Jump to content

Panasonic CQ-C7301N

zaxas
 Share

Postare recomandată

Salut,

Ma bate gandul sa cumpar sambata (16dec06) acest mp3 player. Ce parere aveti? Merita banii sau exista si alte produse mai bune?

Ca idee sunt multumit de casetofonul Concert original al masinii dar sunt nemultumit ca are casetofon si nu stie mp3, asta pt a intelege ca nu doresc super auditie in masina. As dori sa stiu daca cineva are acest player si este multumit de el, daca au fost probleme cu butoanele, daca prinde posturile de radio bine, daca se impaca cu boxele standard ale masinii..chestii de genul acesta.

Adresa unde poate fi vazut mp3-ul : http://www.alarmservice.ro/product_info.ph.../products_id/90

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La pret e destul de bine. Si conform caracteristicilor pare OK. La capitolul audio Panasonic sta destul de bine :D

Link către comentariu

sfatul meu e ca la banii astia sa cauti o alta marca. desi toate arata la fel, diferenta de calitate a sunetului este sesizabila. ca firme te-as sfatui sa te orientezi spre pioneer, alpine, kenwood nu neaparat in aceasta ordine.

toate sunt compatibile cu boxele stock, singura modificare care trebuie facuta fiind la unele modele pentru conexiunea la antena. adaptorul necesar costa 50-100 mii maxim si nu ai cabluri suplimentare si nimic altceva in plus.

ca model poti alege ceea ce e mai aproape de gustul tau, site-uri de profil fiind destule.

enjoy!

Link către comentariu

Am avut Panasonic, este o marca ce ofera multe functii la bani mai putini... Totusi nu se compara cu altele mai bune (Kenwood, Sony Alpine). Exact cum spune si Pedro, la banii astia gasesti altceva mai bun. Eu sunt fan Alpine declarat :D . Au de ex o promotie acum (am gasit pe site) si gasesti acest produs:

CDA 9852RR/RB - CD/MP3/WMA Playercda-9852.jpgCOD: CDA-9852Radio

-RDS

-Memorie posturi:FM-18/MW-6/LW-6

CD

-Cautare(search)

-CD text

-MP3 text

-Decodor MP3/WMA

-M.I.X - Mod redare aleatoare(random)

-Cautare rapida

-Compatibil CD-R/CD-RW

Control magazie CD

-Reapeat

-Afisare timp ramas

-Text CD

-M.I.X

Bass Engine

-Control nivel subwoofer

-Reglare frecventa bass/treble

-Reglare nivel bass/treble

General

-Putere maxima 4 x 50W

-Compatibil cu magazie de CD-uri

-Interfata detasabila

-1 pre-out

-Compatibil cu Ipod

-Compatibil comenzi la volan

-Loudness

-Control antena electrica

-Compatibil cu telecomanda\"

-Demo

Descriere englezaEN pxl.gifPRET: 699.00 RON

Pretul normal de lista este 784 RON. Poti selecta si iluminare rosie la butoane, la modelul RR (nu sunt sigur daca si la modelul RB)

LE: OOPS! Acum am vazut ce poza mare a pus. Pe site era mult mai mica...Sorry

Modificat de Rapier
Link către comentariu

eu tot panasonic as alege, desi modelul pe care l-ai pus tu in link nu cred ca se mai gaseste, e model 2005. are in plus fata de alpine telecomanda, panou frontal motorizat si ecranul ala super care face toti banii. crede-ma ca m-am jucat cu modelul asta si stiu ce poate, strict ca dotari e mult peste alpine, anul trecut a costat 1000 ron (10.000.000 rol).

Link către comentariu

Ce insemana panou frontal motorizat?

am gasit la Fm are doar 62db SNR-ul , iar la CD 96db SNR

62 imi pare destul de putin..la Pioneer am vazut un 75db SNR-ul

ma incanta insa ecranul ala si telecomanda(asta nu stiu cat este de practica)

Inainte am avut un Sony si dupa ce am ascultat un Apline...am vazut diferenta. Sper sa nu fie si la Panasonic la fel.

Link către comentariu

Panou frontal motorizat inseamna ca "fata" aparatului coboara pentru a permite accesul la slotul de incarcare, in mod motorizat (este fixata de obicei pe o tabla ce culiseaza pe niste sine, aceasta miscare fiind facuta cu ajutorul unui motoras) si nu "cade" pur si simplu. La unele modele permite si inclinarea fetei la anumite unghiuri pentru o vizibilitate mai buna functie de inaltimea la care este amplasat HU in bord. Am fost surprins sa constat faptul ca la modelele recente, Alpine a scos functia "swing face" (ala era echivalentul Alpine la panou frontal motorizat), modelele anterioare din gama de sus aveau toate asa ceva.

:lol: CristiN, nu vreau sa intru in disputa cu tine (si nici cu altii) referitor la calitatea Alpine si Panasonic. Topicul asta pana la urma nu este un versus :( Am spus si in postul anterior, Panasonic a avut intotdeauna scule cu o gramada de functii, la aceeasi bani la care alte firme nu le ofereau. Calitatea sunetului este insa net superioara la Alpine, la fel si posibilitatile de control. E adevarat insa ca eu am luat numai HU Alpine de peste 500-600 EUR si alea aveau o gramada de functii. Pana la urma, zaxas va alege in functie de bugetul sau si de modelul care se va apropia cel mai mult de dorintele sale

Link către comentariu

stai linistit, nici n-am zis ca panasonicul s-ar ridica la nivelul alpine, oricum, boxele stock nu cred ca il vor ajuta sa-si dea seama de diferenta de calitate intre alpine si panasonic. ca de obicei, alegerea e subiectiva si depinde de multi alti factori (iluminarea bordului, culoarea interiorului, etc).

Link către comentariu

eu nu as privi panoul frontal motorizat ca pe o facilitate sau ca pe un avantaj avand atat experienta telefoanelor mobile cu clapita cat si a altor head-unituri cu panou frontalmotorizat la care pur si simplu cedeaza banda... dupa un timp nu mai face contact etc. faza cea mai aiurea e ca de obicei chestiile astea se intampla dupa iesirea din garantie.

asta e parerea mea de 2 lei vechi... mergi pe o firma consacrata.

panasonic e ok si atat. eu as alege altceva

Link către comentariu

Salut baieti,

Acum daca tot am dat cautari pe net, as vrea sa va intreb ceva legat de mp3-urile care au mufa usb si stiu sa citeasca direct de pe stick. Mi se pare super ideea de a introduce stick-ul si de a asculta melodiile de acolo. Unitatile astea cititoare, cu toata mecanica din spatele lor, mai devreme sau mai tarziu cedeaza. Sunt de parere ca in masina cu cat sunt mai putine piesele care se misca cu atat mai bine. As dori sa aflu parerea voastra si daca se poate cateva mp3-uri de masina disponibile la noi cu un astfel de cititor pe usb. La Panasonicul asta am vazut conectivitate cu Ipod. Ce poate insemna asta?

Multumesc

Link către comentariu

Inseamna ca ii poti atasa un IPOD fara alte interfete speciale.

E o chestie ff buna si usefull .

Link către comentariu

Da e chiar tare,eu am un Alpine CDE-9850Ri si se aude exceptional si se schimba si culorile rosu/albastru si in plus nu iti mai trebuie adaptoru de Ipod.

Link către comentariu

Si Panasonic si Alpine si Kenwood (si altele), ofera in ultima vreme conectivitate I-Pod. Asta inseamna ca printr-un adaptor OPTIONAL si cumparat separat, se poate conecta si I-POD-ul la acel HU. In functie de model si marca, aceasta permite si facilitati suplimentare nu doar sa scoti sunetul din I-POD si sa-l bagi in HU. Itit spun la Alpine pt ca pe ala il cunosc (stiu insa ca si celelelate marci ofera chestii similare, trebuie sa verifici insa): 1. Prin intermediul adaptorului respectiv se si incarca bateria I-POD-ului. 2. Poti controla I-POD-ul (next, play/pause, FF/FREW, etc) 3. Afiseaza pe display ID3 Tag-ul melodiei care ruleaza pe I-POD

Nu stiu nimic de HU cu intrare USB si nici nu am testat vreunul

Modificat de Rapier
Link către comentariu

Apropo... scuze de off topic daca vrei sa vezi cum se aude iti fac o proba si poate ti-l fac cadou..logic..pe bani ;)

Link către comentariu

Eu am un Panasonic CQ-7301N :D. Sunt multumit de el, si doar o data am avut probleme, cand nu facea contact cum trebuia, dar s-a rezolvat dupa o curatare :). Fata motorizata merge inclinata in 3 unghiuri, dar nu folosesc optiunea asta pentru ca risc sa il lovesc cu genunchiul cand intru in masina :P.

Are si control separat pentru un subwoofer, butoanele sunt iluminate cu un rosu ca cel de la butoanele din bord, iar culoarea ecranului (daca stai sa cauti) e identica cu cea a IC-ului. Fata are o nuanta metalica, de titan. Partea de sunet e OK, pentru un nivel mediu. Telecomanda e utila, merge pana la maxim 3 metri, dar e IR, asa ca trebuie sa "vada" fata HU-ului. Il recomand :P.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!