Jump to content

Car kit cullman

dragan.marius
 Share

Postare recomandată

Am doua intrebari pentru cunoscatori

pe un audi a4 prevazut cu car kit din fabrica am schimbat suportul de tel (era pentru siemens s45 s35 m35) cu un suport de nokia 6310 sau 6310i 6210 el are un fir (cum este firul de la telefon )in capat cu o mufa (mufele sant la fel )problema este ca atunci cand am cumparat masina mufa nu era bagata nicaieri atarna langa scaunul din dreapta fata ,cineva mi-a spus ca vine bagata undeva in fata in spatele climatronicului altcineva ca vine langa maneta de viteze

Va rog daca cineva care a mai desfacut si stie cu certitudine unde vine mufa sa-mi spuna

Nu vreau sa ma apuc ,sau sa las pe alti sa desfaca jumate de masina (experiente pe masina mea )

Sant din bucuresti si daca exista cineva din forum care stie ce cum si in ce fel sa umble sa monteze mufa (contra cost ) si ar avea timp il rog sa ma contacteze .

Masina este un audi a4 din 2004 1.9tdi /131cp Suportul este pus pe partea dreapta a climatronicului.

Cu respect

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

in general mufa respectiva vine cuplata cu o mufa ce se afla pe 'unitatea de comanda a hands-free-ului' Singura prblema e ca fiecare instalator a montat respectiva unitate unude l-a dus imaginatia . (in spatele climatronicului desi nu este loc ;) , sub cutia de acte , etc.

Link către comentariu

ivanovici_octavian

priza de la fir se baga de obicei in spatele suportului de tel

sper sa fie ca al meu!!

Link către comentariu

Iti doresc Multi Multi Multi Ani

Multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor

Cu adanc respect

Marius Dragan

Link către comentariu

Problema rezolvata

Rog un moderator sa inchida toping

Multe multumiri

Domnului Ivanovici Octavian

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!