Jump to content

Skoda mea

mirciulik86

Postare recomandată

Vad ca toata lumea si-a facut topic pe aici,asa ca imi fac si eu. Skoda Octavia Combi Classic 1.9tdi,90cp. Printre dotarile de fabrica se numara 4geamuri manuale,2oglinzi laterale manuale neincalzite,tambure spate,usita de la busonul de benzina electrica si AC. Am mai pus eu MP3 Sony GT300,statie,subwoofer,folie Llumar,jante,stergatoare aero,becuri bluevision, becuri pozitii led,senzori parcare, odorizant Lukoil,grila fata(ii multumesc fratelui meu), vopsit manere usi/oglinzi laterale. Urmeaza bandouri laterale,eleron RS, bara RS,toba si pleoape.

Modificat de mirciulik86
Link către comentariu

Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos! La cat mai multi km fara probleme!

Sa ne anunti cand ti-ai vopsit bondourile laterala. Sa ne zici un pret.

Link către comentariu

Multumesc pt aprecieri.Nu ma asteptam sa scrie cineva ceva.

@unknown_web jantele sunt marca kosei cu caucicuri 215/55/16

@extreme ai inteles gresit.O sa le cumpar,nu o sa le vopsesc.:) Octavia Classic nu are deloc bandouri laterale.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Sa o stapanesti sanatos! Sa te bucuri de ea si sa faci cat mai multi km. cu ea fara probleme.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Mai pun 1data pozele

Am vopsit si etrierii, am pus si toba, si xenon si chip, si pleoape :angry:

post-5438-1171529167_thumb.jpg

post-5438-1171529251_thumb.jpg

post-5438-1171529805_thumb.jpg

post-5438-1171529812_thumb.jpg

post-5438-1171529816_thumb.jpg

post-5438-1171529897_thumb.jpg

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, si la cat mai multe modificari (cu toate ca e mai greu sa 'modifici' un variant, spun din experienta :huh: ).

Pana acum totul e OK.

Link către comentariu

frumoasa foc... :huh: tare faza cu odorizantu lukoil... :D frumoasa lumina bordului! La multi km...

Link către comentariu

nu conteaza ce masina ai,ideea e sa iti placa tie si sa fie unicata in felul ei,oricum sa o stapanesti sanatos si fara probleme si bafta la tunat ca numai cine a tunat o masina stie ce inseamna asta si cat costa

Link către comentariu

salut,vreau sa-ti zic ca admir masina,mai ales lumina bordului, e chiar frumoasa pt un break.

consider ca zmeul iti este dator cu niste scuze

@zmeule chiar daca ai tu 1,8T asta nu inseamna ca esti cel mai cel,te-ai gandit ca poate altii au gandit acelasi lucru pe care tu l-ai spus dar la adresa masinii tale?!? :P

Link către comentariu
admir masina,mai ales lumina bordului, e chiar frumoasa pt un break.

Nu stiam ca de-obicei lumina bordului e mai urata la break-uri :rolleyes:

Link către comentariu

@tibi nu ma asteptam sa primesc numai reply-uri optimiste. e normal.

@decodat Nu am pachet drumuri grele. Am numai inaltatoarele puse. Cauciucurile au mai ridicat-o un pic.

Modificat de mirciulik86
Link către comentariu

Felicitari de masina :Driver:

E bine ca ai mai pus ceva optionale pe ea ;)

Luminile de bord sunt chiar frumoase si arata mult mai bine decat inainte.

niste jante mai mari si cauciucuri cu talon mai mic ar faceo sa arate mai bine, dar nu e rau nici asa ;)

Succes in continuare si nu te lua dupa gurile rele :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!