Jump to content

VW Golf 2 GTD

armando

Postare recomandată

am luat-o prin noiembrie anu trecut.

motor 1,6TD JR 51KW

an `86 recarosata in 2003 - vopsea originala, interior vento `95,

scaune reglabile pe intaltime, bancheta spate cu cotiera si tetiere

asa arata atunci

au urmat - telescoape noi, cauciucuri noi, capeti bara noi, segmentare si alte consumabile.

a suferit modificari intre timp... un casetofon MP3 care mi-a fost furat...macar am ramas cu boxele :D .

un panou la comenzile de caldura ...custom made. piele facuta la un tapiter ptr schimbator...cam scump am iesit acolo :blink:

pe urma au urmat bari late, bandouri, si usi de la modelul de `90.

au urmat stopuri cristal alb rosu (ptr o perioada de timp ca le-am vandut)

...

si ultimele modificari - masca 4 faruri...

urmeaza sa montez pleoapa pe masca, sa fac iluminarea la bord si in butoane, scrumiera, samd. cu leduri

Modificat de armando
Link către comentariu

[....]

pleoapa e montata acuma...

mici modificari la interior...(pinul de la blocare usi)

becuri h3 bosch (desi aveam un osram de cand lumea care lumina mult mai tare)

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos si la multi km fara probleme. se vede ca iti iubesti masina si eu apreciez asta. o culoare albastra i-as face eu si neaparat niste jante :D. :)

Link către comentariu

o problema am avut cu termocupla, si sfatuiesc pe toata lumea sa aibe grija cu temperatura la apa ca nu i de gluma....io am ajuns sa segmentez motoru in final.

in rest parca i tanc. :) am impins 1 m o dacie de la spate si mie mi s-a spart doar grila...putin. :)

cu rugina no problem. consum de 4,2 afar...(in oras depinde cum o frigi)

Link către comentariu

Suberba masinuta. Imi aduce aminte de fosta mea. Aceasi culoare, 4 usi. Pacat de ea, a trebuit sa o dau pentru actuala.

Apropo, cred ca am niste jante pe 14 " cu cauciucuri noi numai bune. :lol: Le fac poze zilele astea. Poate iti plac.

Link către comentariu

Arata super in doua faruri si cu stopurile clare. Oricum si asa arata foarte bine.

Bafta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!