Jump to content

My Bora Bora

vladpo

Postare recomandată

Dupa cum spune si titlul a venit momentul sa o prezint: my Bora. Din pacate am poze doar noaptea. Ziua inca nu am avut timp sa fac. Si acum astept o zi frumoasa :Driver:

dsc01298yp7.th.jpg

dsc01316pj9.th.jpg

dsc01320wq4.th.jpg

dsc01329wt4.th.jpg

Si pe scurt imbunatatirile:

-faruri FK cu angel eyes negre +xenon

- stopuri Fk negre cu led

- semnale laterale cu led

- plafoniera passat W8

- chip + traseu inox sport complet (dupa catalizator tot)

Sper in viitor sa primeasca niste jante de 18 A8 style :Driver: .. SI dupa mai vedem. Revin cu poze pe zi

Link către comentariu
  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vladpo

15

• Mad MAX

5

• Bestie

3

• TIR

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumusica. Degeaba ii faci modificari daca uiti esentialul: Stickerul vwforum ;)

Poate ne spui mai multe despre motor, dotari, an, km, pret.

Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multe upgrade-uri.

Link către comentariu

Ms! MS! urmeaza poze ziua. Nu am avut timp si nici vreme.

motor 1.6 8v 102 cai stock, an 2000. dotari cam toate in afara de esp :Driver:(in 2000 nu era standard si era o caruta) si scaune incalzite.

Dupa cum am zis: A8 rims pe 18, sa vedem ce kit de caroserie. Eu unul vreau neaparat prelungire capota motor peste faruri. :pale:

Si bineinteles sunet unde ce vreau ma duce pe la vreo 2500 de euro si.... :frigbaitata:

Link către comentariu

Imi cer scuze ca pun post dupa post,dar tot ce vedeti pe masina a fost pus cu ajutorul unui coleg forumist Roadwarrior. Fara el nu as fi putut face. Mersi, man! Sunt dator vandut :rolleyes:

Link către comentariu

Cred ca se refera la semnalizarile de pe aripi, care in loc de bec, sunt cu 3 leduri, facute tot de o firma ca FK sau chiar de FK. Cel putin asa am vazut la alt G4/Bora. Imi pare rau daca m-am bagat ca musca..

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Bebeee are perfecta dreptate. sunt 3 leduri si sunt facute de FK. Uite o poza sa vezi. Imi pare rau dar ziua nu am apucat cu nebunia de acum. Cand ma intorc de la Viena promit sa fac si ziua sa va o arat. O intrebare: aveti idee daca farurile de la FK se pot desface. Ma intereseaza pentru ca vreau sa schimb angel-eyes-urile cu CCFL parca le zice la cercurile cu neon. Mersi

Uite poza cu semnalul lateral:

vwrs8.th.jpg

Link către comentariu

Imi place masina ta, este o Bora deosebita de majoritatea celor care circula prin Bucuresti prin prisma faptului ca este nivelul Highline, daca nu ma insel :) , iar ca nota discordanta are motorizare pe benzina :rolleyes: . Desigur ar fi fost binevenit un 2.0 sau 2.8 4motion :)

Sa o conduci cu placere si sa te bucuri de ea!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

La multi ani in primul rand!!!

Intr-adevar Bora lui Vlad este o masina deosebita si ingrijita. Ma bucur ca te-am putut ajuta.

Sa va spun si eu impresii: Farurile sunt absolut supeerrr, stopurile dau contur masinii si noaptea se vad super si nu in ultimul rand motorul suna super frumos dupa montajul evacuarii sport.

Bravo man!

Succes in continuare.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Poze noi: faruri masina1ey6.th.jpg

semnal lateral pe led: masina2ja9.th.jpg

stopuri spate + toba: masina3ie0.th.jpg

farul aprins + angel neon: faruri3lc8.th.jpg

Angel-eyes de la Fk fiind foarte prost (se ard becuri, leduri samd), am desfacut farurile si am pus angel eyes cu neon (CCFL). Rezultatul il vedeti si voi. Arata bestial.

Link către comentariu

Felicitari. A iesit super. In realitate arata mult mai bine ccfl-urile, iar in combinatie cu xenon-ul e chiar bestial. Asteptam sistemul audio si jantele.

PS: Maraitul evacuarii m-a fascinat la masina ta. Ai reusit inca o data sa creezi o masina frumoasa si cu bun gust.

Bafta in continuare.

Link către comentariu

masina e intradevar super frumoasa, f slick

imi plac mult angel eyes-urile tare as vrea si eu pe 5 dar....sa vedem

congrats

Link către comentariu

mama deci alea sunt cele mai tari faruri angel eyes de le-am vazut... de unde le-ai laut how much ?!:)

Link către comentariu

Deci pe scurt: farurile FK cu angel eyes sucks! adica sunt foarte bune ca faruri (lupa isi face foarte bine treaba) dar la angel eyes e groaznic. Are becuri care se ard. AM pus leduri s-au ars si alea. Si atunci am desfacut farurile si au fost montate Angel-eyes CCFl (exact ca la cipos doar ca diametru mai mare). Rezultatul e care il vedeti. Alta problema la farurile FK. Cand le luati inainte sa le puneti pe masina mai dati un strat subtire de silicon la imbinarea dintre geam si restul farului. Sunt prost sigilate si intra apa si fac condens. Dat cu degetul un strat subtire si s-a rezolvat problema. De luat le-am luat de la HID(anunturi la noi pe forum), are un baiat in bucuresti care se ocupa de montaj si o face foarte bine.

@Shtrumf2k tu parca ai superbitatea aia de GV alb( masina aia o admir tot timpul e superba). Cred ca merg extra la tine de pus.

Link către comentariu

super super super arata masinuta.....sa ai parte numai de bucurii cu ea..si apropo..cat te-a ajuns afacerea cu farurile si stopurile pe spate?

Link către comentariu

huh.Cu tot la un calcul rapid: faruri+stopuri+semnale laterale pe led+xenon+ angel ccfl: in jur de 1000 de euro. multumesc. problema e cu jantele de a8 pe 18. Ma rupe :D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Muult mai frumoasa in realitate masina, fata de poze :P (farurile si lumina din interior sunt de mare efect)

Te asteptam cu jantele alea pe 18" :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Jantele inca asteapta pe 18 pe balcon (deh mai trebuie si cauciucurile), dar ieri s-a montat suspensia sport KW -40/40. Masina arata demential. Si culmea mie chiar imi plac suspensiile astea. :) Zilele viitoare poze.

Link către comentariu

Cum am promis cateva poze cu masina cu noile suspensii sport. Sincer mie unul chiar imi plac. Si nu sunt chiar atat de deranjante. Mai am de pus jantele de 18'. O sa arate demential cand le pun.

bora1ge5.th.jpg

bora3hr7.th.jpg

bora2bv1.th.jpg

bora5qv3.th.jpg

bora4or4.th.jpg

bora6dm4.th.jpg

Acum sunt cu jantele "de iarna" pe 16. :Driver:

Link către comentariu

Super bine arata masina... Am si eu o intrebare... :Driver: De ce `stergi` numarul la masina doar in fata?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!