Jump to content

Audi S3

Vlad MHL

Postare recomandată

• Replies 837
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Vlad MHL

205

• nadir@boosted.ro

89

• Bogdan_wrc

50

• Adrian@revo

39

nadir@boosted.ro
Promit ca pun diseara doua filmuletze. Tot am probleme cu youtube, ca, cica, ar fi prea lung unul din filme (are 29 sec si 9.8 mega). :D

nu cred ca are vreo problema! pentru ca eu am uploadat si filme de 60mb!

si poti uploada si 10 minute lejer!

~ 310cp

305-310 iar daca mai adaugi si evacuare 330

oricum deja multi spun ca orice turbo ai pune si orice soft i-ai face, mai mult de 330cp fara a schimba injectoarele nu se prea poate obtine.

oricum firma bosh a investit foarte mult in sistemul de injectie si nu cred ca exista vre-un tunner sau alta firma care sa faca ceva ma potent niste injectoare care sa "pise" o cantitate mai mare fata de cele stock .... deja se pune problema, ca, cum au ajuns unii tuneri la mai mult de 330 cp avand in vedere ca la un amestec ideal ai 330 cp

acest lucru nu este o parere a mea este concluzia multor tuneri de renume!

Link către comentariu

Dupa cum am mai spus, pun doar soft si nu vreau sa depasesc 300 CP.

In legatura cu youbute, chiar nu inteleg ce are. Mai incerc.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

am reusit sa pun filmuletele pe site daca vrei da-mi pm sa iti dau adresele lor!

Link către comentariu

OK. Baga-le aici.

@netflow Cred ca rezervorul asta o sa ma tina 230-250 km. Aseara am facut exces de blana. :)

Link către comentariu
  • Administrator

:mop: de unde ai ma atata blana sa faci exces de ea ? Vreau si eu pentru sotie una de vizon :mop:

Link către comentariu

care e diferenta intre S3 2.0TFSI si S3 3.2 quattro? in afara evident de motor....:)

am vazut ieri un S3 in 5 usi cu 3.2 quattro, rosu cu acoperis de sticla, geamuri fumurii... tare fain..

Link către comentariu

Ce ma enerveaza pe mine kiturile astea S-line,M-Paket, induc lumea in eroare. :icon_thumright:

Modificat de DOOM
Link către comentariu

Salut, am pe cineva cu Alfa Romeo 147 GTA care ar vrea sa vada cum sta fata de masina ta.

Defapt si eu vreau.

Daca esti interesat ne intalnim pe Autostrada Soarelui sa vedem.

:D

Link către comentariu

Si eu sunt interesat sa vad cum sta treaba fata de un 147 GTA (in ceea ce ma priveste)! Daca aveti bunavointa, astept un semn de la voi!

Link către comentariu
Steefan, Zyx...poate un PM era mai util :D

parca sunt forumisti incepatori... :D :D

Link către comentariu

Nu ma intereseaza. Mersi.

Revenind la subiectul topicului, am ajuns la 3.400 km(poza de mai jos). Motorul s-a mai lasat, trage mai bine, iar consumul la drum lung, care chiar ma intereseaza, incepe sa fie corect. Cheia-Brasov-Predeal-Bucuresti, mers lejer, 8.5%, fata de 7.2% cat zice cartea. Incepusem sa imi fac griji, pentru ca in drum spre Cheia imi luase in jur de 11% la un mers aproape la fel de lejer ca cel de intoarcere.

resizeofdsc02396yw4.jpg

Link către comentariu
Cheia-Brasov-Predeal-Bucuresti, mers lejer, 8.5%, fata de 7.2% cat zice cartea. Incepusem sa imi fac griji, pentru ca in drum spre Cheia imi luase in jur de 11% la un mers aproape la fel de lejer ca cel de intoarcere.

Intotdeauna o sa ia sensibil mai mult la dus spre munte decat la intors, la mine e cam 1-1.5L diferenta... deci eu zic ca adevarul consum mediu e undeva la mijloc intre 11 si 8.5... :blink:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am fost pana la mare. Uimitor ce resurse are masina in treapta a 6-a dupa 4.000 rpm. Iata si rezultatul:

resizeofdsc02438pz4.jpg

resizeofdsc02418xg6.jpg

Si o poza:

resizeofdsc02474lm1.jpg

Si un mic filmuletz. Fiind destul de tarziu, era rece afara, iar nisipul tare si cu denivalari. Nu vreti sa stiti cum se simtea, parca eram pe piatra cubica. Asa ca mi-a fost mila sa fac mai mult.

http://www.youtube.com/watch?v=QKkxASQWyvk

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina , am apucat si eu sa o vad live , felicitari proprietarului :lol: care mi-a dat o idee tare buna pt drift-uri :lol: o sa incerc si eu sa vedem ce iese.

Modificat de chris
Link către comentariu
270km cu 52L. Vizitezi cam des pompa in felul asta :lol: Mai usor cu pedala...

Si mai trist decat atat, 4 pers, la drum lung, adica Bucuresti-A2-Mamaia(mers sportiv) si ceva mers prin Constanta lejer...400 km cu un rezervor. :lol:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

tare

frumoase pozele :lol:

nu am apucat sa ne intalnim ,,,, in mamaia am ajuns putin

zi-mi si mie pe autosrada cum ai mers? la consumul de mai sus :icon_cool:

cam care a fost viteza si a fost constanta?

Link către comentariu

si eu m-am dat pe plaja tot acolo, pacat ca era cam tare nisipul la suspensia sport parca megem pe aratura, nu as` mai fi plecat, ce-i drept parca m-am dat ceva mai mult timp ca nu ma mai saturam

apropo super masina

stai cumva in baneasa ca parca te-am vazut de vreo 2 ori pe acolo

Link către comentariu

ti-am vauzt masina la hotel central... cred ca am stat la acelas;)) frumoasa... si eu am avut aceleas resurese dupa 400 de km de mers :icon_cool: masina era un BUG KILLER :lol:

Link către comentariu
stai cumva in baneasa ca parca te-am vazut de vreo 2 ori pe acolo

Stau in Dorobanti, dar merg des prin Aviatiei si Baneasa.

@individual Da, la Central am stat, mersi de urari.

@nadir Dupa ce am mers 130-150 km/h, la care consumam in jur de 10.5%, m-am plictisit rau si am sarit la 180 km/h mers constant, unde consumam cam 13%. Asta pentru vreo 100 km de autostrada. Insa au existat vreo 15-20 km in care m-am agitat cu niste motoristi si asta inseamna ca am dus repetat vitezele 3-4-5 pana la rosu. Asa ca la intrarea in Constanta aveam afisat consum mediu de 14.9%.

Link către comentariu

auzi pana la urma ma gandesc ca e consumul ok pt o astfel de masina... am un prieten cu Skoda Superb motor 2.5 TDI v6 si face si el 450 km cu un plin :)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!