Jump to content

Golf 5 GT, 1.4 TSI

voinageo

Postare recomandată

dar poze cu interioru nu stie sa faca telefonu tau(macar)? ca acuma chiar am devenit curios... si motoru... motoru...cat consuma motoru?

Modificat de TOXIC
Link către comentariu
  • Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• NetFlow

13

• voinageo

11

• TIR

5

• D_T_Z

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cred ca e primul de pe forum GT... :rolleyes: lucky bastard.

Masina nu e un "gti". Nici nu vrea sa fie. Nu e tunata in nici un fel.

...

GT este 1,4 FSI care scoate 170 CP.Aici e lucru frumos.

Cred ca nu are rost sa vorbim de altceva.Sa-l lasam ca e extensie de linie pentru VW si vine in intampinarea multor pasionati de putere.

Nu putem sa-l comparam cu nimic ca nu a fost conceput pentru a fi comparat nici cu GTI nici cu SDI.Pentru mine important e motorul.

GT

Link către comentariu

Felicitari de achizitie...in rest ce sa zic, frumoasa masina. ca toti dinaintea mea te rog sa revii impresii pe parcurs despre performante, consum, preturi intretinere si (sper ca nu probleme). Eu personal iti urez ca singura ta problema sa fie radarul :D :P :o .

TSI-ul e un motor bestial care o sa rupa gura targului cum a rupt-o si G60-ul...iti dorim numai de bine...daca treci prin Bacau da un PM pls :o

Link către comentariu
Foarte frumoasa. Cum merge motorul, trage? Ce consum are?

Scuze de lipsa de postari dar am fost ff ocupat. Din pacate inca nu am facut rodajul saptamana asta dar am 2 poze cu consumul.

Prima e cu consumul pe primii 256km facuti majoritatea in oras (Cluj la ore de varf), o mica parte fiind in afara (aprox 100km). 7.1l/100km.

A doua poza e cu drum aproape exclusiv in afara pe traseul Cluj - Alba Iulia. Aici e un consum fenomenal datorat in mare parte vremii ff proaste (ceata ca laptele) + plin de camioane, traseul fiind facut in mijlocul saptamanii la orele de varf. Am zis hai sa vad cat de putin scot daca nu fac depasiri si tin la 2000 rpm (oricum deja am cuplu maxim la turatia asta deci merge super bine masina, nu cere trapta inferioara). Deci in concluzie un 5.8l/100km , medie pe 230km !!!!

Link către comentariu
Un consum extraordinar de bun..felicitari si tie si lui Netflow...vineri i vine masina

Aoleu deci clar maine ma ocup de facut poze. Chiar pt Netflow o bucurie :hainoroc:. O sa fie necesar sa mearga masina la RAR. Inca exista sub 100 in RO si maine la 12 masina mea o sa fie dusa de cei de la VW la RAR pt 2 ore :D.

Link către comentariu

LOL, am uitat faza cu rar. Sunt curios daca sunt primu cu gt dsg din romania. lol

Masina mea in cateva zile e la mine. uiiiiiiiiiiiii

Link către comentariu

Intradevar un consum de exceptie pt o masina pe benzina si mai ales la 170 CP. Bravo VW!

Apropo am vazut acolo la tine in bord un indicator cu boost, ce reprezinata (supraalimentarea?) si la ce te ajuta.

Link către comentariu

indicatorul de boost se refera la presiunea din turbina. Neceistatea lui la o masina de serie, mi se pare prea mica. Mai mult un moft. Masina mai are indicatorul de temperetura la apa? Era mai util acela.

Link către comentariu

super masina,ma tenteaza si pe mine una , are motorul un consum super redus pentru puterea de 170 cp. super marfa sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

da ,extraordinar consumul,sunt curios cum o sa evouleze motorul si cum se simte comparativ cu 2tfsi-ul!

Link către comentariu

Parca pe zi ce trece ma tenteaza tot mai mult "putere mare, consum mic" adica TSI-ul. Un consum remarcabil, poti sa fi tare mandru de masina ta. :o

Link către comentariu
indicatorul de boost se refera la presiunea din turbina. Neceistatea lui la o masina de serie, mi se pare prea mica. Mai mult un moft. Masina mai are indicatorul de temperetura la apa? Era mai util acela.

In cazul aplicar

ii unei resoftari mi se pare foarte util acel ceas de boost... :offtopic:

Si daca sare temperatura la apa fi sigur ca ai un avertizor ptr acest lucrui pt

Oricum felicitari ptr optiunea de a achizitiona acest golf in varianta asta de motorizare. eu visez la un polo cu astfel de motor.....astept sa prind un motor la vanzare pe undeva in germania ca sa-l montez....

Link către comentariu

Nu stiti oare cat de fiabil este acest motor.

Au fost facute teste. Cam cati km rezista (apoximativ)

Link către comentariu

Cam 154 829 km. Daca mergi civilizat cu ea te duce la 171 549 km fara probleme.

Sper ca te-am lamurit.

Link către comentariu

Foarte tare masina, si indicatorul de BOOST este super - sunt gelos :)

Super consumul, sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ok cum vad ca a mai aparut un GT pe forum (felicitari Netflow ) care a mai pus si poze ma simt dator si eu. Deci poze de interior :Driver:.

post-6921-1166516237_thumb.jpg

post-6921-1166516253_thumb.jpg

post-6921-1166516348_thumb.jpg

post-6921-1166516356_thumb.jpg

post-6921-1166516363_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!