Jump to content

Bord turometru passat 93

AdamOpel
 Share

Postare recomandată

salut

Recent am cumparat de la dezmembrari un bord cu turometru,de pe un passat 95 si doresc sa-l montez pe un passat din 93.

Am mai vrut sa schimb bordul din cauza indicatorului de temperatura care era dus, dar nu am gasit bord la fel! adica la semnalizare (stanga - dreapta) avea leduri separate, sus in jurul kilometrajului.

Toate celelalte borduri pe care le-am gasit aveau doar cu un sg. led (jos stanga) si ma deranjat deoarece la semalizare, ledul statea aprins (nu mai stiu precis in ce partea semnalizam) iar daca semnalizam in partea opusa indicatorul de catalizator se aprindea.

Vreau sa-l adaptez pe el dar nu stiu semnificatia pinilor.... m-ar scuti de la mai multe neplaceri!

De pe bobina care fir este pt turometru.

Bord passat 95:

Va rog ajutati-ma!

vw passat 1.8, 93

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

daca nu ma vrea nimeni ajuta atuncea va raspund tot eu la intrebare!!

Acesta este schema conectorului din bordul vechi 93

schema din bordul nou (95 ii masina dar pe bord scrie 89)

http://rapidshare.com/files/7487365/Electr...ipment.zip.html

Modificat de AdamOpel
Link către comentariu

Salut,

Vad ca prin aria asta nu e asa de mare agitatie.

Imi poti spune te rog cat ai dat pe el si daca sunt sanse sa mai gasesc si eu sau zi-mi de la ce dezmembrare l-ai luat ca ma mai intereseaza cate ceva

Mersi anticipat

Link către comentariu

@johnf

mi-a lasat la 1.000.000lei am fost la mai multe dezmembrari si sub 1.500.000 nu au lasat.

de unde l-am luat mai erau 2buc.

problema este ca acela vechi avea led pe semnalizare in ambele parti(pini 22,24),acesta cu turometru are doar 1 (pinul 24).

vad ca ai masina din89 poate ti sar potrivi la perfect(in special semnalizarea) .Masina de pe care au dato jos spunei cai din 95 dar pe bord scrie 89. era 2.0

lipseste si o masa din conector (pinul 5),intrarea la turometru este pinul 10 dar am incercat sa-l leg pe bobina firul 2 acela verde,dar nu merge?am masurat pe acel fir tensiunea si de la 1v creste dupa turatie.

avea fir in conector la piciorul 10 dar avea o tensiune de 12v si cand turam f. putin se schimba intensitatea.

am auzit ca trece prin ECU! dar pe care fir?unde gasesc mufa am cautat cateva scheme de ECU dar nu am gasit amanuntit.

cineva care a mai montat?nu conteaza si pe golf3 dar ceva informatie de unde sa plec.Nu sunt 100% sigur ca este bun turometru(de la dezmembrari m-au asigurat,dar...)

Modificat de AdamOpel
Link către comentariu

• 3 years later...

Incearca sa alimentezi turometrul cu un fir de pe b+ de la bobina la turometru si alfii daca functioneaza turometrul... vezi bordul sa fie de benzina ca la diesel turometrul e pe alternator ... e putin dif principiul...iar daca bordul e pt diesel cu siguranta nu iti va merge pe benzina... respecte

@johnf

mi-a lasat la 1.000.000lei am fost la mai multe dezmembrari si sub 1.500.000 nu au lasat.

de unde l-am luat mai erau 2buc.

problema este ca acela vechi avea led pe semnalizare in ambele parti(pini 22,24),acesta cu turometru are doar 1 (pinul 24).

vad ca ai masina din89 poate ti sar potrivi la perfect(in special semnalizarea) .Masina de pe care au dato jos spunei cai din 95 dar pe bord scrie 89. era 2.0

lipseste si o masa din conector (pinul 5),intrarea la turometru este pinul 10 dar am incercat sa-l leg pe bobina firul 2 acela verde,dar nu merge?am masurat pe acel fir tensiunea si de la 1v creste dupa turatie.

avea fir in conector la piciorul 10 dar avea o tensiune de 12v si cand turam f. putin se schimba intensitatea.

am auzit ca trece prin ECU! dar pe care fir?unde gasesc mufa am cautat cateva scheme de ECU dar nu am gasit amanuntit.

cineva care a mai montat?nu conteaza si pe golf3 dar ceva informatie de unde sa plec.Nu sunt 100% sigur ca este bun turometru(de la dezmembrari m-au asigurat,dar...)

lol ce tare 15 dec 2006 valeeeeeeeeuuu scuze da is adormit

Incearca sa alimentezi turometrul cu un fir de pe b+ de la bobina la turometru si alfii daca functioneaza turometrul... vezi bordul sa fie de benzina ca la diesel turometrul e pe alternator ... e putin dif principiul...iar daca bordul e pt diesel cu siguranta nu iti va merge pe benzina... respecte
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!