Jump to content

Recodare IC

Al Bundy
 Share

Postare recomandată

Azi, dupa ce am achizitionat o interfata de la KISS (toata stima pentru promptitudine), am incercat si eu sa invat ce se poate face cu vag-com-ul. Ma interesa aprinderea martorului de centura. Am descoperit urmatoarele:

soft code initial 17112

16112=fara martori

17112=cu martor placute frana

18112=cu martor centura, fara placute frana

19112=cu ambele

20112=cu martor lichid spalat parbriz, fara centura, fara placute

21112=cu lich sp parbriz, cu placute frana, fara centura

22112=cu lichid, cu centura, fara placute

23112=cu toate trei

Nu stiu de ce nu bipaie centura!

Daca activez martorul de lichid dupa 10 sec de la punerea contatului bipaie si ramane aprins.O sa-mi pun un senzor dar nu stiu unde sa-l leg?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ca sa-ti mearga functiile de care ai pomenit, iti trebuie senzori si cabluri trase catre panoul de instrumente (bord) de la rezorvorul de lichid de parbriz, respectiv de la inchizatorul de centura. Ceea ce tu nu ai momentan.

Link către comentariu

se aprinde martorul de la lichidul de spalare si nu ai senzorul? as vrea sa stiu daca se poate pune senzorul la lichidul de splare parbriz.

Link către comentariu

Se poate. Dar iti trebuie alt rezervor lichid de parbriz, senzor si trebuie sa tragi cablu pana la bord.

Sincer nu cred ca merita, dar daca ti s-a pus pata pe treaba asta....

Link către comentariu

M-am gandit si eu la treaba cu gaura, dar iese etansa treaba dupa aia? Ai vazut la cineva asa cipos?

Link către comentariu

Ma interesa mai mult sa aud bipaitul de la centura nu cel de spalat parbrizul, si martorul de lichid pe care oricum l-am dezactivat ca apare galben in bord si ma deranjeaza. Cum ramane cu bipaitul ptr centura

Link către comentariu

Eu nu stiu cum sa scap de bipaitul ala de la centura si tu vrei sa-l pui?!

Link către comentariu

sunt enervante.. pleci cu masina si primele 30 de secunde iti bipaie.. si ala de la lichidul de parbriz ba se aprrinde, ba se stinge.. bipaie insuportabil de ascutit.. chiar e nevoie de el ca sa iti aduci aminte sa completezi lichidul? totusi sunt 5 litrii parca...

Link către comentariu

sunt enervante.. pleci cu masina si primele 30 de secunde iti bipaie.. si ala de la lichidul de parbriz ba se aprrinde, ba se stinge.. bipaie insuportabil de ascutit.. chiar e nevoie de el ca sa iti aduci aminte sa completezi lichidul? totusi sunt 5 litrii parca...

Vorbeam doar de cel de la centura care bipaie max 10 sec la punerea contactului. Dupa cum am scris mai sus cel de lichid a ramas dezactivat.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

La octi Tour bipaie pentru ca are senzor de centura...

Modificat de al bundy
Link către comentariu

octi TOUR are si senzor de lichid parbriz? ca mie mi s-a terminat lichidul si nu m-a avertizat nimic. sau trebuie activat ceva??

Link către comentariu

octi TOUR are si senzor de lichid parbriz? ca mie mi s-a terminat lichidul si nu m-a avertizat nimic. sau trebuie activat ceva??

Nu are senzor de lichid parbriz...

Link către comentariu

Are daca iti iei spalatoarele de faruri si implicit vasul de 5.5L. Altfel nu are.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!