Jump to content

Chip tuning pe 1.2 HTP POSIBIL !! Cum ??

Vially
 Share

Postare recomandată

• Administrator

discuta cu Cecky de la dimsport.ro

Sigur poate el sa faca masina ta modificata. Castigul nu e mare dar cu siguranta se face.

Ceky - 0741.052.788

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Hmm, ma gindeam ca poate se poate face vreo jmecherie cu ECU si softul respectiv, si ii dam noi de cap, n-am bani de tuning... :censur: Oricum merci de info.

Link către comentariu

• 2 years later...

Buna, se poate un OBD chiptuning sau altceva pentru acest motor ??? Ceva preferabil numai cu modificare de soft parca, dar oricum daca se poate sa nu se piarda garantia data de dealer ???

Link către comentariu

Salut! Din pacate nu se poate decit chip-tuning , cit despre garantie stai linistit pt ca nu se vede nimic!

Cu respect,

Ceky

Link către comentariu

• 5 weeks later...
George Burciu

Salut.

Imi puteti spune va rog cat se castiga din chip-tunung pentru motorul 1.2 Htp,unde se poate face asa ceva si cam cat costa?

Multumesc anticipat.

Link către comentariu

Vezi ca sa mai vorbit de chestia asta. Castigul real este de aproximativ 10-12%. :D

Modificat de bebeko
Link către comentariu

Salut,

Zilele trecute m-am uitat pe Discovery la o emisiune despre masini, "Hot rod" parca.

Am observat ca au reusit sa puna un turbocompresor pe o masina de teren, dar dedesubt, pe langa esapament.

Castig: 130 CP B) .

Oare de ce nu se pot pune si pe Fabiile noastre de 1,2 l? Atunci nu s-ar mai umbla la calculatorul masinii si motoarele vor rezista mai mult. Se stie ca un chip tuning iti reduce durata de viata a motorului.

Se face asa ceva in Romania? Unde si cam cat ar costa? Avantaje si dezavantaje?

Link către comentariu

Salut,

Se face asa ceva in Romania? Unde si cam cat ar costa? Avantaje si dezavantaje?

de ordinul zecilor de ori mai mult decat un chiptuning. si cine ti-a zis tie ca chiptuningul strica motorul?

plus ca nu am auzit sa fie un kit serios turbo pt. motorul de 1.2. In mod normal se pun pe motoare ce si merita acest lucru. un turbo pe 1.2 nu iti aduce in nici un caz 130 cp, cam vreo 30% din puterea motorului deci numai 20 cp :) , iar costurile ar fi imense, in cazul in care s-ar baga cineva sa faca... trebuie facut custom tot de la galeria de evacuare la admisie, si dupa aia presupunand ca totul e ok, urmeaza "chiptuning" obligatoriu :) , da, pt. ca motorul cu turbo nu o sa mearga bine decat daca se modifica parametri injectiei .

Modificat de scirocco
Link către comentariu

si oricum...un compresor pe 1.2 reduce durata d viata a motorului mai mult decat un chiptuning!

Link către comentariu

• 6 months later...

Si totusi cine poate face ceva pentru motorul 1.2l , HTP, 64 CP ??? Pana acum am inteles ca cei la care se poate face un chiptuning sunt : TCM Turbo ( Voinea ), Dimsport ( Cecky ) si chiptuning ( Kisslorand ). Dar , practic la cine face asa ceva ???

Link către comentariu

nu prea cred ca merita montarea unui compresor pe un motor de 1.2l. Pe langa faptul ca te ajunge o multime de bani, nu iti da o putere suficienta sa te simti satisfacut.

:ceuameni:

Link către comentariu

Eu nu ma refeream la compresor ci la un chiptuning :lol:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am mai auzit de 2 firme la care pot sa fac chiptuning : skn-tuning.de ( in curand si in Ro ) si chiptuning-munchen.ro. Dar , ... a facut cineva asa ceva pana acum la acest tip de motor ???

Modificat de bebeko
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!