Jump to content

My Bora Bora

vladpo

Postare recomandată

O poza facuta pe geam pentru ca din pacate ploua. Cum vine vremea frumoasa o sa fac o sesiune de fotografii sa vedeti mai bine jantele de 18.

ASa ca pana atunci:

dsc02035nn6.th.jpg

Link către comentariu
  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vladpo

15

• Mad MAX

5

• Bestie

3

• TIR

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

foarte frumoasa masina :lol:

nu vrei sa te bagi la reclame cu ea?este verde -> Aici

sa o conduci cu placere si sa ai parte de ea :lol:

Link către comentariu

Arata foarte bine :). Conteaza destul de mult jantele, e o mare diferenta intre 16" si 18". Cum se simt pe masina ?

Modificat de unknown_web
Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru felicitari. Mai nu se simte asa rau. Arata extraordinar. De fiecare data cand ma dau jos din masina si ma indepartez ma mai uit odata la ea. Imi place de mor. Cat despre confort e mai mult decat ok. Eram cam speriat dar s-a dovedit sa fie ok. Cu mai mare grija la hopuri si gropi, dar merita. Plus asa stabilitate.... :)

PS: Maine poimaine voi face un set de poze ca lumea cu masina spalata si mai multe detalii.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, felicitari ptr modoficari :)

Suspensia si jantele fac toti banii.

Link către comentariu

Frumos pe 18" :P.

De ce nu faci montantul central negru ? Cred ca ar da bine ;).

Link către comentariu

Bravo Vlad. Felicitari! A iesit super bine masina. Si cu suspensiile si cu noile jante. Imi pare rau ca n-am ajuns s-o vad live, dar mai avem timp. Pana atunci...mare grija la drumurile din Bucuresti. :lol:

Link către comentariu

Ti-as sugera sa incerci niste pedale de GTI sau R32. Cred ca ar da bine. Si poate niste folie ca vine vara si te coci in masina. Bafta!

Link către comentariu

Very nice. Am vazut-o si live si pot sa zic ca jantele Nuvolari-style au fost o alegere excelenta. Iar masina arata excelent in general, este o Bora foarte reusita.

Ca sugestie, as zice sa o lasi asa cum este acum. A ajuns, dupa parerea mea, exact la look-ul optim. Sau daca mai vrei sa-i faci ceva, pune-i un kit Votex.

;)

Link către comentariu

Kit Vortex? Scuze de nestiinta e cumva ceva de admisie? Mai multe detalii? Mersi. Cam asta e si intentia mea. Sa o las asa. Poate doar bad boy look in loc de pleoape. Dar asta doar daca gasesc un tinichigiu bun sa imi sudeze prelungirea bine.

Link către comentariu

Votex din cate stiu eu este un producator de kituri exterioare, dar ar merge si un kit de admisie directa sau un cold air intake. :argue:

Link către comentariu
Mihai Dobrescu

Foarte reusita si cu mult bun gust. Una din putinele Bora care-mi plac.

Jantele fac toti banii!!

Link către comentariu

Votex este producatorul de accesorii originale VW.

Ai mai jos o poza cu bara fata pentru Bora. Pentru mai multe informatii, uita-te la link-ul indicat de mmneg.

post-291-1175370366_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina. Jantele te duc cu gandul spre supersport. In ceea ce priveste estetica, la aceste jante poate ar merge o bara ceva mai agresiva.

Link către comentariu
  • 1 month later...
BorisFlokow

Superba masina ... daca ar fi a mea as lasa-o exact asa cum este ... poate doar folie dar ... dar cea mai transparenta, pe toate geamurile.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Ieri s-a umblat la sunet: la montat sistem HErtz Hi-energy 16.5, s-au antifonat usile foarte bine (si pe usa direct si pe placa de aluminiu), pe spate s-au pus coaxiale Hi-energy, si s-a amplificat fata cu o statie audison LRx pe 2 canale. Deocamdata astept 2 sapt. sa se lase boxele, dar claritatea deja e formidabila. Costurile: vreo 40 milioane. Urmeaza HU care acum este un 6800mp si in functie de "cum imi place" voi vedea ce mai e de adaugat.

Plus am pus de curand si xenon pe faza lunga si am pus facut sa fie aprinse ambele faze cand dau lunga. E lumina ca la pomul de craciun. :P

Link către comentariu
  • 2 months later...

Poze cu noile "superusoare" de la ATS nu ai facut? :mop:

Modificat de toni
Link către comentariu

Si eu sunt de parere ca iti trebuie o grila fara emblema, folie pe geamuri si eventual :icon_thumright: un eleron slim, in rest masina arata super

Link către comentariu
  • 2 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!