Jump to content

Golf V SL 1.6

pess

Postare recomandată

@chaz .. anvelopele sunt michelin energy 205/55 r16..asta scrie pe ele..sunt all-season.

Si am revedit dupa o sedinta foto..:( sper sa va placa..aici se vede mai bine si culoarea,elementele cromate,bordul cu decor din titan...etc..img2259ln5.th.jpg

img2256hh7.th.jpg img2262ys9.th.jpg img2263hr6.th.jpg img2266gn6.th.jpg img2269ac7.th.jpg img2270go6.th.jpg img2273jb2.th.jpg img2279jj0.th.jpg img2260vo8.th.jpg

Si cam atat... am ajuns la 500km si sunt f multumit...doar consumul este in jur de 10 %...dar nu am deranjeaza..am inteles ca va scadea...

Bafta la toti..si cat mai multi km fara probleme! :)) :(

Link către comentariu

Frumoasa foc :P Dau bine elementele cromate & Privacy Glass-ul. Cum am mai zis..sa o stapanesti sanatos & sa ai grija de ea :P

Link către comentariu

o masina echilibrata pret/optiuni si arata bine de tot interior/exterior ! si eu sunt intr-o dilema existentiala ptr un SL 1.6 / 1.6 FSI sau 1.4 TSI ... cat ti-a consumat pana acum, cica 1.6 MPI asta consuma cat un urs ;) !

imi imaginez ce frumos e sa inveti sa conduci pe asa o masina frumoasa .. VW Sound nu cred ca era neaparat necesar, dar a fost decizia ta si ti-o sustinem ;), in rest are tot ce mi-as dori sa aiba si a mea ! Cu dealerul cum ai negociat accesoriile gratis .. ti le-a oferit el de la sine sau te-ai dat nehotarat ?!

Finalul : masina e foarte frumoasa ! (eu as fi ales rosu sau negru)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Astea sunt cele mai frumoase pleoape pentru golf V, felicitari, arata foarte bine!

Link către comentariu
  • 4 months later...

Inca o modificare la masina... summer look :evil: Am schimbat jantele si anvelopele.Pt cei care sunt interesati..le-am luat de la reprezentanta..jantele sunt facute de o firma care lucreaza cu vw..se gasesc in catalogul cu accesorii de 2007..si au design ca si cele de rs4.Anvelopele sunt Vredestein ultrac W XL 225/45 r17.am sa mai revin si cu alte poze...deocamdata doar atat am.. :blink:

img2603db6.th.jpg img2606sa9.th.jpg img2610aw9.th.jpg img2612rv8.th.jpg

Link către comentariu

toate au fost 1500 euro...doar jantele sau doar anvelopele nu mai stiu sa va spun cat au fost.

Link către comentariu

Felicitari, sa le folosesti sanatos!

Daca erau pentru mine nu imi luam modelul asta sub marimea de 18... dar aici e strict de gusturi.

De fapt eu am postat pentru altceva... mi se pare mie sau e frecata masina in partea dreapta a spoilerului fata (stanga cum te uiti la poza) exact pe curbura :icon_thumright:

Link către comentariu

@Golf TDI -Si eu vroiam de 18...dar..la ce drumuri avem..chiar ma simt nevoit sa ma multumesc cu atat..

Masina e zgariata acolo..sora mea isi demonsteaza "calitatile" de :icon_thumright: de cate ori poate. :)) Ms de urari.. :salut:

Link către comentariu

@Golf_TDI: ce ochi ageri ai :P La prima vedere nu am observat, acum ca ai atras tu atentia m-am uitat si intr-adevar e stearsa putin :icon_thumleft:

Link către comentariu

Pess ai facut o alegere buna cu modelul jantelor si o alegere si mai buna cu marimea (17"). Ca-ti mai multi km. Bafta :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • 6 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!