Jump to content

golfuletu meu...

claus_golf4

Postare recomandată

mersi frumos man... apreciez comentariul... :vaidecapulmeu: ma bucur ca ti-a placut! ne vedem joi... daca vi! io vin SIGUR :blink:

Link către comentariu
  • Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• claus_golf4

48

• vap_66

12

• WRC

8

• Bogdan_wrc

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

ramasesem dator cu poze cu interiorul golfuletzului meu... se vede si alpineul... consola centrala e in culoarea(modelul) scaunelor... :D asta a observat ieri la intalnire 1 coleg forumist... :P vreau si io o parere, un sfat.... sa scot sau nu TDI-il si GOLF-ul de pe haion??? cur ar arata? credeti ca e mai bine asa?

post-5403-1168775400_thumb.jpg

post-5403-1168775596_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masinuta, vazuta la intalnire si indelung admirata ! :vaidecapulmeu: :blink:

Link către comentariu

ms DANNY... ma bucur ca ti-a placut! si bogdan wrc... scuze, da n-am vazut ca esti din ploiesti... cand ajung pacolo ne vedem...

sa scot sau nu semnele de pe spate... ma gandesc ca ar da mai bine fara scrisu ala, mai ales ca semnul VW e in culoarea masinii... astept pareri si eventual ajutor de la cineva care a facut asta... ms anticipat... fac cinste... :vaidecapulmeu: atasez una din cele doua poze facute la intanire... sunt 1 dobitoc ca am avut aparat da l-am tinut la caldurica in masina...

post-5403-1168788732_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

salutari... am deschis un topic in sectiunea G4, referitor la JOEY MOD(E)! vreau sa-mi pastrez farurile originale de care sunt super multumit ,dar sa le fac un mic upgrade... sa vopsesc interiorul lor.... acum intrebarea e... sa vopsesc interiorul... NEGRU sau ALBASTRU???

Link către comentariu

uitasem sa iti zic, arata f. bine la interior. dar acolo in jurul consolei centrale ai imitatie de carbon? asa l-ai luat sai ai pus-o tu? imi place.

si volanul e tare. dar dupa mine asta e cea mai frumoasa culoare la G4. jazz blue. :)

Link către comentariu

unknown web... stopurile sunt deja schimbate... negre... cerd ca m-am hotarat la culoare... negru cu perle albastre...

bogdan... da este pus de mine colantul... am zis mai sus... se cojise cauciucul ala de deasupra plasticului, si am decis ca e mai bine asa... :)

Link către comentariu

nu pot sa fac nimic... am faruri VALEO... nu-mi vine sa cred... nu se pot desface???

Link către comentariu

Ti-am mai spus si pe topicul celalalt... din pacate, NU ;) Chiar asteptam mirat sa zici ce faruri ai, ca desi iti spusesem diferenta, nu spuneai ce sunt farurile... Si eu sunt ofticat, am tot Valeo ;)

Link către comentariu

Am scris si in topicul cu vopsitul farurilor. Am un far Hella si unul Valeo. Originale au fost Valeo amandoua. Cel Valeo este spart. Cat de curand o sa-l schimb si o sa fac toata operatiunea.

Am sa tin farul in cuptor pana o sa-mi miroasa a friptura. Vreau sa vad cat de greu se desfac cele Valeo, ca prea multa lume se plange de aceste faruri ca nu se pot desface. Pana nu il desfac nu ma las. O sa revin cu poze si informatii.

Link către comentariu

deci... man... era sa zic ca te iubesc... :D abia astept sa "decodezi" farurile astea valeo... daca ai chef... facem operatiunea impreuna... bagam si-un pui,ceva la cuptor... :D astept cu nerabdare finalu... ca si unknown_web intentionez sa scot emblemele: GOLF si TDI de pe haion si vreau sa-mi puncolant negru pe stalpi...

Link către comentariu

decodatule, si eu am valeo si imi pare rau. dar vezi sa nu dai foc la casa.

am primit raspuns negativ de la userul HID, care asta face/facea, angel eyes & xenon demult..si deci m-am lasat pagubas.

Link către comentariu

:D lasa casa decodatule... :D faru sa iasa bine... ne bagam bogdane, daca iese afacerea??? da oparite, n-or merge??? sau cu o lama fina de cutter??? habar n-am...

apropo... cine are sticker??? de vanzare... ca mi-au dezlipit cu jetul la spalatorie meseriasii juma de sticker... era prea subtire colantu... o sa pun poze...

Link către comentariu

nu mere serchul mie:)) asa ca fi pe faza c-o sa-ti dau pm-uri sa-mi dai tu search la ce am nevoie... :D poate decodam pana la urma si faza cu valeo... din ce am citit se face, dar ai sanse mult mai mari sa crapi geamu...

Link către comentariu

azi am pozat sora golfuletzului si m-am gandit sa pozez si isprava aluia de la spalatorie care mi-a luat stickeru cu jetu... :( si o poza mai de sus... :)) si o poza cu sorsa...

post-5403-1170944477_thumb.jpg

post-5403-1170944484_thumb.jpg

post-5403-1170944550_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Administrator

@ claus_golf4

Am vazut ca ai intrebat pe topic la Yce despre plafoniera W8 la Golf 4 cu trapa . Din cate stiu eu la cele cu trapa , exista un buton rotund de unde deschizi / inchizi trapa . Acel buton este incastrat in plafoniera originala a masinii . Daca schimbi plafoniera , cum mai deschizi trapa ? Cat despre loc , cred ca ar avea dar ramane problema butonului de trapa .

Link către comentariu

Ai facut ceva cu siglele ?

Eu ma gandesc sa ma apuc singur de ele: incerc cu o guta, si daca raman urme dau un polish doar in zona aia, sau folosesc un spray-minune :). Pana luni sper le scot :P.

Link către comentariu

mare om... o sa le scot si eu... cred ca azi :wacko: :P oricum duminica la intalnire sper sa fie scoase...

dupa discutii cu unii meseriasi (se stiu ei care), si lungi documentari, m-am decis sa pun bani la soseta si sa schimb intercooleru, turbina si sa fac un chiptuning la dragos voinea... zilele astea ma duc cu turbina la omu de la care am luat-o(e in garantie) sa-l intreb daca merge sa-i dau o diferenta si sa-mi dea una de V6 2.5 180CP :D

P.S: multumiri zGb :D :D si inca o intrebare man...sau cine stie: trebuie neaparat schimbat si ambreiaju? daca fac ghidusia sus prezentata...

Link către comentariu
mare om... o sa le scot si eu... cred ca azi :D :P oricum duminica la intalnire sper sa fie scoase...

dupa discutii cu unii meseriasi (se stiu ei care), si lungi documentari, m-am decis sa pun bani la soseta si sa schimb intercooleru, turbina si sa fac un chiptuning la dragos voinea... zilele astea ma duc cu turbina la omu de la care am luat-o(e in garantie) sa-l intreb daca merge sa-i dau o diferenta si sa-mi dea una de V6 2.5 180CP :D

P.S: multumiri zGb :D :D si inca o intrebare man...sau cine stie: trebuie neaparat schimbat si ambreiaju? daca fac ghidusia sus prezentata...

Claus, dupa cum am mai discutat noi, daca ai gand sa aduci modificari "serioase" la performante, parerea mea este ca ambreiajul stock nu te va tine foarte mult, mai mult ulterior o sa se impuna si un sistem de franare mai performant...Bafta si stii ca te sustin "frate de culoare" - ma rog nu geaman..: :D

Link către comentariu

e cam aiurea faza cu tunatu asta... am gasit un intercooler de BMW 525 TDS si ma bate gandu... frontal... da iar trebuie sa modific si spoileru fata si tevaraia de la intercooler... :P( cat costa oare tubulatura pentru un intercooler frontal??? or fi multe modificari? si am mai gasit un intercooler de subaru, dar e cam mare??? 60*35*3.5cm mi-e frica sa nu-mi optureze radiatorul de apa... sa nu mai faca fata ala? habar n-am! oricum astept idei si propuneri...

zGb trebuie sa vb neaparat man... si oricine stie detalii de cum e mai bine s-o modific... :P

WRC... ai dreptate cu ambreiaju :P

Link către comentariu

Ai facut ceva cu siglele alea ? Eu am dat tot jos :rolleyes:. A fost mai usor decat ma asteptam, si am terminat in 1 ora.

Link către comentariu

bv man... io n-am facut nimic... n-am avut polish si nu m-am dus sa mai cumpar si... sunt un lenes... ;)

Modificat de claus_golf4
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!