Jump to content

Se poate monta computer de bord pe Golf 4

nicos1279
 Share

Postare recomandată

as putea cumva sa-mi montez computer de bord pe golful meu 4? am vazut ca la A3 se poate activa nu stiu cum. la golf stie cineva se poate?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Administrator

spune-mi si mie unde ai vazut ca la A3 se paote monta si o sa-ti spun exact daca se poate face si la Golf IV... (vorbesc serios cu intrebarea unde ai vazut scris ca pe A3 se poate monta )

Link către comentariu

spune-mi si mie unde ai vazut ca la A3 se paote monta si o sa-ti spun exact daca se poate face si la Golf IV... (vorbesc serios cu intrebarea unde ai vazut scris ca pe A3 se poate monta )

http://www.vwforum.ro/articol.php?id=71, scuze A4:) am gresit eu. e vreo diferenta asa de mare?

Link către comentariu

• Administrator

pai este diferenta de piesa ....

Instrument clusterul de pe Audi A4 8E se face doar de un tip. Aceasi piesa.Poti sa nu iei bord-computer si exact cum descrie in articolul scris de tine este suficient sa faci cateva modificari + adaptare cu testerul si ai computer de bord..

La Golful IV nu este asa. Sunt piese diferite (bordurile cu totul) de la o masina cu BC si una fara. Costurile de a monta BC sunt mult prea mari (Instrument clusterul costa in jurul a 1000EURO si mai ai si maneta, cablaje, codari immo ..... prea multe.

PS: La A3 e ca la Golf iv situatia

Link către comentariu

• Administrator

cred ca toate A6 dupa 2000 fabricate au si bordcoputer... nu-mi amintesc sa fi vazut fara

Link către comentariu

Eu am vazut BC-ul la o Octavia 1 pe displayul cu ceas. O1 nu are bordul identic cu cel de Golf?

Link către comentariu

la skoda si seat computerul de bord se afla pe acelasi display cu ceasul, iar la golf,passat, a4,a6..... se afla intre cesul de la turometru si cel de la vitezometru

Link către comentariu

• Administrator

completare la cipos: la unele modele de golf 4, passat se afla BCul intre ceasuri in 1/2 din acel "ecran" sau in tot acel "ecran', dar poate sa fie la aceste modele (depinde de an sau echipare) in dreptunghiul mic din ceasul cu turometru si cel cu vitezometru

Link către comentariu

:D Completare la Voinea: si la Skoda 1 si la 2 (nu numai G4 si Passat) exista Maxi-Dot, adica BC-ul este intre cadranele tahometrului si turometrului. Binenteles, la anumite nivele de echipare.

Link către comentariu

ok baieti am inteles, am renuntat la ideea cu BC, e prea scump si nu merita, de 1000E bag la motorinaaaaaa:))

Link către comentariu

completare la cipos: la unele modele de golf 4, passat se afla BCul intre ceasuri in 1/2 din acel "ecran" sau in tot acel "ecran', dar poate sa fie la aceste modele (depinde de an sau echipare) in dreptunghiul mic din ceasul cu turometru si cel cu vitezometru

Pai daca exista modele cu BC-ul acolo asta nu insemna ca pt cei care nu au BC sa se schimbe decat maneta + o codare cu VAG-COM si sa rezulte un BC?

Link către comentariu

Pai daca exista modele cu BC-ul acolo asta nu insemna ca pt cei care nu au BC sa se schimbe decat maneta + o codare cu VAG-COM si sa rezulte un BC?

si pe langa piese cam de 1000 euro :icon_santa:

Link către comentariu

Salut

sunt nou pe acest forum si as vrea si eu ceva informatii despre bord computer

Am un golf IV break din 2001. Intre cadranele de turometru si tahometru exista acel display dar in partea de sus arata unele functii(ulei ..)

Consultand un manual de utilizare gasit pe net am observat ca trebuie activat meniul in maneta de stergator parbriz

Eu nu am acele butoane pe maneta dar am asa cum am spus mai sus display-ul .

se poate face ceva sa am bord computer?

multumesc

Link către comentariu

esti sigur ca ai display? sau ai doar o bucata neagra de plastic? Daca nu ai avut standard BC, nu ai display acolo.

Link către comentariu

...si altceva, daca nu ai acele butoane pe stergator ii clar ca nu ai nici BC. Eu unul nu am vazut nici o masina cu display dar fara butoane pe maneta stergatorului.

Link către comentariu

• 2 years later...

reinviu acest topic datorita faptului ca trebuie sa imi soseasca din germany in scurt timp ceasuri de bord cu IC

din pacate partea 2 la acest DIY nu exista

http://vwforum.ro/index.php?showto...ontare+computer

daca il are cineva il rog sa imi dea si mie

toate cele bune

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!