Jump to content

Volkswagen EOS B-77-DDO

B 77 DDO

Postare recomandată

Volkswagen EOS = masina superba!!!

Eos-ul meu este Paprika red, are la bord 5600 de km si a venit cu urmatoarele dotari

-jante aliaj de 17 inch

-deflector vant

-climatronic

-computer de bord plus

-volan multifunctional imbracat in piele

-frana de mana imbracata in piele

-decor aluminiu

-sistem audio cu 8 boxe

-cruise control

In urmatoarele luni voi achizitiona kit-ul exterior de la Je Design, cu tot cu jante, etc, si voi continua cu numeroase upgrade-uri ce vor transforma acest EOS intr-un EOS unic!

Link către comentariu

Frumoasa masinuta, sa ai succes la ea, si la multe upgradeuri.

p.s. si mai fa-i cateva poze si cu hardtopul lasat.

Richard Nagy

Modificat de TitvsCaivs
Link către comentariu
  • Administrator

Frumoasa masina .S-o stapanesti sanatos si fara probleme multe mii de km . :P

Link către comentariu

Foarte frumoasa masinuta!Multi km fara probleme...

Daca poti sa mai pui niste poze,si dai cateva detalii in legatura cu consumul.Bafta. :lol:

Link către comentariu

Da bai asta chiar e primul EOS :blink: pe form... e o masina ff tare.. si cabrio si plafon panoramic :) m-am plimbat cu asa ceva e tare... rau masina sunt curios ce modificari o sa ii aduci sa vedem cum da...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

SALUTARE!!

Revin cu cateva informatii noi: masina are un consum mediu de 10-11 litri la suta! Problema ca atunci cand e condus asportiv, consumul sare cam la 16, deci foarte mult! In ultima luna am scris intr-un caiet de sarcini modificarile care le voi face si deja am umplut cam 5 pagini! Prima modificare vreau sa fie adaugarea unei turbine si apoi trec la exterior! Interiorul il voi imbraca complet in piele, cu o schema de culori preluata de la maserati! Sper ca rezultatul final sa fie spectaculos, deoarece vreau ca acest EOS sa fie cel mai cunoscut in Romania! Va salut pe toti

Link către comentariu

daca zici tu ca ai consum 16 la mers sportiv, adaungand o turbina o sa consume 20 si performantele nu stiu daca o sa justifice consumul !!, gandeste-te bine. benzina va fi din ce in ce mai scumpa.

Link către comentariu

Turbo in general scade consumul.. pt ca ai mai mult cuplu la turatii mici. Daca insa te dai la ea tare normal ca o sa creasca.

Singura problema e ca motorul are un raport de compresie de 12:1. Nu prea vad cum sa ii pui turbo fara modificari. Plus de asta exista 2L FSI cu turbo la vw.. de ce nu ai cumparat direct ala? Cred ca era mult mai avantajos.

Link către comentariu

Crd ca multi sunt actionari la benzinarii de ishi permit :D dc nu ti-ai luat 2.0 TFSI de 200 de CP... daca chiar vroiai de la inceput mai multa putere

Link către comentariu

Intr-adevar , motorul de 2.0 TFSI minunat, e acelasi de pe GTI...

nu vreau sa te sperii dar am avut un Eos ca al tau de 150 de cai si lua consum mediu pentru o zi de mers prin bucuresti, in conditiile pe care le stim, 17-18 litri..., in condus extraurban, viteza maxima 150-160 (nu pe autostrada) nu cobora sub 10-11 litri.

Link către comentariu

wow 18% pai mai bine imi iau un Phaeton 5000 V10, Diesel consuma 14% da am limuzina si motor adevarat nu jumatate de masina... nu isi justifica deloc consumul

Link către comentariu

@TIR,pai si de ce nu ti-ai luat...?

Cat despre 2.0FSI stai linistit ca nu consuma atat...proprie experienta

Link către comentariu

Pt ca pur si simplu nu imi e necesar asa ceva... apropo nice car... am vazut-o in sb pe la inginerie...

Daca omu asa a zis ca consuma 18% ce pot sa spun... e enorm pt un motor de 2000

Link către comentariu

Cam mare consumul...la mine media e acum in jur de 14-15 si merg exclusiv in oras la ore de varf( deci bara la bara).

Din clasa ei EOS-ul e intr-adevar cea mai frumoasa masina...din pacate eu nu prea apreciez decapotabilele.Oricum felicitari si sa o conduci sanatos.

Link către comentariu

Cate kilograme are in plus EOS fata de un Golf normal? Si de acolo o sa vedeti de ce sunt consumurile asa de mari.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!