Jump to content

cum desfac bandoul?

bagabontu
 Share

Postare recomandată

Poate cineva sa-mi spuna cum desfac si eu bandoul de pe usa din spate de la masina din semnatura??

Baietii care au vopsit-o cred ca erau prea grabiti sa plece acasa, iar eu am observat abia acum ca bandoul e invers (adica dupa o luna).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Poate cineva sa-mi spuna cum desfac si eu bandoul de pe usa din spate de la masina din semnatura??

Baietii care au vopsit-o cred ca erau prea grabiti sa plece acasa, iar eu am observat abia acum ca bandoul e invers (adica dupa o luna).

trag pur si simplu de el sau e prins in suruburi si trebuie sa desfac fata de usa??

Link către comentariu

tragi de el..........si dupa vezi ce s-a intimplat, dar ai grija ca acum este frig afara si se pot rupe clemele

Link către comentariu

tragi de el..........si dupa vezi ce s-a intimplat, dar ai grija ca acum este frig afara si se pot rupe clemele

am reusit intr-un final.dupa care am descoperit ca nu trebuia sa il desfac ci pur si simplu sa il trag usor in spate ca el era pe niste sine.si din cauza ca nu era la locul lui fix eu aveam impresia ca e invers :)

omu cat traieste invata :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!