Jump to content

Passat B5 2000

BogdyS

Postare recomandată

;) psss ca el nu stie inca !

L.E. cred va v-ati prins ca era o gluma ! masina e luata de noua din Porsche Romania si a fost o masina de "duminica " din cauza asta are asa de putini km !

Modificat de Red
Link către comentariu
  • 5 weeks later...
Jantele de vara sunt de B5.5,nu? :angry:

Cred ca da.

Adica tu??????? :icon_thumright:

Adica el, da. Asa e cand faci afaceri cu prietenii! :blink:

De 2 zile masinuta beneficiaza de o jucarie noua (pt mine). Cu ajutorul lui Luci (aka Redfighter) am montat (defapt el a montat, eu doar am asistat si bagat de vina :P) maneta si firele pentru tempomat.

Acum am cruise control :D

Mersi mult Luci inca odata pt ajutor.

Link către comentariu

Ala mic e un excroc international ...si-a luat de pe asta km facuti si i-a trecut pe a lui :icon_thumright:

Io mi-as lua si un IC cu BC sa vezi ce consum are masina; e simplu sa gasesti unul cu mile doar ca sa faca spume Aeroplan :angry:

Link către comentariu

N-am de ce face spume buey.... ca am consum de diesel de cand mi-am pus ceasurile :D

Inainte-i dadeam in gusa acuma merg temperat ca-i criza....

Si sa-l vad io cum i-si seteaza sa-i arate corect toate acele pe bord... ca nu e asa simplu cum credeti, ca pui ceasurile si gata trebuie lucrat la programari.. asa ca s-ar putea sa ajunga la mine sau la Luci sa-l ajutam.... hi hi hi

Eu nici nu stiam ca asta micu de nu se prea prezinta la intalneli din diverse motive si-a prezentat masina pe aci... cam slabut cu "tuningul" ia mai baga bani si in masina nu numai pe la meciuri..

Modificat de Aerofan
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!