Jump to content

Capac Lipsa Langa Rezervorul De Servo

Extreme
 Share

Postare recomandată

Masina am adus-o din germania si asa am gasit-o.

Ce-mi lipseste acolo in partea dreapta langa bidonasul cu lichid pentru servo? Ce era acolo?

Modificat de Extreme
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si la mine tot asa e. Dar deasupra am un capac. Nu stiu ce ar putea fi acolo.

Link către comentariu

La mine este un capac care acopera tot, ramane numai busonul verde deasupra(rezervorul de lichid-servodirectie parca). Uita-te la o alta masina si vei sti despre ce vorbesc!

Link către comentariu

Unde as putea gasi acel capac ca ii strica tot aspectul frumusetii de motor (zic eu).

Link către comentariu

S-ar putea sa gasesti si sa nu se potriveasca. Ai exact cum am si eu la A4. De la passatul meu la A4 nu a mers pus plasticul.

S-ar putea sa gasesti si sa nu se potriveasca. Ai exact cum am si eu la A4. De la passatul meu la A4 nu a mers pus plasticul, nu mai tin minte dar parca din cauza formei vasului de lichid servo-directie.

Link către comentariu

Incearca la dezmembrari. Daca nu cere de la cineva cu un Passat la fel codul pe original si comanda unul, teoretic nu ar trebui sa fie mai mult de 50-100RON - cam mult oricum pentru asa ceva.

Daca treci prin TgM pot sa te ajut cu 2 adrese - piese din dezmembrari.

Modificat de shimano
Link către comentariu

Acolo este pur si simplu un capac de plastic. Daca nu ma insel, la modelele cu xenoane acolo sta ascunsa instalatia xenox. Pot sa ma insel, dar banuiesc. Totusi, ca sa comanzi un capac din acela, nu cred ca isi merita banu. :banghead:

Link către comentariu

oricat ar costa nu cred ca isi merita banii. Stiu, parca iti lipseste ceva nu?? cand stii ca nu e lucrul ala acolo. Stai linistit, e frumoasa masina? merge bine? arata bine?

Link către comentariu

Am si eu acelasi "gol" la masina mea. RobertG, eu am Xenon si nu este nimic acolo. Asa m-am intrebat si eu cand am vazut prima data "Ce a fost acolo?". Raspunsul este ...nimic. Nici macar capac nu este. Capacul a fost pus doar la anumite modele intre anumiti ani. Restul au zona aia libera fara capact fara nimic. La fel e spatiul ala unde sta bateria, filtru de polen...etc... Unii au un capac care acopera totul, altii au doar filtrul acoperit si restul se vede (baterie, etc). Daca asa a venit masina, lasati-o asa...o sa pui un capac care poate iese de acolo (la o groapa ceva), ajunge printre palele de la ventilator...si sa vezi atunci distractie

Modificat de Rapier
Link către comentariu

Am si eu acelasi "gol" la masina mea. RobertG, eu am Xenon si nu este nimic acolo. Asa m-am intrebat si eu cand am vazut prima data "Ce a fost acolo?". Raspunsul este ...nimic. Nici macar capac nu este. Capacul a fost pus doar la anumite modele intre anumiti ani. Restul au zona aia libera fara capact fara nimic. La fel e spatiul ala unde sta bateria, filtru de polen...etc... Unii au un capac care acopera totul, altii au doar filtrul acoperit si restul se vede (baterie, etc). Daca asa a venit masina, lasati-o asa...o sa pui un capac care poate iese de acolo (la o groapa ceva), ajunge printre palele de la ventilator...si sa vezi atunci distractie

LOcul acela gol este pentru rezervor si pompa de ulei pentru pasaturile cu cutie automata.

Link către comentariu

Eu in locul vostru as cauta sa-mi pun totusi capac acolo. Vad ca sunt ceva mufe si fire iar un capac le-ar proteja la spalatul motorului de ex. si nu numai.

Link către comentariu

oricat ar costa nu cred ca isi merita banii. Stiu, parca iti lipseste ceva nu?? cand stii ca nu e lucrul ala acolo. Stai linistit, e frumoasa masina? merge bine? arata bine?

Masina merge super ok. Pana acuma sunt multumit de ea.

Doamne ajuta si pe viitor.

Apropo ce ziceti de culoare lichidului de racire g12 nu-i prea maro-portocaliu?

Link către comentariu

Asta cam asa este, ai face un lucru bun daca reusesti acum inaintea iernii (care vine de sapt viitoare) sa-ti schimbi antigelul, nu te costa mai mult de 50ron si poti si tu sa dormi linistit! Bafta!

Link către comentariu

si la mine era gol sub capacu ala .. i-am gasit o intrebuintare insa .. am pus goarna de la alarma :Driver:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!