Jump to content

Bora 1.9TDi

darg0

Postare recomandată

Cele mai frumoase faruri pt Bora le-am vazut pe vwvortex.com. Daca as fi avut bora cu siguranta acest model de far ar fi fost alegere mea.

Am salvat pozele, cand le-am vazut, numai ca nu stiu sa-ti spun de cine sunt produse, etc.

Apropo pe acest model se poate pune bi-xenon si mai sunt si negre la interior. :wub:

post-9546-1227894061_thumb.jpg

post-9546-1227894114_thumb.jpg post-9546-1227894147_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• darg0

24

• TIR

2

• lile

2

• Inginerul

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Administrator
va rog sa ma ajutati si pe mine. ah.. si as vrea sa-mi un si un bixenon (am doar pe faza scurta). dar vrea sa-mi leg faza scurta cu faza lunga.. insa auzisem pe cineva ca nu e bine ca se poate arde nush ce.. stiti ceva?.. help pls

Vezi aici.

Link către comentariu

Exercitiu de stil care sare in ochi. Daca tot ai decis sa le vopsesty, sunt clar de preferat astfel jantele, nu complet negre, de nu le deosebesti de cele de tabla decat cu lupa. Desi poate nu e tocmai modelul adecvat pentru contur (diametru relativ mic / buza groasa), sunt sigur ca atrage priviri.

WNS are o prima poza atasata de care ar trebui sa tii cont. Grila e facil de pus pe un ton rosu. Numai bine !

Link către comentariu

Salut. Imi place bora ta si ai facut modificari cu gust. Eu zic ca jantele dau bine pe masina asa cum le-ai facut dar mai trebuie rosu undeva. Ai putea sa imprumuti ideea de la Golf V GTI si sa-ti vopsesti rama grilei in rosu. (este doar o parere si o idee care mi-a venit in minte citind topicul tau). O sa atasez o poza cu un Range Rover care are aceeasi combinatie de culori negru-rosu si care ar putea sa te inspire daca vrei sa mergi pe aceeasi idee. Legat de farurile pe care le-a postat WNS le-am vazut si eu pe vortex dar n-am reusit sa gasesc un producator care sa faca acest model. Inclin sa cred ca sunt "Home Made" iar daca vrei sa te apuci de asa ceva o sa ai ceva de munca dar rezultatul va fi pe masura. Eu inca mai ma gadesc la asa ceva. Felicitari inca odata pentru masina si ca un ultim sfat... stopurile cu led nu te tenteaza? ;)

post-16307-1227981460_thumb.jpg

Link către comentariu

Va multumesc !:icon_thumright: ... si iar am o alta problema... ma intereseaza si pe mine 3 kituri de xenoane 1 kit sa fie h7 iar 2 kituri : de h1 .. vreau sa`mi pun bi-xenon pe bora si pe golf. voiam sa stiu ce kituri sunt mai bune ce aveti voi.. si ceva la un pret bun. va rog frumos dk puteti sa ma ajutati.. si oferte dk aveti nu ezitati :P repet " 3 kituri de xenon" 1kit= h7 + 2kit=h1. ms

Link către comentariu
  • 1 year later...

salut, cati km are acum masinutza?

nu-ti mai zic s-o stapanesti sanatos odata ce vrei s-o vinzi... ce vrei sa-ti cumperi? daca nu sunt prea indiscret :Driver:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!