Jump to content

Etrieri spate


Golfuletz
 Share

Postare recomandată

Imi caut de ceva vreme etrieri pentru puntea spate, ai mei fiind blocati :). In cautarea mea, am intrebat tot timpul si de G3 si de Passat, auzind ca sunt compatibili cu ai mei. Ei, azi am gasit o pereche dar de G3 GTI, provin de pe o punte cu discuri in 5 prezoane. Stie cineva daca imi potrivesc pe puntea mea? Va rog veniti cu raspunsuri concrete si rapide (se vand ca painea calda :)....Multumesc :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc ca ati sarit cu raspunsuri :P :P :P...pana la urma vi-l dau eu....SE POTRIVESC CA O MANUSA!!! :D Eu am avut etrieri Griling (pistonase blocate) si acum mi-am pus Lucas de pe un Mk3 2.0 GTI, puntea cu 5 prezoane...se potrivesc atat de bine incat am si pastrat placutele si suportii mei care sunt identici. Parghia pentru frana de mana difera putin...la Mk3 avand arcul in interior, dar se adapteaza no problem :P...Daca doreste cineva vechii etrieri, si are timp sa-i bibileasca, ne intelegem.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da vreau eu etrierii... poate reusesc sa ii desfac/ curatz.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!