Jump to content

golfuletu meu...

claus_golf4

Postare recomandată

Nu prea ma omor cu prelungiri, evazari adaugate pe spoiler-ul original. Parerea mea...:)

...mai bine o alta prelungire cu totul.

Link către comentariu
  • Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• claus_golf4

48

• vap_66

12

• WRC

8

• Bogdan_wrc

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

claus_golf4

:icon_cool: nici eu nu ma omor, da m-am bagat singur in groapa cu moficarea prelungirii originale! Am facut un mare chitch pe fata, ditamai patratu... :angry: si nu pot scoate prelungirea, asa cu astea de la lester as mai lati-o putin! Cel mai bine schimbam cu totul spoilerul fata, dar cand nu gandesti si vrei sa faci ceva "finutz"! o sa studiez problema si oricum mersi de sfat 91wrc

Link către comentariu

in spatele patratului ala ar veni bine un FMIC.... cauta userul bbm sa vezi ce frumos se vede la masina lui...

Link către comentariu
claus_golf4

stiu bogdan... am un FMIC, am postat mai demult, dar i-ar cam trebui si o turbina FMIC-ului... :blink: si cum turbina mea e noua in garantie... Am vorbit cu cel de la care am luat turbina si a zis un scor destul de mare pt una de 2,5, scorul reprezentand diferenta de la turbina mea(luata de la el noua in cutie) la una sh... si vrea 400EURO... :) e nebun!

oricum am inceput sa ma obisnuiesc cu patratu :)

Link către comentariu
claus_golf4

mersi extreme... si o sa fie si mai frumoasa, sper...

Link către comentariu
  • 1 month later...

Hai Claus, fa-ne un up-date la Jazz Blue -ul ala frumos.... :lol:

Link către comentariu

:banghead:

fara updateuri! am avut niste probleme cu tatal meu(de sanatate) si masina a cazut pe locul...2, cam asa! sau 3, ca sunt si in sesiune! si in loc de update fac un "downdate" pt ca e la vanzare golfuletul... si din pacate cred ca voi parasi si vwforum, sau nu ca mai e audiul, dar personala va fi un bmw... daca nu un leon cupra, doar de dragul colegilor de forum, ca m-am atasat de ei! si VAG is ZA best!... sa vedem!

Link către comentariu
  • 4 months later...

bine v-am regasit! Au trecut 6luni de cand nu am postat! :) 6 luni in care s-au rezolvat partial unele probleme si in care n-am mai facut absolut nimic la masina... dar de 2saptamani am reluat operatiunile :icon_thumright: si anume: am schimbat TOT ce tine de bucsaraie si directie(in afara de caseta de directie), am pus roti de iarna :D 185/65 R15 si ieri am cumparat un RADIO NAVIGAION SYSTEM color (navi mare de golf), la care am o problema: luminile de pe margine sunt verzi (skoda) si vreau sa le fac rosii...

asa ca: va rog sa ma ajutati sa ajung la un coleg de pe forum care se pricepe sau la un service sa schimb culoarea in rosu, dar vreau sa fie aceeasi nuanta ca si cea din climatronic(leduri originale???), sau sa-mi explicati ce sa fac... adica as cumpara un cass original din care as lua ledurile? oricum: mersi baracuda pentru sfat!

vreau si eu un link, daca s-a discutat problema cu schimbat becuri arse inn klimatronic etc...nu-mi merge searchul, sau nu stiu sa-l folosesc :D

si mai vreau un sfat: de unde pot cumpara cablajul care sa-mi faca legatura intre antena(GPS) si aparat! si ce rol au mufele din spatele navigatiei! pot monta un dvd in torpedo?? adica stiu ca se poate, dar as vrea o schema, sau un sfat de unde pot cumpara mufele si cablurile!!

multumesc anticipat!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Adevarat, mai pune niste poze si descriere cu update-uri, ca am vazut pe Dealu Negru ca fuge de mananca soseaua.... :P

:P

Link către comentariu

:offtopic: adevarat! dar pe dealu negru mai mult mancam noi mici :( o sa pun poze! promit! :Driver:

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 3 months later...
claus_golf4

:blink: am gasit postul cu golfuletzul meu! trebuie sa fac niste update-uri! si sa pun pozele! momentan masina este la vosit spoiler fata! si pus colant negru pe capota si plafon! negru mat! sunt si jantele la vopsit! interiorul negru mat si buza argintie, culoarea aluminiului! doua jante sunt deja vopsite! o sa fac poze... cat mai repede! am vopsit jantele datorita faptului ca de 1mai am indoit una foarte rau in Bulgaria :( si le-am indreptat pe toate, si o sa vedeti rezultatul :D

Link către comentariu

Pai hai odata, sau trebuie sa asteptam din nou 6 luni.... :)

Link către comentariu

hai cu pozele....ca doar e gata masina....suntem curiosi

Link către comentariu
claus_golf4

diseara sper sa descarc pozele in pc si sa le postez! acum am vazut de cand nu am prezentat upgrade-urile, asa ca or sa fie ceva poze! :icon_cool:

Link către comentariu
  • 9 months later...

golful s-a vandut in decembrie... e prin ploiesti... momentan sunt non-VAG... dar, sper sa revin cat de curand printre voi...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!