Jump to content

Seat Leon 2001

Bambu

Postare recomandată

Leon 1.6 16V 77kw AUS 2001

*inchidere centralizata din cheie

*pachet tehnic (BC + chei briceag+alarma din fabrica)

*4 geamuri electrice

*volan si scaune fata reglabile

*4airbaguri

*climatronic

*oglinzi electrice incalzite heliomate rabatabile

*senzor de ploaie

*faruri de ceata

*ABS

*computer de bord

*bancheta fractionata 60/40

Add-uri

*jante ATP Silver Inox 17'' 7.5J

*geamuri negre fata+spate

*frana de mana MONZA

*cadru Pilot la schimbatorul de viteze

*antena aluminiu

*stiker VWFORUM mic pe luneta

Planuri de viitor

*spoilere MS design(stau cu ele in dormitor de 2 saptamani)

*eleron(am un model mai rar in cap; sa vad daca are cine sa-l faca)

*praguri CUPRA

*toba finala sau macar un tips(nu vreau zgomot)

*grila fara emblema

*pleoape MS Design

*anvelope in V cat mai stridente

*DVD si camera in bara spate

*alt subwoofer nu m-am gandit la un model

*bineinteles o remapare

Pozele sunt mai vechi.Unele chestii mentionate mai sus nu apar in ele.

Eu am urcat mult mai multe poze dar site-ul nufunctioneaza.Revin cu restul.

post-6960-1166513108_thumb.jpg

post-6960-1166513152_thumb.jpg

post-6960-1166513358_thumb.jpg

Modificat de Bambu
Link către comentariu

Ma intreb daca as reusi sa ii fac jantele negre sau un gri mult mai inchis acolo unde sunt gri.

post-6960-1167208068_thumb.jpg

Link către comentariu

in primul rand sa o stapanesti sanatos e frumoasa masina

acuma de ce nu te gandesti al inlocuirea jantelor nu la vopsirea lor

cred ca o sa fie un pic mai scump inlocuirea lor dar daca tii la estetica ..

ce zici ce jantele astea sunt ATP - INOXOPEN

P.S. intrebare personala : cam ce consum ai la masina ?

post-5830-1167211680_thumb.jpg

Modificat de Red
Link către comentariu

Mda arata bine dar nu am buget acum pentru asa ceva.Cel mai probabil o sa ramana cele care le am in culoarea lor.

Consumul variaza foarte mult functie de conditiile de trafic.In oras super aglomerat consuma pana la 11.5 pe computer.Tot in oras in weekend sau seara in conditii de mers normal cam 8.5, iar afara la 90-100km/h consuma sub 6%, pe la 130-150km/h intre 7-8.In general la o iesire de 500 km prin tara am in jurul la 7 mediu.Sper ca ai reusit sa-ti faci o idee, am incercat sa fiu cat mai explicit.

Link către comentariu

da iti multumesc mult !!

si eu zic ca nu prea merita sa te strezezi cu culoarea jantelor ..

e bine sa fie argintii avant in vedere ca masina e neagra .. tre sa fie un contrast

Link către comentariu

Vezi la topicul de consum in sectiunea Seat... deoarece avem aceeasi motorizare trebuie ca esti cam pe la 10/100 oras si 6,5 afara- cu conditia sa nu conduci sport pt ca la tip sport iesi cam la 7,5 afara.

Link către comentariu

Red vreau sa-ti zic ca m-ai inebunit cu janta aia "urcata" de tine.M-am interesat si sunt scumpute dar nu pot sa mi le scot din cap.Cred ca ar arata bestial pe masina in culoarea aia.

Link către comentariu

;) te cred ! eu le-am vazut pe un sharan negru .. si de cum le-am vazut am innebunit si eu ce bine aratau !

pe vremea cand aveam passatul ..am vrut pentru el , dar atentie passatul era argintiu si le vroiam tocmai din considerentul de constrast

acuma asta tine de gustul fiecaruia ,care bineinteles nu se comenteaza , dar si pe negru arata mortal ..

intr-adevar sunt cam scumpe .. am gasit o firma in Arad care le poate adunce undeva la 650 ron/bucata pe 16"

nu stiu ce sa zic .. sunt intr-adevar o mica avere daca mai iei in calcul si cauciucurile .. dar .. in final cred ca iese ceva misto

bafta si an nou fericit :D

p.s.

ai pus la loto ? poate se rezolva asa mai usor cu jantele ;)

Modificat de Red
Link către comentariu

Tot timpul ma rog sa castig la loto dar nu joc niciodata.Poate gasesc un bilet pe jos. :D Ideea e ca eu oricum le vreau pe 17 si cred ca ar insema peste 800RON bucata.Astea care le am acum tot cam asa costa noi dar e clar ca nu-mi mai iau banii astia.Cauciucurile sunt si ele duse asa ca as avea de investit.

Bafta sa fie la toti!Un An Nou fericit si tie si poate Inoxopen pe masini ;)

Modificat de Bambu
Link către comentariu

Bambu, vezi ca daca le schimbi pe 17" trebuie sa le incluzi (dupa omologare) si pe talonul masinii altfel, conform cu noul cod rutier, o sa te cam amendeze politistii de pe traseu.

Oricum "La Multi Ani!!!" cu bine.

Link către comentariu
Bambu, vezi ca daca le schimbi pe 17" trebuie sa le incluzi (dupa omologare) si pe talonul masinii altfel, conform cu noul cod rutier, o sa te cam amendeze politistii de pe traseu.

Oricum "La Multi Ani!!!" cu bine.

Daca or sa ma prinda :offtopic:

Nu am de gand sa dau pe la RAR deci o sa ma bazez pe noroc.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

La intalnirea de la AMCKART m-am pricopsit cu un chiptuning la pret de poveste datorita celor de la DIMSPORT.Cei care ati fost prezenti stiti despre ce vorbesc.Masina se comprta mult mai bine si in locaitate si in afara ei se simte surplusul de putere. Consumul de asemeni este mai scazut decat inaintea tuningului asa ca recomand si benzinarilor treaba asta chiar daca caii castigati sunt mai putini decat la tdi.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!