Jump to content

Bora 1.9TDi

darg0

Postare recomandată

Eu zic ca nu da bine negru cu negru...asta e parerea mea :rolleyes:

In rest super machineta :icon_thumright: ..sa ai parte numai de momente placute alaturi de ea :icon_thumright:

Link către comentariu
  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• darg0

24

• TIR

2

• lile

2

• Inginerul

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

eu zic ca ar da foarte bine, numai ca ar mai trebui facut ceva rosu, gen rama grilei fata si eventual ceva in interior. poti sa studiezi RGTI.

Link către comentariu

In nici un caz. Parere stric personala, gusturile nu se discuta, dar daca ai intrebat.. mi-am dat cu parerea. :rolleyes: Masina este super din ce se vede in poze... arata prea bine ca sa iti bati joc de ea... bafta si asteptam sa ne comunici decizia ta :icon_thumright:

Link către comentariu

inca nu m-am decis .. mai am nevoie de pareri!:)pls mie sincer imi place si si... numai ca pe argintiul ala... sunt patate jantele din cauza celor d la spalatorie ca mi-au dat cu nush ce solutie pe ele.. si s-a luat culoarea....

Link către comentariu

.. vad ca nu primesc prea multe sfaturi.. asa.. ca ... m-am decis.. am sa le fac negre :icon_thumright:

Modificat de darg0
Link către comentariu

o intrebare am... vreau sa-mi pun si eu toba... care "fluiera":( .. ma poate ajuta cineva? cum se face? e totul din toba? sau trebuie facut ceva la turbina?

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • Administrator

Ia sa te iei mataluta de o urechiusa :beerchug: :Driver: si sa te prezinti cu negresa asta la intalnire duminica la aeroport. O tii numa' pt. tine, ha?

De urgenta, s-a auzit? :P :offtopic:

PS: Foarte frumoasa, s-o stapanesti sanatos.

Modificat de R_a_z_v_a_n
Link către comentariu
Stii ca numerele alea sunt ilegale nu ? :beerchug:

da stiu :P ... va multumesc frumos.. la toti :P.. o sa vin si pe aeroport :)... si de vopsit le-am vopsit la skoda... pretul nu stiu exact.... pt ca nu le-am dus eu .. ci tatal... ... curand poze si cu interiorul:P..

Link către comentariu

Sincer sa fiu nu-mi place cum arata jantele cu buza rosie, mi se pare un pic kitch cred ca mai bine le faceai doar negre, este doar parerea mea, gusturile nu se discuta

Cu farurile astea pe negru arata super :lol:

Link către comentariu
Sincer sa fiu nu-mi place cum arata jantele cu buza rosie, mi se pare un pic kitch cred ca mai bine le faceai doar negre, este doar parerea mea, gusturile nu se discuta

Cu farurile astea pe negru arata super :lol:

prima data au fost negre .. am vazut cum stau pe masina si sincer nu mi-a placut asa ca.. am facut buza rosie :P.. ms oricum..

Modificat de darg0
Link către comentariu

Ora 17 la Petrom in Plai. Hai sa-ti vedem jantele pe viu!

Frumoasa masina, am vazut-o la Skoda cand era in lucru. Totusi, nu stiu ce sa zic de jante, tocmai ca am vazut-o pe viu ... mi se pare prea lucioasa culoarea la jante in contradictie cu culoarea masinii care nu e la fel de lucioasa. Pe de alta parte nici negru simplu nu mergea, era prea ... neagra masina :Driver:. Insa e masina ta si sa te bucuri de ea fara incidente :(

Modificat de .:bamse
Link către comentariu
Ora 17 la Petrom in Plai. Hai sa-ti vedem jantele pe viu!

Frumoasa masina, am vazut-o la Skoda cand era in lucru. Totusi, nu stiu ce sa zic de jante, tocmai ca am vazut-o pe viu ... mi se pare prea lucioasa culoarea la jante in contradictie cu culoarea masinii care nu e la fel de lucioasa. Pe de alta parte nici negru simplu nu mergea, era prea ... neagra masina :D. Insa e masina ta si sa te bucuri de ea fara incidente ;)

imi pare rau ca nu am venit.. dar nu m-am uitat pe forum :D .. dar vin data viitoare! promit:>

Link către comentariu

Nu mi se pare kitsch...doar ca e mai putin obisnuita ideea.Daca ar fi sa aproximez as zice ca aduce cu stilul moto ...va arat eu janta vopsita rosu cam la fel pe un motor. Insa ar trebui sa vopsesti si rama de la grila radiatorului la fel.

Modificat de DOOM
Link către comentariu

Asta vroiam si eu sa spun ca daca ar mai fi ceva rosu pe la masina se schimba treaba, oricum frumoasa Bora

Link către comentariu

E marfa masina si o stiu de la inceput de cand era mica si nepregatita.Astept sa o vad mai bine de aproape duminic.Marfa cum sunt vopsite jantele

Link către comentariu
  • 1 year later...

Va salut. Am si eu o intrebare la bora mea farurile mele FK .. (ft proaste) .. s-au dus d tot.. nu mai bat bine (nu bateau nici la inceput si au fost reglate in service autorizat)... unu bate prea sus altul nush ce s a topit pe la el si bate in pamant. prob este... ca de sarbatori am sa plec in strainatate si as vrea sa-mi cumpar niste faruri care sunt OK .. sa fie si bune si frumoase... de preferabil cu interiorul black.. va rog sa ma ajutati si pe mine. ah.. si as vrea sa-mi un si un bixenon (am doar pe faza scurta). dar vrea sa-mi leg faza scurta cu faza lunga.. insa auzisem pe cineva ca nu e bine ca se poate arde nush ce.. stiti ceva?.. help pls

Modificat de darg0
Link către comentariu

... sa o stapanesti sanatos... la multi km fara probleme... faina masina!

Trebuia sa vopsesti jantele culoarea masinii... sa nu fie diferente de nuanta, cum zicea cineva mai sus ca a vazut-o. In rest super, continua, si ne vedem cu drag cand vii in timisoara!

P.s. mai trebuie putin rosu pe masina sa dea bine... da ai grija pe unde! Daca vrei iti dau de la mine ca am destul :-)

Modificat de Fluxy
Link către comentariu

Salut!

Am tot vazut masina ta prin oras si chiar ma intrebam daca esti membru vwforum... nice car!:) :wub:

Cat despre faruri eu zic sa le incerci pe cele OEM, chiar daca nu sunt bixenon(???) si le poti vopsi cu negru, daca tii neaparat sa fie negre...

post-6405-1227892646_thumb.jpgpost-6405-1227892657_thumb.jpg

post-6405-1227892692_thumb.jpg

Modificat de Paul_VW
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!