Jump to content

golfuletu meu...

claus_golf4

Postare recomandată

Salut membrilor vwforum... Am golfuletu de ceva vreme, dar n-am avut timp sa-mi fac timp sa va prezint si voua masinuta care a suferit cateva modificari finute... Am mai postat eu o data in aria masina mea, da n-am gasit 'post'-ul... Deci sunt nou in forum si imi cer scuze operatorilor daca nu e voie sa postez de doua ori in rubrica asta sau daca fac greseli ortografice nepermise :o ... rugamintea e sa-l lasati pasta si sa-l stergeti pala vechi... MERSI! Deci, sa prezint micuta(aceeasi prezentare k si ice, imi cer scuze, dar nu stiam cum altfel... sper sa nu te superi pe mine, miera lene sa compun singur:P):

Dotari:

Klimatronic

Computer de bord

Cheie briceag(astai de la ice, nu stiu daca so trec la optiuni :o)

Inchidere centralizata

ESP

4 airbag-uri

Full electric

Oglinzi incalzite si heliomate(toate 3)

optiunea cea mai marfa pentru mine: 2usi(sunt maniac cu 2 usi la masini mici)

trapa electrica

proiectoare far

scaune sport

cotiera fata+pate

Adaugate+modificari:(imi place tuningul extrem da nu in bucuresti, asa k e finutz modificata)

MP3 Blaupunkt

semn spate G4 GTI(albastru din fabrik)

stopuri clare

capota bad boy style

grila fara semn

praguri JE DESIGN 2006

fusta spate JE DESIGN

eleron ABT

jante 17" ARTEC AV 9j 225/45 fata si 235/45 spate

folie geamuri

consola centrala caron look

Etriere vopsite rosu

bandouri si manere din fabrica vopsite in culoarea masinii(astai doar pt ice)

un dracusor pe capacul de rezervor :o

cam atat, cred... mai copmpletez pe parcurs ca am obosit.:o si niste poze cu masinuta in diferite ipostaze! o sa-i fac si cu ultimele modificari si postez zilele astea(promit)! Ultimele modificari nepozate fiind: 235spate, in poze 225, folie geamuri, si p parasolarul fata scrie rieger tuning.... maine fac poze...

Link către comentariu
  • Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• claus_golf4

48

• vap_66

12

• WRC

8

• Bogdan_wrc

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte frumos si "lucrat" cu "mici" modificari :o.

Sa ai bafta de el si la multi km.

Link către comentariu

Inca o masina in 2 usi :o. Sa bagi niste poze cu interiorul, m-ai facut curios in legatura cu aspectul consolei centrale. Si nu in ultimul rand, sa ai doar bucurii cu masinuta :o.

Link către comentariu

mersi baieti... :D mai pun niste poze... cea in kre este stock e din martie... mai e una in kre se suda bad-boy-ul:P si restu doar poze!! pt cei cu coupe-uri: ma bucur k nus singuru nebun kres lesinat dupa masinile in 2 usi( nam nimic cu cele in 4) kiar am vazut nijte g4 in 4 usi SUPERBE... nam poze cu interioru... apropo... carbon look nu caron... nu eram beat deam gresit, doar ma grabeam:) imi face placere sa vad k in juma de ora sa uitat cineva la golfuletu meu... sper sa ne vedem si lantruniri, ceva... maine poze cu interioru si cu masinutza noi... :D vroiam so tunez mai GRAV, da pana nor repara astia gropile... si sioar skimba mentalitatea cu talonu domne k ai nuj ce in plus... si luminite albastre si... intelegeti! e prea usor tunata, dar e ok... saptamana asta imi vin air intake-urike pt bara fatza sio sa o skimbe j mai mult... SPER... :D)salut

Link către comentariu

Foarte frumos golful tau am si eu unu coupe da nu l-am pus pt ca nu are nici o modificare :offtopic: facuta bine e si masina lu soramea:) da imi plac si mie parca fug mai tare decat alea in 4 :offtopic:

Link către comentariu

mersi... nu stiu daca pot sa editez postul meu initial... ori sunt kior ori prost... :) LA DOTARI: volan sport din piele+skimbator piele+frana de mana piele... :D ma duc afara sa fac pozele...

Link către comentariu

Nu se pot edita postarile mai vechi de o ora.

La motor nu te-ai gandit sa faci nimic?

Link către comentariu

ms andREI... tiam zis ks nou p forum! sunt mai comod, da vad k ma prins vwforum bine:P la motor iam skimbat turbina... noua cu garantie... sa spart aia veke:D:D:P d fapt sa rupt axu:( vreau sa-i fac CEVA la motor, dar mai intai evacuare... CEVA insemnand d bun simt: chiptuning satat... fara intercoolere, turbine marite, senzori, injectoare... ETC EURO :hainoroc: aici si vorba aia rea: RESPECT BENZINARELE... o sa fie aprox. 150cp, cuplu 385(ceea c la benzina:)), si 1 consum MIC... dar mai dureaza ceva pana ajung la motor:D sper k nam deranjat vreun moderator k asteas date tehnice, j nu ma supar daca stergeti postu:)

vam promis poze... da nam facut poze... oricum pun 2 poze, scuze d claritate, das facute cu telefonu, oricum se vede consola bine, e mult praf in masina, da mere... :D aia cu bulina rosie e facuta azi noapte, si arata semne obscene 1 prieten... :D

Moderator: Te rog renunta la scrisul gen "mirc", e foarte obositor (plus ca e interzis de regulament)

Link către comentariu

da... autocolant special pt bord! Lam luat din olanda, cred ki si p la noi, nuj sigur! e in relief, o sal vezi la intalnirea din ianuarie;) lam pus pt k stii problema cu pelicula subtire d kuciuc si oricum arata super bine... a iesit finutz... nu vroiam sa-l vopsesc, poza e km urata... :P o poza cu masina urata,una in cuptor si una dupa vopsit imediat... :P

sper k nu va plictisesc cu poze inutile:)

Moderator: Te rog renunta la scrisul gen "mirc", e foarte obositor (plus ca e interzis de regulament)

Link către comentariu

E buna ideea cu folia care imita carbonul, dar nu cred ca se gaseste in Romania :blink:. Am cateva locuri in masina unde s-a cam dus suprafata aceea cauciucata, si nu vreau sa o revopsesc intr-un negru simplu... Pe consola centrala si pe manerele usilor vreau sa pun, cand gasesc :Driver:.

Sper sa ne vedem in ianuarie :P.

PS: Am vazut ca ai vopsit si spoilerul din spate in cateva puncte. Era zgariat ?

Modificat de unknown_web
Link către comentariu
E buna ideea cu folia care imita carbonul, dar nu cred ca se gaseste in Romania :P. Am cateva locuri in masina unde s-a cam dus suprafata aceea cauciucata, si nu vreau sa o revopsesc intr-un negru simplu... Pe consola centrala si pe manerele usilor vreau sa pun, cand gasesc :Driver:.

Sper sa ne vedem in ianuarie :P.

PS: Am vazut ca ai vopsit si spoilerul din spate in cateva puncte. Era zgariat ?

:blink: nui vopsit in puncte e tot... am 1 vecina km idioata si mia julit spoileru... :P nu stiu unde poti gasi... :P tiam zis io lam luat din olanda... de acolo am luat si stopurile si 1 antena neagra marfa, nui in poze nici ea... colantu asta e gros, nu se zgarie si e in relief... se simte "impletitura" de carbon:)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Imi cer scuze! N-am stiut ca nu este voie! Legat de masinuta, ieri a suportat o zi de cosmetica interioara! Arata ca noua! O sa-i fac poze!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
post-5403-1168376373_thumb.jpgsalut! am fost putin plecat si am cam neglijat vwforum :D armando: poze erau destule, dar cred ca datorita faptului ca sunt mai prost si am scris gen "mirc", in repetate randuri, fara intentie sau sa vad vre-un avertisment trimis de moderator, le-a sters cineva, vre-un moderator... cred... in fine, este vina mea, si-mi cer scuze inca o data! asa ca o sa incerc sa pun din nou pozele, de data asta in ordine cronologica(acum am si poze asa cum arata masina acum)! aici sunt poze cu masina stock(mai 2006), doar cu jante(iulie 2006), cand se suda bad-boyul(si dupa)

post-5403-1168376518_thumb.jpg

post-5403-1168376810_thumb.jpg

post-5403-1168376816_thumb.jpg

post-5403-1168377282_thumb.jpg

post-5403-1168377304_thumb.jpg

post-5403-1168377321_thumb.jpg

Link către comentariu

sa continui cu pozele... dupa sudarea capotei... montare praguri, modificare spoiler fatza, adaugare prelungire spate, montare eleron... pozele de la "tunat" si vopsit sunt plictisitoare! Asa ca atasez poze de knd am postat topicul si apoi poze cu masina cum arata azi(cu colantul parbriz rieger+folie geam+235 pe spate+semn GTI albastru p spate)... nu am loc sa postez toate pozele... mai astept si in urmatorul mai pun poze, si cu interiorul, dupa ce-a suferit cosmetica...

post-5403-1168380433_thumb.jpg

post-5403-1168380453_thumb.jpg

post-5403-1168380467_thumb.jpg

post-5403-1168380484_thumb.jpg

post-5403-1168380507_thumb.jpg

post-5403-1168380748_thumb.jpg

Link către comentariu

alte poze...

sper ca pana la intalnirea de sambata sa am si air-intakes-uri...

post-5403-1168412515_thumb.jpg

post-5403-1168412527_thumb.jpg

post-5403-1168412542_thumb.jpg

post-5403-1168412552_thumb.jpg

Modificat de claus_golf4
Link către comentariu

azi a primit 1 MP3 //////ALPINE 9828RB... se aude super tare... Numi prea place ca este gri metalizat, si nu negru, cum este bordul...

post-5403-1168523040_thumb.jpg

post-5403-1168523126_thumb.jpg

Link către comentariu

Am vazut aseara masina si e misto rau. Spor la crosetat in trafic si multi km fara incidente.

Link către comentariu

mersi fumos... bafta si tie cu pleoapele! :emthup: ne vedem maine... MAJORITATEA... abia astept!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!