Jump to content

pariu intre prieteni

faty
 Share

Postare recomandată

Salutare.. nu stiu sigur daca e voie sa pun situ asta aici da io tot il pun :blink:

Am intrat pe dubmoddeler.com cu un prieten si am customizat fiecare cate un golf 2 si fiecare isi ridica in slavi opera.. ne-am contrazis prea mult asa ca am decis sa fac un site unde se poate vota asa ca am pus pozele pe un host free si l-am impartit pe la cunoscuti sa lamurim o data pentru totdeauna treaba..

Si din moment ce e vorba despre golf-uri mi se pare mai mult decat normal sa va cer si voua parerea..

http://faty.lx.ro/poll

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:blink: imi place fata la primul, cea de Jetta, si spatele la al doilea..ce sa fac?

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

Am votat pe primul pentru ca imi place spatele la el. Dar daca ar fi dupa mine, as lua spatele de la unul combinat cu fata de la celalalt :D .

Link către comentariu

Am votat pe primul pentru ca imi place spatele la el. Dar daca ar fi dupa mine, as lua spatele de la unul combinat cu fata de la celalalt :D .

doar chestii marunte difera de la una la alta.. si e adevarat.. amandoua arata bine.. cu plusuri si minusuri in mai multe zone.. tocmai de asta vreau sa stiu ce alege lumea.. pentru ca masina pe care am facut-o io ar fi masina visurilor mele.. si cu prima ocazie cu care pun mana pe un golf asa o fac..

PS: apropo.. nu exista primul sau al doilea pentru ca pozele apar aleator... care-cum... am facut asa sa nu existe discriminare.. :D.. imi pare rau ca am pus sa vada lumea voturile inainte sa voteze.. pentru ca si asta poate influenta.. trebuia sa pun doar dupa.. da inca e vreme

Modificat de faty
Link către comentariu

primu e facut cu mult mai mult gust decat celalat ... parerea mea

totusi ar merita alt set de jante :)

Link către comentariu

Mie cel mai mult imi plac jantele bbs de pe primu :) superb

LE se schimba pozitia intre masini. Ma refer la jantele originale cu spite. (gti)

Modificat de NetFlow
Link către comentariu

Am votat ala cu mai multe voturi (primu') :)

Link către comentariu

eu raman la ideea ca rosu e necesar pe sticla-spate, da bine. si am votat in consecinta.

Link către comentariu

Am votat cu cel cu masca de jetta, stopurile albe sunt misto rau asa am avut si eu si jantele de asemenea

Link către comentariu

unde vedeti voi faruri de Jetta acolo?? eu nu vad decat 2 golfuri: unul cu faruri normale rotunde si unul cu faruri de Rallye...

Link către comentariu

votat 1 nu imi place spatele la al doilea(cel clean e mai marfa) ...

ps : pe ce site ati intrat ???

Link către comentariu

votat al 2-lea, e mai cu gust, desi fatza de la primu este excelenta.

al doilea se potriveste mult mai mult ca aspect, jantele BBS ii acorda un look superb. nu-mi place la primul eleronul acela.

Link către comentariu

ps : pe ce site ati intrat ???

am scris in primul post.. la site i zice : dubmoddeler.com si din cate stiu chiar de aici de pe forum de undeva l-am aflat si eu :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

am scris in primul post.. la site i zice : dubmoddeler.com si din cate stiu chiar de aici de pe forum de undeva l-am aflat si eu :vaidecapulmeu:

Edit: http://www.dubmodder.com/.. scuze am scris gresit sus

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!