Jump to content

S-a marit numarul posesorilor de Passat cu inca unu

sm33

Postare recomandată

Salut la toti forumisti. Ieri am adus in tara noua mea masina un Passat Variant fab 2004 (cu serie de 2005).

Initial am plecat dupa o bora limuzina dar nu a fost sa fie... oricum la familia mea de 4 persoane se potriveste mai bine passatul. Dar sa incep sa ma laud si eu cu dotarile masinii:

- 131 cp si 6+1 trepte, ESP, 93.000km:

- faruri xenon, spalator faruri, proiectoare, semnalizatoare in oglinzile laterale , pachet crom- grila, contur geamuri laterale, barile de pe plafon, carlig de remorcare detasabil, culoare gri-verzui metalizat.

-scaune incalzite fata,climatronic, radio-cd, BC, tempomat (foarte bun afara dar cred ca salta putin consumul mediu-parerea mea), senzor ploaie, oglinda heliomata, alarma senzori perimetru interior torpedou iluminat si racit, covor cauciuc in potbagaj cu prelungire pe spatarul scaunelor spate,plasa potbagaj, 2 prize 12V in potbagaj.

Ca dotari pentru viitor :

-stiker vwforum in primul rand

-jante aliaj (daca are cineva sa-mi dea un pm)

-ciptuning poate

-pda cu navigatie

-antiradar

-parktronic

in rest astept sugestii. poze o sa postez in zilele urmatoare in functie de timpul pe care o sa-l am sa le fac. Prioritatea numarul unu este inmatricularea. :rolleyes:

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos, dar ai uitat ceva. pai se poate sa nu o vedem si noi... si daca tot o vedem in poze ai putea foarte bine sa o aduci la intalnire.

p.s. antiradar adica detector, nu? :rolleyes:

Link către comentariu

ai dreptate detector voiam sa zic. De venit la intalniri o sa vin numai ca este o mica problema de aproximativ 200km (eu sunt din Rm. Valcea) dar trebue sa ne cunoastem . :rolleyes:

Link către comentariu

so stapinesti sanatos si la multi km .Las k vin eu la tine nevastamea e di n Valcea :)

sanatate si km cu miiile fara reparati :huh:

Link către comentariu
Prioritatea numarul unu este inmatricularea. :huh:

si schimbarea tipului de masina din setarile profilului.

Drive safe & ....show it to us !!! :)

Link către comentariu

Stiam ca acest forum este unul foarte activ, posturile primite imi comfirma acest lucru daca mai era nevoie, va multumesc pentru urari , sper ca toti conducatorii auto sa se bucure de masinile lor, si sa conduca fara evenimente rutiere, ne mai intalnim pe forum si pe strada. :Driver:

Link către comentariu

Gata am inmatriculat-o . Dupa multe drumuri, multi bani platiti la stat, pentru care nu primesti in schimb nici macar locuri de parcare nu autostrazi, am reusit sa o imnatriculez. Urmeaza si pozele cred ca maine o sa o duc la pozat :hainoroc:

Faceam un calcul: anul trecut au fost inmatriculate 250.000 de masini noi, cred ca cel putin inca pe atat second aduse de afara. Rezulta 500.000 masini care au intrat intr-un an in romania. Daca scadem 100000 de masini care ss-au casat rezulta un numar de 400.000 masini. Inmultim cu 4,5 m lungimea medie a unei masini rezulta o distanta de 1800km pe care o ocupa in stationare. Statul roman nu a construit nici un metru de strada. Situatia se repeta si anul acesta. Guvernantii au gasit solutia :noul cod rutier. URAA. :(

Link către comentariu

sa o conduci sanatos si fara probleme,si nu uita k asteptam pozale :P tot passat 2004 model 2005 am si eu,si vreau sa vad diferentele k a ta are 90.000 km si e mai tinerica.

Link către comentariu

Incerc sa postez niste poze aici

passat006ed6.jpg ,passat008yt5.jpg, tmp4489td2.jpg, passat004xj4.jpg, passat001ca9.jpg, passat003wt9.jpg, passat005tw3.jpg

Sper sa si reusesc. Am uitat sa setez data si astfel apar ca fiind facute in 2002 :(

Cred ca am facut-o de oaie :lol: Este prima data cand postez poze si sper sa nu ma injurati :(

Link către comentariu

Salut, in primul rand felicitari pentru masina :lol: e frumaosa. In al doilea rand folosirea tempomatului iti scade consumul cam cu un litru, ma refer la autostrada. Si intrebare... poti spune cat ai dat pe masina ? Sunt curios :(

Link către comentariu

Multumesc pentru urari. Nu stiu ce sa zic cu tempomatul, eu am venit cu ea din germania cu tempomatul si am scos un mediu de 7,5 in conditiile in care am alergat-o putin, la intrarea in tara aveam o viteza medie de 125km/h. Una peste alta m-a dus 13500 Eur inmatriculata. Eu plecasem dupa o bora dar nu a fost sa fie.

Link către comentariu
  • 7 months later...

Din pacate aceasta masina a avut parte de un sfarsit tragic. Am vandut-o acum 2 luni deoarece statea mai mult in fata blocului, sotia nu o conducea caera ,,prea mare" iar eu mergeam mai mult cu masina de serviciu. I-am dat-o unui prieten, care era foarte incantat de ea. A avut ghinionul sa se intalneasca cu un mercedes patruns pe contrasens, iar consecintele au fost cat se poate de tragice : un mort(soferul mercedesului) si cinci raniti perintre care si prietenul meu ( este in spital acum cu fracturi la ambele picioare si bazinul fisurat. Masina distrusa aproape in totalitate, a ramas haionul, bara spate, axa spate si cam atat. Asta a fost scurta istorie a unei masini , care si-a dat obstescul sfarsit salvand viata celui care o conducea. Nu pot sa inchei aceasta expunere decat prin a dori tuturor participantilor la trafic sa aiba parte de drumuri fara evenimente.

Link către comentariu

Aoleu .... imi pare rau sa aflu ca un Passat de la noi din Valcea nu mai este:(

Bine ca prietenul tau a scapat cu viata

Tu acum ce masina conduci?

Drive safe

Link către comentariu

Bine ca au scapat toti cinci cu viata si Dumnezeu sa-l ierte pe cel decedat. Eu acum conduc (de fapt sotia) un Golf limuzina negru, 131 cp tiptronic (masina din profil). incerc sa pun o poza cu ce a mai ramas din masinasi alte poze. Intr-una este si mercedesul .scuzati greselile de scriere. Sunt din cauza oboselii.

post-8258-1184687365_thumb.jpg

post-8258-1184687466_thumb.jpg

post-8258-1184687483_thumb.jpg

post-8258-1184687634_thumb.jpg

Link către comentariu

Asa este. Pacat ca se intampla si astfel de lucruri pe drumurile din scumpa noastra patrie.

Link către comentariu

Referitor la Mercedes..cum de a murit soferu`? Poate ca pare cam aiurea intrebarea, dar totusi siguranta ar trebui sa fie de 5 stele intr-un Mercedes... (mai ales, ca vad ca-i relativ noua)

Link către comentariu

Din cate am auzit de la cei care au fost la locul accidentului, soferul Mercedesului a coborat din masina a strigat dupa ajutor, a fumat o tigara si dupa aceea a murit. La autopsie s-a constatat ca a facut infarct.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!