Jump to content

Golful meu V TDI

b16vov

Postare recomandată

:P :P MOTOR 1.9.tdi..105 ps..

la asemenea prezentare mai ai nevoie de poze :D , glumesc, lasa-l pana se invata ce si cum...Sa ai noroc de ea si multi km. :P

Link către comentariu

hai maaah..."greilor" sariti toti pe el....?Lasati-l sa vada si el care-i treaba pe forum, cu netul, alea-alea, nu ne-am nascut invatati niciunul.Chestia buna este ca si-a ales o masina.......fiabila ;)

Link către comentariu

salut. stiu masina, am mai vazut-o prin oras. e misto. la un moment dat era de vanzare..

vreo legatura cu un audi a4 b xx vov?

Link către comentariu
salut. stiu masina, am mai vazut-o prin oras. e misto. la un moment dat era de vanzare..

vreo legatura cu un audi a4 b xx vov?

salut mersi..nu are nici o legatura cu audi..bafta
Link către comentariu

Frumoasa....s-o stapanesti sanatos, chiar daca ai afisat-o pe forum cam tarziu.De ce vrei sa vinzi jantele si cu cat?Am un prieten care este interesat.

Link către comentariu
Frumoasa....s-o stapanesti sanatos, chiar daca ai afisat-o pe forum cam tarziu.De ce vrei sa vinzi jantele si cu cat?Am un prieten care este interesat.

sal le vand ca vreau sa imi iau altele de r32 in spite din germania..bafta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!