Jump to content

Passat recall

Tzeposul
 Share

Postare recomandată

Tocmai m-am dus la revizie cu masina si pot sa va confirm actiunea pentru problema de scurgere carburant.

N-am intrebat exact ce se schimba .. oricum ceva (furtune sau garnituri) la filtrul de motorina.

Mi-au spus ei despre asta.

Despre problema cu frana nu mi-au spus nimic, dar o sa intreb maine ca ma duc iar pentru alta problema.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• GRooVe

16

• OviDU

13

• Mama Omide

11

• imircea

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salutare.

Am vesti calde si din pacate proaste. Am fost ieri la service Tess din bv. si mi-au confirmat inceperea actiunii de recall.

Iata ce am aflat de la ei: 1. la stergatoare se vor monta niste aparatori pt. a proteza motorasul de infiltratii de apa; 2. la frane e o problema cu frana de parcare care nu ar executa corect comanda de release si nu ar debloca total - se rezolva cu upgrade de soft;

3. sunt posibile scurgeri de motorina care se rezolva prin schimbarea radiatorului. Baitul de la Tess mi-a spus ca s-au folosit pe alocuri materiale ieftine si proaste si acum incep sa se vada efectele. Din pacate la noul Passat se cam aplica zicala "afara e vopsit gardul si inauntru e leopardul".

Eu unul am primit ieri minunata veste ca nu trebuie facut nimic la masina mea. A mea a fost livrata in iunie anul asta.

Tipul de la Tess mi-a spus ca e suficient sa mergeti cu seria de sasiu la un consilier service de la orice dealer VW si va poate spune imediat daca masina voastra face subiectul problemelor mentionate.

SARBATORI FERICITE

Link către comentariu

La mine a fost foarte haios.

La PBN mi s-a zis sa astept scrisoare de la importator...nu s-au chinuit prea tare sa ma ajute.

La PBV in schimb au avut rabdare,initial nu stiau ca e o rechemare la Passat, le-am explicat despre ce e vorba, s-au uitat in calculator si pe baza seriei sasiului mi s-a spus ca am o actiune pt stergatoare doar.

Asa ca...partial am scapat.

Inca o data mi s-a demonstrat ca PBN nu are nevoie de clienti.

Link către comentariu

Confirm si eu problema cu stergatoarele: e vorba de verificarea daca aveti motoras de stergatoare Bosch sau nu. Eu trebuie sa merg cu masina sa imi verifice, dupa seria sasiu, daca am sau nu motoras Bosch. Daca il am, sunt ok, altfel trebuie schimbat cu unu Bosch, gratuit.

Legat de cealalta problema, la revizia de 45.000 acum o saptamana si ceva, mi-au spus ca au facut un upgrade de soft, fara a-mi da detalii. Nici eu nu am intrebat... :vaidecapulmeu: In plus, mi s-a intamplat aleator, chiar si dupa revizie, sa nu mi se deblocheze frana de parcare la plecarea de pe loc. Voi verifica la service insa, de curiozitate, mai sunt si altii cu asemenea problema?

Link către comentariu

Azi am avut o bucurie: cand sa plec dintr-o parcare stergatoarele au dat sa indeparteze zapada, dar ... pauza. Am dat o fuga pana la Midocar (fara sa am stergatoare in plina ninsoare, numai eu stiu cat m-am chinuit sa ajung acolo). Baietii au fost amabili, mi-au bagat masina imediat in service, dar, din pacate, nu mi-au putut-o rezolva pe loc pentru ca se rupsese o piesa din plastic ce trebuie comandata, asa ca deabia saptamana viitoare. Oricum, mi le-au facut sa mearga, cu specificatia ca oricand pot sari de la locul lor si se poate sa nu mai functioneze (motiv pentru care le-am semnat si o declaratie ca circul pe proprie raspundere).

Oricum, tinand cont ca am ajuns in service i-am intrebat si despre recall. Mi-au verificat seria masinii si mi-au spus ca la mine singura problema ar fi la stergatoare. Asta inseamna ca la cei care au stergatoare Bosch trebuie sa li se monteze un fel de protectie in asa fel ca atunci cand sunt precipitatii foarte abundente sa nu patrunda apa in motorasul de la stergatoare. Daca mai aflu ceva va mai zic.

Link către comentariu

Hellcome!

urmeaza sa ma duc sa imi puna niste prinderi de plastic la radiatorul de motorina (de la vibratii se bulesc cele 2 urechi de prindere actuale), o bucsa la motorasul de stergator si a t-spea resoftare pt parking brake faliure.

Io acu...stau si ma gandesc ca prostu..hai ca aia cu parkingu o inteleg, aia cu motorasu e peste puterea mea de intelegere, imi aduce aminte de operatiunea "punga de plastic" de la solenza, cand inveleau compu ca sa nu ploua pe el, dar faza cu urechile de prindere de la radiator..MA DEPASESTE RAU!

Daca tot am platit pachet drumuri grele..ce dracu..asta inseamna strict o tabla care inveleste motorul? la o ranforsare, la niste prinderi mai tepene...bleaahhh

Link către comentariu

astazi am fost programat la revizie.

dupa verificarea seriei, mi s-a spus: "la dvs. e de facut doar un up-date de soft, nimic cu franele, nimic cu stergatoarele."

neavand niciodata nici o problema, am amanat actiunea pt. saptamana viitoare.

stau totusi in dubiu: sa fac up-date-ul sau nu? nu zgandar ceva ce merge bine? ce ma sfatuiti?

Link către comentariu

upgrade de softla motorul de 1,9 (105 cai).

Si eu am motorul de 1,9, 105 CP, cod BXE, asa ca ma intereseaza ce spui tu.

Da si tu mai multe amanunte, nu fi asa de secretos :Driver:

Eu am avut o problema cu stergatoarele (descrisa in cadrul topicului despre Midocar) si am fost acum 2 zile in service. I-am si intrebat despre vreun recall sau update, ceva ... Singurul update a fost sa-mi monteze o protectie pentru motorasul de la stergatoare. Atat, cel putin din ce mi-au zis mie.

De aceea te intreb daca ai mai multe amanunte. Cand a fost fabricata masina ta. Inainte de update aveai vreo problema, simti ceva dupa update?

Link către comentariu

Azi am fost la PBV si desi eram chemat doar pt actiunea de stergatoare se pare ca am si cea cu radiatorul de motorina.

In concluzie, toti avem aceste 2 actiuni, dar nu ni se spune decat de prima. Strategie sau ce-o fi, nu stiu...Din pacate cica nu au piesele, si o sa ma mai duc peste o saptamana.

Link către comentariu

Cred ca fac astia upgrade de soft de fiecare data cand ducem masinile la service, fara sa ni se spuna nimic. Cel putin la mine asa cred ca au procedat azi. Desi fusesem pt actiunea de stergatoare si de fapt au mai aparut si altele.

Link către comentariu

Azi am fost la PBV si desi eram chemat doar pt actiunea de stergatoare se pare ca am si cea cu radiatorul de motorina.

In concluzie, toti avem aceste 2 actiuni, dar nu ni se spune decat de prima. Strategie sau ce-o fi, nu stiu...Din pacate cica nu au piesele, si o sa ma mai duc peste o saptamana.

Nu stiu ce sa zic ...

Cum am mai spus si in alt topic, am fost acum 2 zile in service pentru o problema legata de stergatoare (mi se rupsese ceva la ele) si i-am intrebat despre recall, update, ceva ... Mi-au verificat seria masinii si mi-au zis ca la mine nu este decat de adaugat o protectie la stergatoare si atat. Oricum, acea modificare a fost trecuta in cartea de service a masinii. Eu cred ca legal si corect, daca iti fac orice fel de upgrade sau modificare la masina trebuie in primul sa te instiinteze si pe tine si in al doilea rand sa treaca actiunea respectiva in cartea de service a masinii.

Spunea cineva (@imircea parca) cum ca pentru upgrade-ul de software tre' sa semnezi o declaratie pe proprie raspundere ca nu ai chiptuning. @Groove de aceea nu cred ca ti-ar face un update de software fara sa te intrebe. Pentru ca daca eu am chiptuning-ul facut, poate ca l-am facut pe barba mea, nu ma intereseaza garantia si imi place masina asa cum merge. Daca ei se apuca sa imi modifice ceva in soft fara sa-mi spuna si prajesc sau blocheaza ceva, imi pare rau pentru ei, dar mor cu ei de gat. Mi-au umblat la masina fara ca eu sa le-o cer si fara sa ma instiinteze, asa ca, in caz ca apare vreo boacana or sa decarteze ceva. Parerea mea ...

Link către comentariu

voi de cand aveti B6-ul sa vedem poate sunt pe perioade , doar cele fabricate de la o anumita data sau nu stiu.........

eu am din iunie 2005. pana acuma nu m-a anuntat nimeni de la PBN, am facut o revizie pana acuma nu mi s-a spus nimic.

cand ma duc la urmatoarea revizie o sa ii intreb.

Link către comentariu

Al meu a fost fabricat in august 2006

Link către comentariu

al meu a fost fabricat in octombrie 2006 si livrat in noiembrie. azi am trecut pe la porsche nord am dat seria si a spus ca masina mea nu este printre cele rechemate! ce usurare... :scratch:

Link către comentariu

Eu am sunat si i-am intrebat. La inceput se faceau ca nu stiu despre ce e vorba si cand au vazut ca stiu exact...au dat-o la intors.

Ideea e ca tre sa astept o saptamana pt piese.

Pare buna explicatia, cum ca nu mi-au umblat la soft si tind sa cred ca asa e.

Va tin la curent.

Masina mea e fabricata in aprilie 2006.

Bafta!

Link către comentariu

Si eu am motorul de 1,9, 105 CP, cod BXE, asa ca ma intereseaza ce spui tu.

Da si tu mai multe amanunte, nu fi asa de secretos :lol:

Eu am avut o problema cu stergatoarele (descrisa in cadrul topicului despre Midocar) si am fost acum 2 zile in service. I-am si intrebat despre vreun recall sau update, ceva ... Singurul update a fost sa-mi monteze o protectie pentru motorasul de la stergatoare. Atat, cel putin din ce mi-au zis mie.

De aceea te intreb daca ai mai multe amanunte. Cand a fost fabricata masina ta. Inainte de update aveai vreo problema, simti ceva dupa update?

mi-au verificat-o dupa serie si mi-ai zis ca n-am probleme cu stergatoarele sau altceva, ci doar apare posibilitatea unui up-grade de soft.

neavand probleme inainte si fiind ora inaintata (aproape 19) am amanat.

masina e fabricata in ianuarie 2006. a ta cand e?

Link către comentariu

Pe mine m-au chemat pt radiatorul de motorina....

Eu chiar am avut probleme cu radiatorul ala, in sensul ca nu era bine fixat si cand am trecut printr-o balta s-a desprins de la locul lui. Fiind in jos, la niste pietre s-a proptit in ele, s-a spart, a smuls conductele de motorina.... noroc ca nu la mine s-a intamplat asta ci cand conducea consilierul de la PBN ca sa isi dea seama ce e cu zgomotul ala...

Acum i-au pus niste cleme care evita sa se mai intample asa ceva

Link către comentariu

Si mie mi s-a facut update la soft mi-au si spus cum au prins masina acolo... nu are treaba daca ai facut cip tuning sa iti iasa din garantie pt ca eu nu luasem masina de la ei...pur si simplu se face ca asa se cere si nu mi-au luat nici un ban pt asa ceva... sincer nu am obs nimic nou in leg cu schimbarea asta.

Link către comentariu

la fel m-au chemat si pe mine.. sa-mi verifice motorasul de la stergator (cica in cazul unei ploi mai puternice ar putea intra apa la el) si nush ce capac ... mi-au facut si update.. Ce nu mi-a placut de la inceput, masina mi-a venit pe comanda si din prima geamul din dreapta facea figuri... nu mergea butonul de impuls.. adica cand mergea, cand nu. am dus-o de nenumarate ori in service, dar nu s-a rezolvat problema (sa fie oare din cauza lipsei de profesionalism a celor din service!? ) Intre timp, mi-a cazut si capacul de la schimbatorul de viteze, cica e o chestie comuna . Sper sa se rezolve, numai bine

Link către comentariu

eu am primit o instiintare prin posta .. mi-au scris si softul.. inainte, in treapta 1, cu pedala de acceleratie constanta, parca isi pierdea din putere. Sa vedem acuma

Link către comentariu

Vorbeam acum 2 zile cu un unchi din Germania care are un passat b6 variant. Ce viata la aia...ii suna oamenii politicosi sa se prezinte cu masina sa i se rezolve problema si cat timp stau acolo sa astepte li se ofera si o masa gratuita platita de VW. Eu am masina din martie dar nu stiu nimik pt ca nu am apucat sa vb cu ei...o sa merg la MIDOCAR...

Link către comentariu

Nu. Inseamna ca nu a ajuns inca Posta la tine.

Masina mea necesita 2 actiuni si nici pana acum nu am primit nimic. Dar...am mers eu la service si m-am programat.

Link către comentariu

Eu m-am programat pentru prima revizie , cea de 1 an de zile cu schimbul de ulei si de filtru la CARDINAL MOTORS si asteptand mai mult de 1 ora jumate , am intrebat de ce dureaza asa mult. Rapsuns: trebuie facut un update de soft la computerul de bord, actiune care vine de la constructor, gratuita...care mai dureaza. Actiunea mai include si niste piese , care insa nu le au pe stoc, dar voi fi anuntat telefonic cand sa revin pentru acest lucru. Masina este inmatriculata in ianuarie 2006. Manopera totala inclusa in factura a fost de 90 minute, deci au inclus si update-ul , ca doar nu schimbau 5 galoane de ulei, daor 4 litri, chestie rapida. Ciudat!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!