Jump to content

Passatutu' meu

SD_SALLY78

Postare recomandată

Am promis ca revin cu foto la draga de masina achizitionata acum 3 luni...., un VW Passat , 1.9TDI, motor AJM - 116 CP (PD), an fab. 2000.....

Dotari:

Climatronic

Computer de bord

Pilot automat

2 Chei briceag

inchidere centralizata cu comanda pe cheie

alarma de fabrica

ABS, ASR

4 airbag-uri

Full electric

Oglinzi incalzite si heliomate (toate 3)

cotiera fata+pate

Radiocas original VW + 4 boxe in portiere

Adaugate:

magazie CD

grila fara semn

jante 16" cauciucuri Nokian 205/60/16

folie geamuri spate si luneta

Etriere vopsite rosu

volan imbracat in piele rosie

Eu sunt tare multumit de ea....

Voi reveni si cu alte modificari..in viitorul apropiat !

post-8698-1166810099_thumb.jpg

post-8698-1166810124_thumb.jpg

post-8698-1166810186_thumb.jpg

post-8698-1166810194_thumb.jpg

post-8698-1166810212_thumb.jpg

Link către comentariu

frumusica foc si pare si bine ingrijita, imi place grila fata si mai imi plac si jantele care vin superb pe masina asta, sa o stapanesti sanatos :rolleyes:

Link către comentariu

inca un forumist iesean.

bine ai venit si te asteptam la intalniri in iasi, aproape in fiecare sambata la ora 14.00 la facultatea de chimie in parcare.

frumoasa masina. sa o stapanesti sanatos si sa faci cat mai multi km fara incidente.

Link către comentariu

Frumoasa masina. Folia de pe geamuri si jantele ii schimba radical aspectul. Cred ca o piele neagra pe volan dadea mai bine avnd in vadere ca passatul este o masina sobra(parerea mea).Te rog spune-mi si mie ce producator au jantele si cat te-au costat. Eventual pm :Driver: craciun fericit.

Link către comentariu

....sa stii ca nu-i chiar atat de batator la ochi pielea rosie de pe volan... :beerchug: ....a iesit asa in evidenta poate ca era data recent cu silicon si din cauza blitz-ului ...., e mai stersa culoarea la el..., oricum mie imi place...

LA MULTI ANI! ...la toti si sa va aduca anul cat mai multi km fara probleme si multaaa sanatate... ;)

Link către comentariu

chiar ca ai un volan controversat :)

e frumoasa masina, imi plac jantele :) dar am o nelamurire..... cei cu geamul din stanga spate (cel mic din spatele portierei...) de ce sunt punctele alea albe? sunt nituri cumva?

Link către comentariu

...;) nu ...sunt niste puncte sidefate....de efect:)....da senzatia de nit..insa sunt lipite.. :)

Link către comentariu

iti stiu masina.Sta parcata in fata la service Panasonic in nicolina 2.Eu merg acolo la farmacia aea care ste deschisa non=stop si mi-a sarit in ochi jantele si "niturile" alea de la geamul din spate, si bineinteles volanul :) .Bafta :offtopic:

Modificat de ygor
Link către comentariu

..asa e...acolo stau.. :offtopic:

mersi pt apreciere...si eu iti stiu masina din vedere...dupa nr.. :lol:

bafta si multa sanatate :somnmare:

Link către comentariu
  • 1 month later...

frumos Passatul...imi aminteste de vremea cand aveam si eu Passat :lol: imi e dor de el...dar asta e... ai grija de masina si la multi km :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

nice,pasat de-al meu :huh: sa o folosesti fara probleme si incidente :scratch: si am si eu o intrebare cat acostat grila si de unde?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!