Jump to content

Logan vs Vento

bagabontu
 Share

Postare recomandată

ceva pareri??

logan 1.6 mpi vs vento 1.8 cl??

fiabilitate,avantaje-dezavantaje,0-100km?? ce va mai trece si voua prin cap.si daca puteti sa si motivati.

merci!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• maximus

8

• d-rive

7

• paul_ral

7

• bagabontu

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Loganul e nou?

Eu as alege loganul pentru ca anul de fabricatie e mai aproape de ziua de azi.

0-100 se face mai repede cu loganul, cel putin pe hartie.

Modificat de lau090
Link către comentariu

Loganul e nou?

Eu as alege loganul pentru ca anul de fabricatie e mai aproape de ziua de azi.

0-100 se face mai repede cu loganul, cel putin pe hartie.

nu neaparat nou.

orice logan 1.6mpi.

deci nu era ceva strict si prin urmare nu conteaza daca e nou sau nu.

Link către comentariu

Vento e mult prea vechi. Se poate spune ca e rabla si poae fi dat la programul rabla pentru a cumpara un... Logan :D :) E ca si cum ai spune "golf 1 sau logan". Nu ai ce compara.

Link către comentariu

Cum adica e mult prea vechi? sa zicem ca are 10 ani si e masina nemteasca ce naiba vorbiti pe aici ca e rabla?? Si ce logan face un vento? depinde de care vento vorbim, numa din simplul fapt ca pe vento a existat vr6 mai are vreun rost sa facem o eventuala comparatie la motoare si la viteza?

Doamne stati ca acuma am citit tot postul. e ca si cum ai spune golf 1 sau logan..Stii pana cand s-a fracut golful 1? Pana in 1984, si ma refer la germanica nu pe unde naiba s-a mai facut el prin africa de sud si Am latina sau unde naiba..ca m-a mai corectat cineva ca golfu 1 se mai produce sau ceva :D In 84 s-a terminat cu golfu 1, dupa cum vezi, "bagabontu" are vento din 94, deci din start diferenta de 10 intre cele 2 modele, astea in cazu in care golful 1 despre care dai exemplu sa fie facut in 84..si mai intra si la aria de golf 1 si golf 2, sa vezi daca si-ar da vreunul masina pe logan.

Modificat de ambro
Link către comentariu

:D

Topicul acesta deja tinde spre "Logan vs Golf IV". Suntem prea subiectivi pentru o comparatie corecta, asa ca mai bine renuntam :D.

Link către comentariu

depinde ......

eu as opta pt logan :

cu toate ca are unele dezavantaje are o tehnologie mai noua . :D

Link către comentariu

S-io as lua logan, ca daca e sa am de top, si e 8 mii sau cat e, il vand iau vento sau golf 2 sau 3 si raman si cu bani, aia as face. dar daca e strict de vento si logan, cred ca as lua logan, ca nu imi place deloc cum arata vento

Link către comentariu

deja o dam urat in mangleala cu topicurile de genul asta, intre LOgan si orice alta masina eu aleg Logan, asa ca toti care aveti nelamuriri luati-va Logan si cu asta basta.

Am mai zis, cine vrea Logan isi ia Logan si cu asta basta, cine vrea altceva isi ia ce naiba vrea el, comparatii de genul asta nu isi au rostul, sa fiu al dracu daca nu am zis ca am deschis din greseala alt forum... uite asa apar topicurile astea cu Logan versus "cenzurat"din 4 litere- mea, e buricu' lu' nea ala manelistu pitic Loganul asta...

Gata, ma inscriu pe forumul Mercedes, sigur trebuie sa fie si pe acolo vreo 3 topic-uri cu Logan vs E-classe Brabus din 2009 si AMG pe deasupra + putin Lorinser... te doare capu' tata de ce vezi in tara asta...

Link către comentariu

Lista de defectiuni Logan :

-In treptele 1 si 2 "AGATA"

-Ventilare/incalzire insuficienta la picioare sofer

-indicatie nivel combustibil eronata

-vopseaua se cojeste

-Condens in proiectoarele de ceata

-Esapamentul zornaie

Astea-s aparute la un Logan cu 8000 km la bord, si inca nu-s toate.Lista e mai lunga dar le-am pus pe cele care apar de regula si la alte Loganuri(vezi daciaclub).

Concluzia e clara : VENTO !!!!!

Link către comentariu

Pentru mine e simplu: cu diferenta de bani pina la un logan nou,se poate aranja un Vento la nivel de prima echipare,la "cota 0".Impecabil si cu toate dotarile posibile,cu conditia sa pleci de la o baza de lucru buna.De aici in colo calitatea de fabricatie isi spune cuvintul.Iar sa compari Dacia cu VW la punctul asta e aberant si halucinat!Dau un singur exemplu,pentru publicul larg: calitatea plasticului si a finisajelor,in general.

Link către comentariu

Deja prea mult Logan vs. VW. Ce facem acuma? Ne punem sa comparam Loganul cu fiecare model VW in parte?

Link către comentariu

daca incep sa se repete argumentele de pe celalalt versus cu loganul acest topic se va inchide.

Link către comentariu

Personal cred ca asistam la o depreciere a calitetii informatiilor de pe acest forum. De cand Loganul este etalon pentru masinile Volkswagen? Privind jumatatea plina a paharului ma bucur ca nu se fac comparatii intre Trabant si Vento sau Golf IV :)

Scuze am vrut sa scriu ,,calitatii"

Link către comentariu

eu am deschis acest topic cu gandul ca ma veti ajuta sa fac o comparatie generala,nu ca ma bate gandu sa imi iau logan ci doar pentru ca doresc si eu sa stiu anumite pareri.daca pe cineva a deranjat imi cer scuze.plus ca eu nu am condus un logan 1.6 si vroiam doar sa ascut parerile oamenilor care au facut-o. salutare

Link către comentariu

citeste topicul cu logan vs golf 4, cred ca sunt destule argumente acolo, banuiesc ca vento ti-l cunoshti f bine, si nu de vento vroiai pareri. SAu f bine te poti duce la dacia sa faci un drive test sau sa citesti forumurile dacia

Link către comentariu

eu am deschis acest topic cu gandul ca ma veti ajuta sa fac o comparatie generala,nu ca ma bate gandu sa imi iau logan ci doar pentru ca doresc si eu sa stiu anumite pareri.daca pe cineva a deranjat imi cer scuze.plus ca eu nu am condus un logan 1.6 si vroiam doar sa ascut parerile oamenilor care au facut-o. salutare

colegule "bagabont" :P nu s-a suparat nimeni ca ai deschis topicul asta doar ca problema ridicata de tine e putin cam aiurea, nu ai cum sa compari cele doua masini, nu ai deranjat pe nimeni si nu ai de ce sa iti ceri scuze, daca vroiai doar sa stii cum cu Loganul 1,6 trebuia sa intrebi doar asta, dar dupa cum ai formulat tu cu Logan vs Vento nu prea se intelege asta :P .

Ca idee, daca esti multumit de Vento tau, tine-l e mai bine asa :P

Link către comentariu

eu am deschis acest topic cu gandul ca ma veti ajuta sa fac o comparatie generala

Aha, deci tu vrei sa compari o masina noua cu una de 12 ani (atit are Vento-ul tau). Daca era vorba de un Vento NOU, atunci comparatia nu prea are sens. Dar tinind cont ca Vento-ul tau are 12 ani, e absurd sa pretinzi ca ar fi mai bun ca un Logan NOU. Tine cont ca Vento nu e o super masina care sa te tina o viata la fel ca in prima zi. Am cunostiinte in Austria care isi blestema ziua in care si-au luat Vento, daca asta te incalzeste cu ceva... :D

Link către comentariu

isi blestema ziua in care si-au luat Vento, daca asta te incalzeste cu ceva... :D

Oare si aia multi de la noi care aveau Vento cu luminite colorate deasupra isi blesteama si ei vietile cu ceva? :D daca nu, facem noi oficiul de "blestematori" :D

Link către comentariu

Decat logan care poate are calitatile lui, nu zic nu, mai bine First Bike (unii din Bucuresti stiu la ce ma refer).

Ganditi-va ca in Logan nu iti permiti sa virezi brusc pentru ca ajungi cu rotile in sus...................

Link către comentariu

Ganditi-va ca in Logan nu iti permiti sa virezi brusc pentru ca ajungi cu rotile in sus...................

Aberatii . Am avut logan inainte si nu e chiar asa cum spuneti voi dar in fine daca astea sunt parerile voatre dar ar trebui sa si demonstrati ce spuneti.

Link către comentariu

vaaaai ce seamana acest topic cu "logan vs golf 4" care a fost inchis din lipsa de conclusivitate cred :D

As putea sa dau copy paste la ce am zis acolo eu si multi altii...

Nu o sa fac asta, insa o sa spun direct concluzia :

Logan sau Vento....hmmmm......Fiecare dupa gust, CUM VREA MUSCHII LUI!!

Sunt o gramada de puncte de vedere...

Ma intreb daca urmeaza Bora vs Logan. :P

Link către comentariu

Ca sa nu mai discutam inutil despre calitatile Loganului voi atasa un document de o importanta majora:

Lista deficientelor aparute la Logan !!!

Link către comentariu

Ca sa nu mai discutam inutil despre calitatile Loganului voi atasa un document de o importanta majora:

Lista deficientelor aparute la Logan !!!

Ma limitez sa iti spun doar ca cei ce au alcatuit lista sunt subiectivi, ca sa nu mai zic ca la "calitati" gasesti trecut reglajul pe inaltime al centurii de siguranta... hehe, pai ce masina contemporana nu are acest regalaj ?!?, despre confortul scaunelor, discutabil, depinde de "animal", bancheta din spate, are spatarul prea drept si nu de nicio culoare confortabila, toata lumea se plange de chestia asta si astia de au alcatuit acest document au pus ca bancheta spate este foarte confortabila, penibil zic eu, inseamna ca la S-classe cum e daca asta e "foarte confortabila" :D

Racirea eficienta a motorului, i-ote partz, iti dai seama? ce masina are probleme cu racirea ?!?, pasagerul din dreapta nu mai incomodeaza cu genunchiul schimbatorul de viteze, alt partz, parasolare ce le poti cobora cu ambele maini, alt partz, hai ca termin, nu vreau sa pic si eu in penibilul in care au picat cei care au alcatuit insiruirea respectiva, de la atatea partzuri se impute treaba asa ca degajez zona.

Comparatia e buna daca o faci cu Dacia 1310 si nu cu masini contemporane. Daca iti cumperi Logan si te apuci sa iti pui plase pe la proiectoarele de ceata, sa schimbi butoane prin bord, sa o insonorizezi si eu stiu ce naiba sa-i mai faci inseamna ca esti un entuziast auto care are mult timp liber...

Am mai zis-o, Loganul este o masina care o cumperi din cauza ca nu ai bani sa iti cumperi MASINA sau mai exista situatia cand iti trebuie o masina de carat, binevenita aparitia MCV-ului pe piata.

Sa imi zica si mie aia care au avut Logan cum sta masina pe un viraj llarg uat in viteza pe la 140 km/h, senzatii tari frateeeeee :D :P :P

Link către comentariu

nu..urmeaza "maybach vs logan"

Pe pariu ca se vor gasi unii care sa vada avantajele loganului?

Ai modificat unul din parametrii ecuatiei in mod brutal! Niciodata nu se vor compara Vento/Golf si alte astea cu Mercedes+. De asemenea, daca dupa Golf vs Logan a urmat Vento vs Logan, dupa logica ta, urmand Maybach vs Logan, rezulta ca Vento este peste Golf4 ? :)

Propun ca urmatorul topic sa fie Vento vs Golf4, sa lamurim daca succesiunea e cea corecta :)

Si, de ce nu, un mare si generos Golf5 vs Octavia2 ...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!