Jump to content

Cum se strange chiulasa ?


FANOS
 Share

Postare recomandată

Am trecut de faza cu amortizoarele si am dat peste alta "belea".Strangerea chiulasei.Nea "Tomica", "... la-s ca ti-o strang eu,am facut motoare douaz' de ani!,altul ,"... le stangi in cruce",si alte.alte "aburituri".In cateva publicatii,foarte sumare,pe care le-am prins,spun ca se strang in spirala.Incepand de la mijloc spre exterior.Mai dadeau niste cupluri si unghiuri de strangere.Ma poate ajuta cineva?Nu posed cheie dinamometrica.Fara ea se poate strange? :hainoroc:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ai inlocuit garnitura de chiulasa? Daca da, odata cu garnitura iti dadea si schema de strangere.Ti-am atasat ceea ce te intereseaza, cu putina engleza te descurci.In principiu suruburile se strang in 4 etape, primele 2 cu cheie dinamometrica in ultimile cu cheie fixa.Montajul se face la rece.La un service care se respecta mecanicii stiu sa faca aceasta operatiune.Daca ai chiulasa data jos verifica planeitatea acesteia

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!