Jump to content

Golf 5 GT, 1.4 TSI

voinageo

Postare recomandată

Dupa 14 saptamani de asteptare a venit :

Golf GT 1.4 TSI, destul de putine obtionale: privacy glass , 8 boxe , cotiera , pachet iarna (scaune incalzite + instalatie spalare faruri).

Motivele de ahizitionare:

- motorul (best of 2006)

- masca fata arata mai mult a GTI decat a golf 5

- suspensii , discuri frana fata sport

- jante aliaj 17

- scaune sport

- ESP

toate in pachetul standard,plus multe altele (airbag-uri extra , geamuri electrice fata spate, etc.)

Dupa 14 saptamani de asteptare a venit :

Golf GT 1.4 TSI, destul de putine obtionale: privacy glass , 8 boxe , cotiera , pachet iarna (scaune incalzite + instalatie spalare faruri).

Motivele de ahizitionare:

- motorul (best of 2006)

- masca fata arata mai mult a GTI decat a golf 5

- suspensii , discuri frana fata sport

- jante aliaj 17

- scaune sport

- ESP

toate in pachetul standard,plus multe altele (airbag-uri extra , geamuri electrice fata spate, etc.)

A si am uitat inca 2 motive:

- (0-100) km 7.9sec

- 170cp

:wub:

Link către comentariu
  • Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• NetFlow

13

• voinageo

11

• TIR

5

• Akebono

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Felicitari pentru masina , e super tare. Ai uitat sa mentionezi ca avantaj si taxele mai mici pentru motorul de 1.4 ( rovinieta, RCA, etc)

Ce masa proprie are masina?

Link către comentariu
Felicitari pentru masina , e super tare. Ai uitat sa mentionezi ca avantaj si taxele mai mici pentru motorul de 1.4 ( rovinieta, RCA, etc)

Ce masa proprie are masina?

Exact mai am un Megane cu 1.9 diesel si la el o sa platesc de vreo 4 ori mai mult la impozit si la RCA :wub: la o valoare a masinii de 3 ori mai mica :D

Link către comentariu

Sa o stapaniti santos si la cat mai multi km fara incidente. Vrem mai multe poze :wub: Interior , jante etc...sa le vedem :D

Link către comentariu

oau, super masina. si eu vreau una la fel dar e cam scumpa, asa ca s-ar putea sa ma orientez pe confortline 1.4 140 cp. felicitari, sa respecti si tu 1000km fara sa o fortezi, ar trebui sa ai grija de ea acuma.

Link către comentariu

Ai uitat dotarea optionala de 4 usi :wub:.

Felicitari pentru curaj. Te asteptam cu multe impresii despre comportamentul masinii si ne intereseaza in primul rand dinamica si consumul, caci cu asta ne-au enervat VW, daca pot spune asa. Mai tarziu vrem sa stim despre fiabilitate.

Link către comentariu

Felicitari pentru masina si sa te bucuri de ea ! :) O poza cu motorul ar fi buna :P

Modificat de DANNY VW
Link către comentariu

Am uitat sa te intreb: nu e cumva 1.4 TFSI si nu TSI?

Modificat de uhu10uhu
Link către comentariu

E foarte frumoasa masina... am vazut si eu unu la mine in oras... mi-a sarit imediat in ochi are niste modificari foarte discrete :D si imi place motorul mult :P...

La interior as vrea sa vad cum e... da prespun ca ceva ca gti-ul

Link către comentariu

felicitari pt masina!astept sa vad mai multe poze si impresii! eram curios cand apare primul proprietar de gt de pe forum !

banuiesc ca esti f incantat de ea!

Link către comentariu

felicitari si s-o conduci sanatos, este f frumoasa, dar...ca un coleg mai sus....detaliaza cu poze.

off-topic : are emblema ceva de genul asta : TSI ?ca am vazut in vaslui un golf plus negru cu emblema de asta

Link către comentariu

Felicitari. Usor cu pedala... :D

Pt cine a intrebat. Interiorul nu este de gti. GTul e un golf "normal". E defapt un SL putin mai rigid, interiorul, scaunele, sunt cele de pe SL, insa cu o tapiserie speciala.

Modificat de NetFlow
Link către comentariu

Felicitari pt achizitie ! :)

Asteptam impresii legate de motor (elasticitate, consum, etc) si de dinamica masinii.

Link către comentariu

Bravo ! In sfarsit ti-a venit dupa lungi asteptari :). S-o porti sanatos !

Esti cumva primul dintre cei care asteapta asa ceva ?

Odata cand vin in Cluj o sa te contactez sa o vad - arata super asa in poze si m-i se pare o inovatie cu acel motor.

Link către comentariu

Daca nu pui poze si nu postezi mai multe detalii iti anulam contul !!! :) :) Pai se face sa ne chinui asa??

La exterior are destul de putin din GTI; Jantele in schimb imi plac mai mult (fata de gti). Insista pe motor.

Link către comentariu

Cred ca e primul de pe forum GT... :) lucky bastard.

Masina nu e un "gti". Nici nu vrea sa fie. Nu e tunata in nici un fel.

Este un SL, cu jante pe 17, suspensie putin mai dura si tapiserie "speciala". Atat. Nimic mai mult.Asta la interior/exterior.

Diferenta majora fata de SL e motorul.

Nu stiu la altii.. insa pt mine asta a fost unul din motive. E clar ca e frumos sa fii recunoscut instantaneu.. "uite un gti!" Asa zic cand vad unul pe strada.. si am toata admiratia.. insa parca e ca o fata goala complet. Iti arata tot ce poate si cine e dintr-o privire. Un gt nu sare in ochi. E mai discret... plin de surprize, lucru care mi-a placut.

LE am uitat. .are inscriptionat pe volan "gt". :)

Modificat de NetFlow
Link către comentariu

Dap ! SL = SportLine (desi suna bine si SL500 :) )

Si mie mi-a atras privirea grila mai deosebita. Mi se parea mie ceva ciudat fata de un G V normal. Deci detalii cu poze sa vedem si noi.

Bafta multa si fara incidente rutiere !

Link către comentariu

Mai atasez ceva poze. Scuze de calitate dar sunt facute cu telefonul pe ceata. Ieri am facut 120km cu ea pe drumul de la servici acasa. Recunosc ca am mers pe ocolite :P

Mai atasez ceva poze. Scuze de calitate dar sunt facute cu telefonul pe ceata. Ieri am facut 120km cu ea pe drumul de la servici acasa. Recunosc ca am mers pe ocolite :P Daca am timp azi o sa fac si niste poze de interior.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!