Jump to content

sistemul audio instalat de VW face obiectul garantiei?

valco
 Share

Postare recomandată

Fratilor, mi-a disparut al treilea rand al afisajului de la radio cd :blink:. Am un RCD-300.

E f. naspa ca nu imi apare nivelul de la vol, balance, bass, treble, etc. trebuie sa fac setari pe bajbaite.

Aveti idee ce s-a intamplat? Sa ma duc la service sau ce sa fac?

Multumesc.

Modificat de valco
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

O informatie care va poate fi utila:

In perioada de garantie, (cam la un an de la cumparare) mi s-a schimbat radio-casetofonul alpha.

De fapt nu solicitasem asta, ci pusesem o intrebare legata de faptul ca nu aparea lumina intermitenta a ledului rosu (ma temeam sa nu fie probleme cu imobilizarea electronica a masinii). Ei (service-ul reprezentantei), au decis sa mi-l schimbe. A durat cam 3 saptamani pana mi l-au comandat.

Singura intrebare pe care ar trebui sa vi-o puneti este daca se va schimba sau remedia. Dar cat sunt ei de priceputi, sanse mari ca vor schimba (ce sa remedieze ?).

Deci, fiind in garantie, nu veti avea probleme.

Modificat de Cristian_F
Link către comentariu

Pe mine ma ingrijoreaza putin situatia, sper ca nu cumva sa fie vreun scurt pe undeva si sa imi mai faca si alte probleme.

Am uitat sa mentionez ca am fost la munte si erau -12 grade C la 9.30 am. Atunci aveam un cd in aparat si nu am sesizat problema, de abia seara am vazut ca mi-a disparut a treia linie de la afisaj.

In afara de problema cu afisajul in rest se pare ca functioneaza ok aparatul.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!