Jump to content

Activare Martor centura si Faruri aprinse

SorinB
 Share

Postare recomandată

• 2 years later...
  • Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• SorinB

22

• Al Bundy

19

• F l o r i n

10

• cipos

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

asa arata firele pentru centura de siguranta pentru masina mea.

IMG_20140917_00273.jpg

deci cum ar trebui sa arate cele din dispozitivul propriu zis?

Modificat de 2cesti
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ca sa bazaie cand nu am centura de siguranta pusa sau sa ma atentioneze.nu asta e rolul martorilor si senzorilor?

Link către comentariu

PAi nu alea. Trebuie sa ai fire trase in teaca unde bagi centura, cea dintre scaune.

Link către comentariu

pretensionarea centurilor - au capse pirotehnice - si strange centura pe tine - o blocheaza.

Link către comentariu

• 4 months later...

La mine se poate activa senzorul de la placute si eram interesat s de senzorul de la lichidul de parbriz mentionez ca am spalatoare de faruri.si unde ar trebui sa intru pt a activa aceste functii

Link către comentariu

La mine se poate activa senzorul de la placute si eram interesat s de senzorul de la lichidul de parbriz mentionez ca am spalatoare de faruri.si unde ar trebui sa intru pt a activa aceste functii

Pe 17 _ instruments, la coding. Iti apare fereastra de help si adaugi cifrele corespondente activarilor respective. O sa le vezi in fereastra, cand o sa duci cursorul pe codingul actual. Il modifici, da Do it si asta este
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Buna seara,

Am dat un SRI si acum numai imi apare martorul de centura, cum pot sa il activez di vcds ?

Multumesc frumos,

Link către comentariu

NU are treaba SRI cu martorul de centura, cred ca ai facut si altceva. Intra la 17 instruments la coding si vezi acolo.

Link către comentariu

Stiti cum as putea sa desfac inchizatoarea de centura  fara sa o rup? Am tras de ea din toate partile si nu s-a deschis, mi-e teama sa nu crape ceva daca trag mai tare.

As vrea sa schimb firele care sunt taiate prea scurt.  Multumesc! 

IMG_20150226_234231_zps10pmjem0.jpg

Modificat de Bogdamn
Link către comentariu

Este lipita cu ultrasunete, nu ai cum sa o desfaci dacat daca o tai.

Link către comentariu

cu ceva chin, o desfaci - nu o sa iasa perfect, dar e posibil  - dar la loc, trebuie sa o lipesti

Link către comentariu

Si este "safe" sa o desfac si sa o lipesc, va functiona corespunzator? Sunt ceva arculete pe acolo care pot sa "zboare" cand desfac?

Se poate muta de pe scaunul din dreapta pe cel din stanga?

Link către comentariu

nu are ce sa sara din ea. Se desfac capacele, ramane mecanismul.

Link către comentariu

• 10 months later...

Martorul de centura, la Golf 4, se poate activa - se va aprinde cand oui contactul....si cam atat. Nicio legatura cu centurile, deoarece nu ai switch la centura. Nici un buzz,,,,

Florin,dar daca activam martorul si schimbam si tara tot din codding,oare nici asa nu auzim nici un beep,nimic?in sensul ca acel semnal sonor sa stea atat timp cat sta si martorul,chiar daca imediat pui centura..

Link către comentariu

nu - trebuie tras un fir la masa si o sa faca pt cateva secunde... si atat - plus ca nu ai switch in priza centurii, deci nu are cum sa stie cand e pusa si cand nu....

Link către comentariu

• 5 months later...

Salut.

De azi dimineata martorul de la centura de siguranta a inceput sa palpaie asa dintr.o data si bineinteles sa sune.centura pusa totul ok.am scos centura am bagat la loc la fel.faza e ca nu face mereu.cand m.am intors de la servici nu mai facea. Ce sa fie stie careva?si ce sa ai fac daca mai face? :)

Link către comentariu

nu mai face contact cum trebuie in capul de centura.

Link către comentariu

Pai si ce ai pot face? Sti ce era un pic ciudat..cand luam curba mai stransa  stanga  atunci incepea sa faca...

Modificat de MariusPD
Link către comentariu

inlocuiesti priza centurii... sau dezactivezi martorul, pana o cumperi/inlocuiesti.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!