Jump to content

Iubita mea

Golf_tdi

Postare recomandată

Am sa postez cateva poze cu tiganca mea.Sper sa va placa. :Driver: :D :P :P

Modificat de Golf_tdi
Link către comentariu

bafta!frumoasa foc,ador golfurile inchise la culoare.si al meu tot inchis e,pearl blue.cred k da foarte bine inchis,il face mai suparat,nervos.(parerea mea)

ceva planuri pt ea ai?

sa zic k te invidiez pt interior,culoarea lui.eu am gri(e cam mohorat) :Driver:

Link către comentariu

e misto.curatica ce sa zic da cu capacele alea se strica toata treaba :Driver:. pune-i si tu niste pantofi sport. felicitari oricum.

Link către comentariu

Felicitari! S-o stapanesti sanatos...arata f bine ingrijita... :D ai cumva o placuta in portbagaj pe care scrie New York? :P

Link către comentariu
Felicitari! S-o stapanesti sanatos...arata f bine ingrijita... ;) ai cumva o placuta in portbagaj pe care scrie New York? :P

da e o placa chiar din New York..din turnurile gemeni...nu ca am fost eu acolo dar am primit-o :P

bafta!frumoasa foc,ador golfurile inchise la culoare.si al meu tot inchis e,pearl blue.cred k da foarte bine inchis,il face mai suparat,nervos.(parerea mea)

ceva planuri pt ea ai?

sa zic k te invidiez pt interior,culoarea lui.eu am gri(e cam mohorat) :D

Pai ce sa zic..mai am de asteptat 1 sapt pana mi se aduc stopurile alea X...inca 2 sapt pt angel eyes...Si cam atat exterior..anul asta....Vin sarbatorile...stii tu la ce ma refer..

b77eru am jante pe 17 Scorpion...sa stii ca nu le pun ca nu am cauciucuri bune..Si daca tot fac investitia asta o sa imi iau cauciucuri in V...Super smechere cauciucurile. AAAA Jantele sunt Gri cu Negru :P

Link către comentariu

sa inteleg ca ai pastrato, buna alegere :P, e unul din putinele golfuri crae mi-au placut si care mia dat batai de cap :P

Link către comentariu

Cipos....mare om mare caracter.Esti bun in mecanica.Le-ai dat clasa la "mecanicii"de la Porche :angry: Mai avem de discutat cu actuatorul ala...

Link către comentariu

Frumoasa masina am si eu una la fel numai ca interiorul este tot negru....o sa pun si niste poze cu ea...dupa ce o spal si la interior si la exterior...... :(

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!