Jump to content

tzacanit avans

kye04
 Share

Postare recomandată

ok...expun si eu problema mea...

acum o luna am facut un test cu VAG-COM-rezultat:nici o eroare.singurul lucru care parea suspect este faptul k temperatura apei era la 108 grade celsius,desi mie acul niciodata nu mi-a trecut de 90 grade.

de o saptamina ma confrunt cu o problema:la relanti,scos din viteza,se simt niste trepidatii ale motorului k atunci cind nu are ardere completa.turometrul sta constant la 800rpm, motorul comportindu-se normal ...pina azi cind a inceput sa faca altceva:atunci cind accelerez (in sarcina si mai ales subturat),se aude un tzacanit exact cum tin minte facea la dacie atunci cind era benzina proasta (tacanea avansul).mentionez k am bagat efix de la rompetrol, o benzina acceptabila dupa parerea mea,care nu ar trebui sa faca asa ceva.am facut fullul acum 3 zie si acum cind a ajuns rezervorul al jumate tzacane....de la ce sa fie?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

Benzina asta noua 'EFIX' cred ca e buna tare de tot ;).

Becul de la 'Check Engine" s-a aprins. In general se aprinde cand e benzina foarte proasta .

Poti incerca sa schimbi benzina macar de proba.

Link către comentariu

ok...expun si eu problema mea...

acum o luna am facut un test cu VAG-COM-rezultat:nici o eroare.singurul lucru care parea suspect este faptul k temperatura apei era la 108 grade celsius,desi mie acul niciodata nu mi-a trecut de 90 grade.

de o saptamina ma confrunt cu o problema:la relanti,scos din viteza,se simt niste trepidatii ale motorului k atunci cind nu are ardere completa.turometrul sta constant la 800rpm, motorul comportindu-se normal ...pina azi cind a inceput sa faca altceva:atunci cind accelerez (in sarcina si mai ales subturat),se aude un tzacanit exact cum tin minte facea la dacie atunci cind era benzina proasta (tacanea avansul).mentionez k am bagat efix de la rompetrol, o benzina acceptabila dupa parerea mea,care nu ar trebui sa faca asa ceva.am facut fullul acum 3 zie si acum cind a ajuns rezervorul al jumate tzacane....de la ce sa fie?

Temperatura lichidului de racire in "circuitul mic" poate fi 95-110 grade C; in "circuitul mare" poate fi 85-95 grade C .

Link către comentariu

Temperatura lichidului de racire in "circuitul mic" poate fi 95-110 grade C; in "circuitul mare" poate fi 85-95 grade C .

Cre e circuitul mic si care mare?

Link către comentariu

In mare.... Circuitul mic - motor+calorifer+vas expansiune; Circuitul mare - circuitul mic + radiator + (eventual) radiator ulei

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Nu stiu sa existe senzori de temperatura pe cele 2 trasee, diferit. Este un singur senzor de temperatura pe langa motor care masoara temperatura prin 2 senzori: unul furnizeaza temperatura la ECU, celalalt la Instrument Cluster (Bord). De aici si faptul ca tie pe bord iti arata ok. De asemenea acul de bord nu este asa exact. Cred ca o prima problema este senzorul de temperatura care trebuie schimbat. Pe urma vezi si celelalte probleme cum se manifesta.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Acelasi tzacanit l-am avut si eu cand am bagat Efix.

Fara sa fac nimic,am schimbat benzina,Pertom V de 95

si nu mai tzacane ba mai mult a scazut si consumul.

Incearca sa schimbi benzina poate da rezultate.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!