Jump to content

golfuletu meu...

claus_golf4

Postare recomandată

Poate ajung la intalnirea de duminica, sa vezi cum a iesit. Nu prea e nevoie de polish (desi eu am folosit) - am scos urmele cu un spray care indeparteaza adezivul (e facut special pentru masina, si mirosea a diluant).

PS: Daca vrei, te pot ajuta ;).

Link către comentariu
  • Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• claus_golf4

48

• vap_66

12

• WRC

8

• Bogdan_wrc

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

normal ca vreau... dau berea... cand ai timp... :rolleyes: da 1 pm sau intra pe messenger

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

azi am pus colant negru pe stalpii laterali si am scos semnele GOLF si TDI de pe haion... vin maine cu poze :)

Link către comentariu

pozele fara semne pe spate si stalpii negrii! :huh:

post-5403-1173040519_thumb.jpg

post-5403-1173040586_thumb.jpg

Link către comentariu

10x man! :huh: o sa incerc sa scot si stickerele de pe haion! cel alb mic din colt si ala cu vwforum central! ca ma gandesc ca e prea "incarcata" asa?!?! si sa las doar stickerul ala rosu de pe luneta? astept pareri!

Link către comentariu

Scoate tot, in afara de sticker-ul argintiu cu vwforum.ro, de pe hayon. Se vede bine acolo, si nu bate urat la ochi :huh:. Cel rosu de pe luneta nu prea se observa :huh:.

Link către comentariu

Faina rau masina,chiar seamana cu a mea...mai lipsesc doar jante,bara fata vopsita,stopuri,capota modificata...aoleu deja sunt cam multe.Sa ai parte de ea si sper sa am si eu bani sa fac cat de cat ceva la ea.

Link către comentariu

am golfuletzu busit :beerchug: :D :D nu mai am bara pe fata! si cu ocazia asta se redeseneaza noua bara! tot ceva finutz :) :frigbaitata: daca nu cumva identic :)

Link către comentariu

as vrea sa fac botul masinii cat mai spre stock, dar s-o mai agresivizez un pic marindu-i grila fata! sa fac pasul sau s-o las cum era?? am facut o inchipuire! :)

saptamana asta se pune evacuare turboback inox! diametru 53(o sa se castige doar putin sound)! nu pun diametru mai mare ca am inteles ca scade confortul la drum lung si in ture :)

post-5403-1174666980_thumb.jpg

Modificat de claus_golf4
Link către comentariu

Foarte frumos. Si cam cat te costa toata afacerea si ce marca e toba.

Link către comentariu
Foarte frumos. Si cam cat te costa toata afacerea si ce marca e toba.

Super misto masina. Sa ai parte de ea.

Link către comentariu

Arata bine cu fata asta virtuala :frigbaitata:. Merita sa incerci si in realitate. De abia astept sa iti pui toba, sa ascult si eu :vaidecapulmeu:.

Link către comentariu

vezi ca s-ar putea, pentru a mari grila in sus, si fii nevoit sa tai din tragger ceea ce nu este recomandat :vaidecapulmeu: oricum incercarea moarte n-are

Link către comentariu

stiu mmneg! moare cine incearca :)) il decupez si pun otel beton pt rigidizare! o sa fac poze! la intalnirea de primavara, daca ajung(plec in bulgaria :( ) o s-o vedeti! o sa incerc si sa vedem ce-o sa iasa! mersi de incurajari!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

s-a montat statie JBL 400w RMS + tub bass INFINITY 450RMS... se aude foarte bine! maine scot spoilerul si o sa pun si poze!

Link către comentariu

offtopic!! scuze operatorilor!

am nevoie urgenta de sistemul de prindere al spoilerului pe aripa stanga fata! se gaseste de cumparat noua?? ofer pret bun :beerchug: mersi

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

spoilerul e pe pozitie de vreo doua saptamani! ieri am terminat problema jante late de 9 inchi... prea subtire cauciucu pe fata 225/45! La orice groapa mai "de Bucuresti" atingeam cu janta (nu incaleca cauciucul janta pe latime)! asa ca am pus pe fata 235/40 si se simte cu totul si cu totul altfel! datorita garzii la sol a cauciucului si latimii mai mari masinuta sta altfel :)!

maine ma duc sa-i schimb distributia si filtrele! o sa pun poze azi, sper cu spoilerul fata!

Link către comentariu

o poza... cu patratu mare din fata cam uratel si cu cauciucurile 235/40 :Driver: frumusele

azi la intalnire am auzit un sound f interesant la o octavia diesel doar cu toba inlocuita cu teava de inox! nota 10! ma bate gandu :rolleyes:

post-5403-1177615861_thumb.jpg

Link către comentariu

Poate reusesc sa ajung si eu la intalniri, sa auzi ceva interesant :icon_thumright:.

Link către comentariu
claus_golf4

s-a schimbat distributia!

ma gandeam sa latesc putin spoilerul fata cu asa ceva de la LESTER, cred ca s-ar vedea bine, avand in vedere decupajul mare de pe spoiler...

post-5403-1178175604_thumb.jpg

post-5403-1178175779_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!