Jump to content

Logan vs Vento

bagabontu
 Share

Postare recomandată

Maximus ...eu cred ca in ultima vreme doar reno se bate cu pumnul in piept prin reclamele tv ca ei au 5 stele la teste :) gresit......dar asta este politica lor frantuzita.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 months later...
  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• maximus

8

• d-rive

7

• paul_ral

7

• bagabontu

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

logan vs vento.....clar vento din toate punctele de vedere.in primul rand performantele.am avut la servici un an de zile un vento,destul de alergat.1,8 benzina,servo,abs si cam atat.dar cum fugea masinuta aia...rar asa ceva pentru varsta ei,si in categoria ei.nici macar la dotari nu exista comparatie intre vento si logan.am un prieten care a avut un vento superb.modelul acela cu lucas-uri in lateralele spoilerelor,climatronic,geamuri electrice fata,servo,airbag la sofer,arata ca scoasa din cutie.si acum daca as pune fata in fata acel vento cu un logan fie el si 1,6 16 v cu volan in piele :unsure: ,tot vento ar fi deasupra de la o posta.parerea mea.

Link către comentariu

si cate vento-uri nealergate, bine intretinute, cu dotari de bun simt crezi ca gasesti pe piata? si cat de usoara e gasirea unei asemenea masini, mai ales daca esti bata la mecanica?

Link către comentariu

Ai dreptate maximus nu prea se gasesc.....este o loterie daca cineva tine mortis pt asi achizitiona un Vento dar daca vrea marca neaparat se poate orinenta catre o alta masina in aceiasi bani cu riscul de a pati acelasi lucru , Logan ar fi solutia pt acest gen de perosaona doar dpvd ca este nou si doar atat !

Link către comentariu

eu am fost posesor de VENTO 19,TDI 3 ani,dar in afara de faptul ca loganul e nou nu are nici un atuu in al cumpara,si nici consumul nu e asa de mic precum se lauda uni posesori de LOGAN,ce sa mai vorbim de fiabilitate......?Totusi are ceva bun;garda la sol.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!