Jump to content

passat 2,5 tdi nu se accelereaza.

tudoro2003
 Share

Postare recomandată

Sunt nou pe forum, dar tin sa precizez ca sunt familiarizat cu motoarele VAG TDI, dar problema pe care o descriu in continuare nu am mai intalnit-o si nu as vrea sa arunc banii pe fereastra pentru niste presupuneri ale unora.

Masina este un passat 2,5 tdi din 2000 150cp ,cutie tiptronic.

Are urmatoarele simtome:

- se accelereza doar pana la 2000-2200 de ture atat pe loc cat si in mers;

- a fost testata cu vag-comul si nu da nici o eroare;

- cand ajunge la~1800 ture incepe si trepideaza ca si cum ar vrea sa se accelereze dar ceva il limiteaza.

Are momente cand merge normal si atunci tot ce se poate testa cu vag-comul da OK.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

1 - motorina cu apa - am patit pe un 1.9 tdi, se tura pana la 1500 ture, dupa ce am completat motorina buna, si-a revenit;

2 - electrovalva - schimba cu un abuna si vezi;

3 - pompa injectie - pui kts pe pompa si vezi;

Turbo, debimetru le-ai verificat ??

Link către comentariu

A patit la fel un prieten al meu la un Audi A8 lui nui-i deschidea un debitmetru de aceea trepida si nici nu se accelera . Vezi si tu sa n-ai aceeasi problema , verifica valorile mafului cu vag-com si vezi daca iti da corect .

Link către comentariu

salut. daca afli codul de logare pe motorul tau afb , sa mi-l dai si mie,. am o masina exact ca a ta doar ca e 4x4.

Link către comentariu

O sa incerc sa dau curs fiecarei sugestii in parte dar tin sa precizez ca masina, mai ales dimineata, atunci cand motorul este rece merge aproape perfect dupa cativa km nu se mai accelereaza.

Acelasi lucru face si cand este pe pozitia P a cutiei de viteze, si este accelerata in gol.

Link către comentariu

Filtrul de motorina este schimbat? de asemenea vezi daca ai aer pe turul de motorina. e un furtun transparent care intra in pompa si vezi motorina.

Eu am acelasi tip de motor si cutie ca a ta..as fi curios de rezolvarea situatiei.

Link către comentariu

Am reusit sa rezolv problema. Totul era generat de senzorul de temperatura care dadea informatie eronata catre controllerul care gestioneaza motorul, dar tin sa mentionez ca temperatura afisata pe bord era corecta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!