Jump to content

trepidatii

wol
 Share

Postare recomandată

Am o nelamurire. La viteza de peste 110 km/ora, sesizez ca masina trepideaza cu totul: bord, volan, scaune. Poate cineva sa-mi dea un indiciu? Mentionez ca am schimbat consumabilele cu exceptia filtrului de aer si carburant.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pai poti avea o roata descentrata, sau o galma ,descrie miscare ,cum se zgaltaie?sus-jos ,stanga-dreapta?

sau e un zgaltait de la motor, scoate vreun sunet ciudat?daca turezi motoru pe loc face la fel?

Modificat de Spankyro
Link către comentariu

Excentricitate undeva...

nu trepideaza DELOC pana la 110?? Daca mergi mai mult, dispare? Incearca sa vezi daca nu depinde mai mult de turatie decat de viteza...sau doar de viteza.

Link către comentariu

in momentul cand aveam cauciucul deformat (nu stiu din ce cauza ca asa luasem masina) la 30 km/h imi trepida si mie si se auzea un vuiet sacadat.

Asa ca incearca sa vezi poate ai problema la vreun cauciuc asa cum zicea si Spankyro !

Link către comentariu

Incearca sa-ti indrepti jantele si sa le echilibrezi.

Si drumul poate avea unele denivelari care la viteze mari se simp destul de puternic.

Link către comentariu

Echilibreaza rotile si dupa aceea mai vorbim .

Modificat de xxleeus
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!