Jump to content

Optiunea input in sistemul audio - Bluetooth

AML
 Share

Postare recomandată

Si la mine tot asa a facut. Ramanea un mesaj pe Maxi-dot cu processing parca si nu mai disparea, dar l-am oprit, si l-am mai deconectat, iar conectat cu masina si pana la urma a luat agenda. Oricum e mai problematic cu Nokia, versiunile de N. O sa mai studiez problema ca se pare ca este de la bloutooth-ul de pe Symbian S60 3rd, din driver. La Sony-Ericsson vede si apeluri efectuate, etc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kok

13

• Valentinos

6

• Octavia_7

5

• andrei_221

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

am incercat exact cum ati descris voi si tot nu vrea. Am luat chiar si n73-ul nevestei si tot nu vrea. Ambele telefoane raman pe processing, chiar si 1 ora cat merg cu masina dar pe maxi dot tot nu imi apare agenda. In schimb daca bag cartela in 6310i sau sonny ericson functioneaza normal vede agenda, apelurile date, primite sau ratate.

daca aveti chef putem sa ne intalnim pe undeva poate ii dati voi de cap

Modificat de kok
Link către comentariu

.... daca aveti chef putem sa ne intalnim pe undeva poate ii dati voi de cap

daca esti din Bucuresti si poti veni pe langa Casa Poporului intr-o zi din saptamana, pe la pranz, dar nu in weekend, ne vedem si poate reusim sa-i dam de cap. Dar nu pot promit ca o sa mearga! Tel. 0765.399.299

Modificat de Valentinos
Link către comentariu

• 1 month later...

poate sa faca cineva o poza cu bluetooth-ul atasat de bord... nu merge ascuns pe sub bord??? cum se conecteaza la stream sau la ce se conecteaza el....

lamuriti-ma si pe mine ca am gasit asa ceva pe net si nu stiu cat de greu il instalez si cum arata atasat pe bord

merci

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Cum ati rezolvat problema cu conectarea agendei de la un N95 8gb la maxi-dot-ul masinii.

Ca am si eu aceeasi problema.

Cu Nokia 6230 merge perfect, dar cu N95 8gb nu vrea.

O sa insalez in seara asta up-date-ul de driver : Nokia_810_Contacts_Download_S60_3rd.sis , si sper s mearga.

Exista cumva alt driver ?

Multam

Link către comentariu

poate sa faca cineva o poza cu bluetooth-ul atasat de bord... nu merge ascuns pe sub bord??? cum se conecteaza la stream sau la ce se conecteaza el....

lamuriti-ma si pe mine ca am gasit asa ceva pe net si nu stiu cat de greu il instalez si cum arata atasat pe bord

merci

Uite poza cu handsfree`ul din fabrica

post-13747-1208506970_thumb.jpg

Link către comentariu

@ CRT eu nu am reusit sa rezolv problema cu Download agenda. In schimb azi am incercat cu un iphone si a mers din prima

Link către comentariu

amreusit si eu sa-l conectez cu e 50-ul ... a mers dar la fel nu vad decat agenda.. dialed/missed/recieved nu apare nimic.. cred ca o sa apara doar numerele formate din masina... cu ce model de telefon apar toate ??? sau e vreo posibilitate sa fac e 50 sa transmita si dialed/missed/received????

Link către comentariu

• 1 month later...

Exista ceva pt. conectare prin bluetooth pt. telefoane, mp3 si eventual coordonatele gps ? (pt un iPhone)

Link către comentariu

Salut,

eu am CD cu MP3 stream la care am pus optional mufa de Aux-in (din Fabrica) in care poti pune orice, de la un cd-player pana la un mp3, mp4 player.

In aceasta mufa am conectat un receptor bluetooth cu a2dp de la motorola (aveti linkul mai jos) si sunt supermultumit, avantajul este ca calitatea convorbirilor e foarte buna , conectarea se face instant fara pin si alte ..., si poti reda si muzica pe care o ai in telefon sau PDA la o calitate foarte buna si asta fara fir in timp ce pda-ul imi sta frumos in suportul lui pe parbriz, poti reda si fisiere video in timp ce sunetul se aude stereo in boxele masinii) . dezavantaj :Stream-ul nu afiseaza pe ecran decat "AUX_IN" fara nr de tel sau alte optiuni.

Conditia este ca telefonul sau PDA-ul sa aiba si el bluetooth cu A2DP (cele mai de ultima generatie au cam toate). Precizez ca am facu acest test cu un receptor bluetooth motorola made in usa, ieri am testat un bluetooth de la sony ericsson dar am fost tare dezamagit, se auzea extrem de incet muzica, convorbirile telefonice erau in schimb superok (bluetooth-ul costa in jur de 260 lei la germanos). Mi-am comandat acum un bluetooth de la motorola pe e-bay (aprox 50 euro cu toate taxele si astept sa vina).

Sfatuiesc pe toata lumea sa-si cumpere asa ptr ca bordul ramane gol ca si inainte fara impopotonari si alte cabluri, bluetooth-ul fiind ascuns iar investitia este foarte mica

http://search.ebay.com/search/search.dll?s...o%3D1&fgtp=

sal!!!!!! ma int si pe mine chestia asta...As vrea mai multe detalii daca se poate. daca poti lasa un nr. de tel te pot suna eu....0745414827

Link către comentariu

• 4 months later...

As vrea sa imi schimb telefonul cu unul care foloseste ca sistem de operare windows mobile si sunt curios daca sunt aceleasi probleme ca la telefoanele cu Symbian (adica sa nu poti accesa agenda telefonului sau ultimele numere formate, etc....). Cei care folosesc telefoane cu windows mobile si nu au probleme in folosirea car kit-ului va rog sa spuneti si ce modele sunt.

Link către comentariu

• 3 years later...

salut

am si eu o problema cu acest bluetooth:in ziua in care am luat masina sh an 2007 motor 2.0 tdi a mers,a doua zi am puso pe tester sa vad asa despre masina iar dupa asta nu a mers sa mai conectez tel prin bluetooth nici macar nul mai vede tel.(mentionez ca nici atunci cind mergea sa vb comenzile de pe volan legate de tel nu mergeau)am fost si al reprezentanta si inainte de a merge si dupa ce nu mai mergea si imi dadea o eroare la telefon mobil,mi-au spus de acolo ca ar fi calc care se gaseste sub scaunul din dreapta,dar curios azi sa merga si maine nu?ma puteti ajuta sa dezleg acest mister :))

va multumesc tututor si drumuri cit mai bune!!!!!

Link către comentariu

Nu mai scrie in n topic-uri problema ta.

Link către comentariu

• 1 year later...

Buna tuturor! Poate cineva ma ajuta si pe mine, sper ca ma nimerit bine unde scriu intrabarea mea....Am o skoda octavia II din 2008 elegance, cu maxidot etc.... vreau sa imi pun si eu un car kit sa nu mia am probleme cu politia......si sa-mi fie mai comod. Bun acum intrebarea sau intrebarile... :)Vad pe radio-cd meu stream (mp3) ca in meniu are obtiunea pt telefon am si mufa aux. in cotiera...acum ce car kit se potriveste care e bun si sa mearga si la toate telefoanele adica am un samsung s4, iphone 5, dar am si motorola din asta de duzina(suna ca si cum ma laud cu tel), dar nu vreau sa ma trezesc ca imi achizitionez un car kit si nu este compatibil cu telefoanele...... Sper ca nu v-am plicitisit si careva ma ajuta.

Am uitat sa zic sunt nou pe forum, scuze daca am batut apa in piot!......ms

Link către comentariu

As vrea sa imi schimb telefonul cu unul care foloseste ca sistem de operare windows mobile si sunt curios daca sunt aceleasi probleme ca la telefoanele cu Symbian (adica sa nu poti accesa agenda telefonului sau ultimele numere formate, etc....). Cei care folosesc telefoane cu windows mobile si nu au probleme in folosirea car kit-ului va rog sa spuneti si ce modele sunt.

Telefoanele cu windows 8 nu suporta protocolul rsap, deci iti trebuie un modul care suporta HFP.

Buna tuturor! Poate cineva ma ajuta si pe mine, sper ca ma nimerit bine unde scriu intrabarea mea....Am o skoda octavia II din 2008 elegance, cu maxidot etc.... vreau sa imi pun si eu un car kit sa nu mia am probleme cu politia......si sa-mi fie mai comod. Bun acum intrebarea sau intrebarile... :)Vad pe radio-cd meu stream (mp3) ca in meniu are obtiunea pt telefon am si mufa aux. in cotiera...acum ce car kit se potriveste care e bun si sa mearga si la toate telefoanele adica am un samsung s4, iphone 5, dar am si motorola din asta de duzina(suna ca si cum ma laud cu tel), dar nu vreau sa ma trezesc ca imi achizitionez un car kit si nu este compatibil cu telefoanele...... Sper ca nu v-am plicitisit si careva ma ajuta.

Am uitat sa zic sunt nou pe forum, scuze daca am batut apa in piot!......ms

Iti trebuie un modul care suporta HFP. De exemplu 1k8035730 (si cu terminatie A, B sau C) Modificat de strumf11
Link către comentariu

am inteles deci e mai complicat putin....multumesc, strumf11

Link către comentariu

• 1 year later...

Nu stiu daca am nimerit bine, insa am si eu o "dorinta": sa pot pune muzica la Stream 310 mp3 fara prea multe complicatii. Adica ori un adaptor legat direct in spatele playerului, ori ceva dispozitiv BT strict pentru muzica, pe care sa-l leg pe AUX (am mufa in cotiera) si sa ia curent de la bricheta (sau ii mesteresc eu un cablu de 12v, sa ii dau curent).

Are cineva idee de un astfel de dispozitiv prin care sa se auda bine muzica sau raman in continuare la clasicul cablu jack de 3,5 mm conectat la telefon (Note 2)?

Link către comentariu

cablu e sfant in materie de calitate.

pentru altceva, poti folosi un player mp3 cu stick USB sau card de memorie, pe care il legi in spatele player-ului in mufa de magazie de cd si il amplasezi in torpedou. Muzica o controlezi din player. 

cauta pe net Yatour, Xcarlink

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

da, tie iti trebuie cu mufa cu 12 pini. ala e cu 8 pini, generatie veche, golf Iv, octavia tour.

Link către comentariu

Mda, am inteles. O sa mai caut. Mi-ar fi mai usor sa iau ceva care sa se integreze cu playerul si sa nu am fire prin masina. Pun un card si un stick si am scapat de batai de cap.

Multumesc, Andrei!

LE: cred ca am gasit http://www.xcarlink.ro/produse/26-skoda-12pini.html- sau http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning.ro/electronice-auto/diverse-electronice-auto/magazie-digitala-xcarlink-magazie-audi-vw-10008849.html. Vreau varianta clasica, fara BT, doar pentru stick/card. Cam scumpica treaba, insa cred c-am sa fac miscarea. Citeste si medii de 8 gb sau mai mari?

Modificat de Octavia_7
Link către comentariu

http://www.xcarlink.co.uk/product.php?productid=19&cat=8&page=1

asa arata interfata. se trage cablul din spatele untiatii Stream pana in torpedo si nu incurca cu nimic. 

Aaa.. si cred ca se pierde mufa de AUX din cotiera. Ca sunt pe aceeasi mufa. eventual facute niste modificari sa legi firele de pe actuaal mufa, pe mufa xcarlink

Link către comentariu

sunt 2 AUX diferite de care se vorbeste.

firele de AUX din cotiera  sunt acum in mufa ce va trebui data la o parte ca sa bagi mufa de la xcarlink.  Deci daca vrei sa folosesti in continuare si mufa din cotiera, este putin de lucru.

Insa xcarlink are si el intrare AUX.  Pe care daca o folosesti, se comuta automat pe ea. 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!