Jump to content

Instalatie GPL

LuckyCyber
 Share

Postare recomandată

Ai schimbat filtrul ?

Du-te sa-ti regleze tigaia... daca esti multumit de cum merge, consum, poti sa o lasi asa si sa pui un releu cu comanda de dupa contact pe alimentare ECU benzina sa ti-l reseteze cand scoti cheia...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Se pare ca au aparut primele probleme.... nu mai sta la relanti, pe benzina oscileaza intre 500 si 1000, iar pe gaz cam trepideaza masina, desii sta la 800 rpm. Am sunat la baieti si au zis sa scot bornele de la baterie. O sa o las fara borne sa vad rezultatul

Link către comentariu

Asa am patit si eu imediat dupa ce am montat gpl-ul,inainte mergea impecabil pe benzina, nu am avut nici cea mai mica problema.O sa incerc cu releul, daca nu ma enervez si dau instalatia jos

Link către comentariu

Termin-o cu prostiile...o poti regla bine sa nu mai ai probleme...

Sau cum ti-am zis , daca merge ok pe GPL, consumul e bun, pui releu pe ECU sa ti-l reseteze...

La astea vechi treaba e simpla...la secventiale e mai nasol...

Link către comentariu

cum adica pui releu pe ECU?...poate fac si eu jmekeria asta....

Link către comentariu

Alimentarea ECU sa o faci prin releu...iar releul sa-l comanzi cu un plus de dupa contact...

Pui contact -alimentezi releul- el alimenteaza ECU...

Iei contact - releu dezactivat - ECU fara curent - reset ECU :)

Link către comentariu

Pai si pentru operatiunea asta unde este recomandat sa ma duc?La un electrician bun,sau la o firma care monteaza instalatii gpl?

Link către comentariu

Dute la DN66 la iesirea din Petrosani spre deva pe partea stanga,inainte de intersectia cu drumul spre Petrila.E un baiat foarte priceput in ale GPL-ului acolo

Link către comentariu

@moog

cam cat costa operatiunea cu ecu?vreau sa-mi fac o programare la irinel..

Link către comentariu

Dute la DN66 la iesirea din Petrosani spre deva pe partea stanga,inainte de intersectia cu drumul spre Petrila.E un baiat foarte priceput in ale GPL-ului acolo

La Liviu te referi,am auzit ca este un baiat care a lucrat vreo 10 ani in domeniu in Italia.Am sa merg la el.
Link către comentariu

In mod normal va trebuie un electrician bunicel...sa vada care e alimentarea la ECU si sa puna un releu...

Aslan: nu stiu cat costa si daca se baga...cel mai bine vorbesti cu el...orientativ cred ca pina in 100RON...60-70...ceva de genul...

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am rezolvat problema cu relantiul pe benzina..... pur si simplu am scos bornele intr-o seara si am lasat-o pana dimineata, dupa care nu am mai avut probleme. Referitor la consum, am bagat pana acum 2 plinuri de 32l si am facut 387 si 413 km , deci un consum de 8% MEDIU! Sunt f multumit pana acum !

Sarbatori fericite!

Link către comentariu

Sal   si   LA  MULTI  ANI:   pentru  un motor   ,de   1.8  AAM   ce  instalatie   gpl  imi   recomandati?Firma  ceva   ,cost  si  cum  se  comporta   motorul   asta  pe  gpl  daca  are  cineva  pus

Link către comentariu

Eu am tomasetto pe motor ca al tau ,am 5000km facuti si deocamdata sint multumit.

instalatia a costat 16500 ron

Link către comentariu

baietii cu instalatie secventiala aveti grija pe la serviceuri cand vi se scot mufele de la injectoarele pentru gaz ca mie cand mi-au facut ultimul schimb mi-au inversat mufele intre cilindrul 3 si 4 si abia azi dupa cateva luni am observat si nu intelegeam de ce smuceste cand trecea de pe benzina pe gaz iar dimineata la rece se oprea motorul.am scos borna plus pentru vreo 10 minute si parca isi revenise dar vedem maine cum se comporta

Link către comentariu

:bom:  sunt belea astia care invata meserie pe spinarea noastra.

Link către comentariu

Dupa ce am autentificat instalatia GPL ,  trecand-o in certificat si cartea tehnica , am pierdut actele de la ea.Nu stiti daca se poate elibera un duplicat sau ceva de genul asta...?Am impresia ca le-am uitat la R.A.R. pe masa...insa toata treaba asta s-a petrecut aproape 2 ani in urma cand am cumparat masina...Instalatia e pusa la Buzau.Oare daca sun la ei ma pot ajuta cu ceva?

Link către comentariu

• 1 month later...

Ce consum aveti pe 1.4 -1.6 gpl? Ma bate gandul sa imi iau si eu un g3 pentru consum.

Link către comentariu

la 1.4 am mixt 8 %, in exterior mi-o luat si 6% la un drum de 500 km fara oprire si mers pana in 110

Link către comentariu

Azi am scos in exterior 7.95% mers pana in 100 km/h , 2 persoane in masina plus multe bagaje , mai exact am facut 122.2 km cu 9.7 litri pe un drum cu multe sate , urcusuri , coborasuri.Cred ca puteam scoate si mai putin dar e bun si asa , mai ales ca am avut o problema zilele trecute si imi lua 16.5 in oras  :tuktuk:

Modificat de danutzZeu
Link către comentariu

Eu fac naveta zilnic 30 km (2km fiind in oras) si m-am saturat sa bag motorina de 50 lei x 3 zile. Daca a-si avea un consum de 9% mixt ar fi super. 

Acum urmeaza sa ma documentez in privinta la g3, 1.4 sau 1.6, vreau sa dau maxim 1300 pe masina+ gpl+ taxa.

Link către comentariu

Vezi ca erau vreo 2 pe net de vanzare cu tot cu gpl.Chiar azi m-am uitat.

Zilnic 30 in total sau intr-o directie?Daca doar intr-o directie cu gpl tot acolo iesi.La consum de 9 iti trebuie chiar mai mult de 50 de lei.

Link către comentariu

30 km in total, pai daca fac 15 km dus, 2 km fiind in oras, desi in orasi poti sa prinzi si 180 cu un consum mediu de 9%gpl x 3 lei = 27 lei, asa le e39 525 de 50 lei(8 litri) merg fix 3 zile, adica am consum mediu de de 8%.

30 de km ii fac obligatoriu zilnic x 365 zile, fac cam 20.000 pe an.

Link către comentariu

Aaaa asa da.De 50 de lei bagi 16 litri de gaz iar daca mergi in regim economic mergi si 200 de km , deci iti ajunge gazul pentru aproape toata saptamana de facut naveta plus la asta mai pune vreun litru doi de benzina.Cand vine caldura 10 litri iti ajung toata vara :D
La 20.000 pe an economia va fi substantiala , sa zicem 7 lei pe zi , adica vreo 500 de euro pe an.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!