Jump to content

Piese schimb Golf 2

fchitu
 Share

Postare recomandată

stie cineva ceva de siteul/magazinul ACESTA ?

mi-as comanda de pe acel site, dar nu stiu daca e de incredere....

Adresa: Bucuresti, Sector 3, Targ Vitan, Standul SA06 ? :huh:

Modificat de GVP
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 5 weeks later...
  • Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• fchitu

32

• Viorel C

28

• Angel_Dust

21

• Golfuletz

17

Top Posters In This Topic

Posted Images

undertacher2001

Pivoti -43 TRW (buc)

Cap de bara - 38 Febi

Bucsa mare fata -13 Ruvile

......mica fata - 9 ruvile

Geometria rotilor(unghi fuga)-65 lei

Modificat de undertacher2001
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Dragi posesori de golfuri,saptamana trecuta mi-am cumparat o gramada de chestii de uz necesar de un parc de dezmembrari din valcea,cu 20 de lei.Au 2 modele diesel,si un gti.

Link către comentariu

Poze, detalii, un nr de telef de acolo....

Link către comentariu

Ca sa ma ''laud'',mi-am cumparat un suport filtru de habitaclu,adica toata carcasa completa,nuca pt.schimbator cu treptele vitezelor ''desenate'',acel plastic cu manson de cauciuc pt.schimbatorul de viteze,si diferite capse pt.plasticaraia din interiorul masinii.Ce mi-a facut cu ochiul e ca acel gti are bord din acela cu butoane pe maneta pt.comanda stergatorului,si afisaj pt.consumul conbustibilui.....etc.astea sunt lucruri pe care voi majoritatea le cunoasteti.parcul asta e chiar la iesire din oras pe partea dreapta,in drum spre dragasani.norocul meu e ca am avut drum pe la tara si asa mi-am cumparat cate ceva.nr.tel.,ceva de contact nu am.cand o sa mai trec pe acolo o sa le iau.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

bielete antiruliu Hanspries 2x18 lei

Link către comentariu

• 3 weeks later...

bujii BARU 4x10 lei.

Link către comentariu

• 2 months later...

Poate BERU , iar eu am dat 30 de lei pe bucata , deci 10 cum spui tu....:) asa da reducere

Link către comentariu

• 1 month later...

Sickboy tu le-ai schimbat acuma, eu am in magazin bujii Beru la 25 de lei. Eu am schimbat in iulie, s-a scumpit ceva de atunci....

Link către comentariu

Salutare!

Caut aparatoare de pietre la discurile de frane, pentru un Golf 2, GTI, cod piese 191 615 311A (stanga) si 191 615 312B (dreapta). Aceleasi coduri sunt si pentru Golf 3, desi forma este alta (sunt ok si astea daca se gasesc). Ma poate cineva ajuta?

Link către comentariu

Salutare,

Lansez acest topic pentru posesorii de Golf 2 din dorinta de a schimba opinii si sfaturi ptr. procurarea pieselor de schimb (de unde?, ce pret?). ...noi si second-hand. Ai cumparat ceva de curand? Ce ...cat ...si de unde?

Bafta

Paul, uite primul post la care am dat quote de pe aceasta pagina ce scrie, nu de alta, dar pe mine m-au pus supraveghetor la acest topic. Poti cere mutarea postarii in: Am nevoie de piese!

Sau sa trimiti un pm cu ce fel de piese cauti, si pot sa caut, doar pe nou, si cu transport prin curierat. Dar prin PM totul.

Modificat de GVP
Link către comentariu

• 2 weeks later...

eu am luat piese de pe www.onauto.ro si am fost foarte multumit

dai comanda si te suna oameni sa iti spuna ce si cum e cu comanda ta

pe mine ma costat livrarea dar pe cei care stau in bucuresti ii ajuta f mult ca pot sa isi ia piesele de la sediul lor

am luat de la ei farurile , grila de fata, toate bucseraiele, amortizoare, discuri si placute si multe altele care sunt aftermarket dar sunt chiar ok

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare!

Caut aparatoare de pietre la discurile de frane, pentru un Golf 2, GTI, cod piese 191 615 311A (stanga) si 191 615 312B (dreapta). Aceleasi coduri sunt si pentru Golf 3, desi forma este alta (sunt ok si astea daca se gasesc). Ma poate cineva ajuta?

eu le-am schimbat cu cele de pe passat b3, sunt identice cu cele de golf2

Link către comentariu

mie personal, cum lucrez si la magazin auto, am impresia, ca au preturile cam mari, asta si inca transportul....

Link către comentariu

eu sunt din craiova si au sediu si aici

am dat comanda si am mers la ei sa iau piesele

nu am platit transport

am cautat prin oras si am vazut ca e mai ok la ei

si plus ca imi aleg singur ce cumpar

Link către comentariu

• 5 months later...

Asteptam intrebarile/comenzile voastre http://vwforum.promo...-auto-anvelope/

Pentru o oferta de pret avem nevoie de urmatoarele date: marca, model, an de fabricatie, combustibil, cap. cilindrica, puterea motorului, cod motor si eventual serie de sasiu!

Modificat de szrobik
Link către comentariu

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

La plata in avans in contul societatii sau la comenzi mai mari (si plata ramburs) beneficiati de transport GRATUIT!

Modificat de szrobik
Link către comentariu

• 9 months later...

Salutare,

Lansez acest topic pentru posesorii de Golf 2 din dorinta de a schimba opinii si sfaturi ptr. procurarea pieselor de schimb (de unde?, ce pret?). ...noi si second-hand. Ai cumparat ceva de curand? Ce ...cat ...si de unde?

Bafta

Azi am luat captorul de vapori ,Meat&Doria la 34 ron de la Alpadrino, de ex la epiesa.ro este  43 ron 

Captorul de vapori este in esenta un filtru care se schimba si el ,eu unul nu am stiut asta 

reper 026127177B

Modificat de catalinrx25
Link către comentariu

A cumparat cineva butoane de geamuri electrice?

Sunt bune ,sunt ok?

Link către comentariu

Nu mai stiu marca, dar au fost in jur de 20 de lei. Deci ceva ieftin.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!