie el ca ii sunt limitele!

ar fi un avantaj economic la motorul de 1.5l

Link către comentariu

hyundaiul e foarte iute. bate golful şi de pe loc şi din mers. dar, cum spunea cineva mai sus, stabilitatea hyundaiului este dezastruoasă.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!